Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м
Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м

Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м

  • ID товару: 18611
  • Артикул: CVI28051

CVI28051

Новий товар

Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м – це кабель наступного покоління. Ця новинка готова передавати дані джерел 4K 120 Гц і 8K, підтримуючи відповідну їм смугу пропускання 48 Гбіт/с. Відповідно цей кабель підтримує всі сучасні стандарти, включаючи варіанти HDR, HDCP 2.2, HDMI eARC та 3D.

Ціна вказана за шт.

Більше деталей

2 106 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Chord Company

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м – це кабель наступного покоління. Ця новинка готова передавати дані джерел 4K 12 0 Гц і 8K, підтримуючи відповідну їм смугу пропускання 48 Гбіт/с. Відповідно цей кабель підтримує всі сучасні стандарти, включаючи варіанти HDR, HDCP 2.2, HDMI eARC та 3D.

За свідченням Chord, шнур краще захищений від фізичних пошкоджень і довговічніший: покращена структура кабелю, як жили, так і ізоляція. Для захисту сигналу від наведень посилено екранування. Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) легко відрізнити від попередніх версій за зміненою конструкцією роз'ємів з алюмінієвою зовнішньою оболонкою. Контактна група отримала покращене розведення проводів, що підводяться, демпфованих поліетиленом.

Даг Максвелл (Doug Maxwell), директор з продажу компанії Chord, сказав про Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) так: "Ми дуже раді представити цей кабель HDMI, нове покоління технологій Chord Company за менші гроші".

Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) для сучасних екранів 4K і 8K є кабелем «повної пропускної здатності» з абсолютно новими функціями, а також легендарна якість Chord Company. Він безпосередньо замінює свого попередника і є повною переробкою оригінального дизайну, а також має переваги повної смуги пропускання 48 Гбіт/с, максимальної швидкості передачі даних HDMI 2.1 з роздільною здатністю 8K при 60 Гц або 4K при 120 Гц. Він також підтримує Dynamic HDR, HDCP 2.2, HDMI eARC (покращений аудіоканал), 3D, а також всі аудіоформати HDMI.

Фізичні властивості Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) були покращені, щоб забезпечити додаткову смугу пропускання, необхідну стандарту 2.1 з більш високою роздільною здатністю. Жили та ізоляція кабелю були покращені, а також покращено екранування для додаткового захисту передачі сигналу з вищою швидкістю передачі даних в останній специфікації HDMI 2.1.

Зовні Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) має новий роз'єм HDMI, який був повністю перероблений та відрізняється покращеним захистом через алюмінієву зовнішню оболонку. Виделка останнього покоління також відрізняється покращеною прокладкою внутрішніх проводів та механічним демпфуванням за рахунок поліетиленового наповнювача.

Характеристики:

  • Тип аксесуару: HDMI шнур
  • Тип роз'єму: HDMI - HDMI
  • Версія HDMI: 2.1
  • Смуга пропускання: 48 Гбіт/с
  • Роздільна здатність: 8K при 60 Гц, 4K при 120 Гц
  • Матеріал зовнішньої оболонки роз'єму: алюміній
  • Особливості: відрізняється покращеною прокладкою внутрішніх проводів та механічним демпфуванням за рахунок поліетиленового наповнювача
  • Підтримка форматів: Dynamic HDR, HDCP 2.2, HDMI eARC (покращений аудіоканал), 3D, а також всі аудіоформати HDMI
  • Екранування: є
  • Довжина: 1.5 м
  • Колір білий
  • Країна-виробник: Великобританія
 
Характеристики
БрендChord
МодельC-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура1.5 м
Версія HDMIHDMI 2.1
ЕкрануванняТак
КолірБілий
Додаткововідрізняється покращеною прокладкою внутрішніх проводів та механічним демпфуванням за рахунок поліетиленового наповнювача, а також підтримує Dynamic HDR, HDCP 2.2, HDMI eARC, 3D та всі аудіоформати HDMI

Напишіть відгук

Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м

Кабель Chord C-view HDMI 8k (48Gbps) 1.5 м – це кабель наступного покоління. Ця новинка готова передавати дані джерел 4K 120 Гц і 8K, підтримуючи відповідну їм смугу пропускання 48 Гбіт/с. Відповідно цей кабель підтримує всі сучасні стандарти, включаючи варіанти HDR, HDCP 2.2, HDMI eARC та 3D.

Ціна вказана за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ