Лазер STLS RGB 3000
Лазер STLS RGB 3000 Лазер STLS RGB 3000 Лазер STLS RGB 3000 Лазер STLS RGB 3000

Лазер STLS RGB 3000

  • ID товару: 26229

Новий товар

Лазер STLS RGB 3000 є популярною моделлю лазерного обладнання, яка знайшла своє застосування на сучасних дискотеках, танцмайданчиках, концертних залах та сценах.

Більше деталей

60 750 грн.

78 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: STLS

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Сучасна світлотехніка виробництва STLS є надійним якісним обладнанням, яке спромоглися оцінити як прості споживачі, так і професіонали. Дане обладнання характеризується багатофункціональністю, простотою монтажу, зручною експлуатацією та недорогою ціною. На всіх виробничих етапах застосовуються лише найкращі технології в галузі світлової техніки та обладнання. Насамперед бренд STLS славиться величезним асортиментом світлового та лазерного обладнання, систем керування світловими приладами за демократичною вартістю. Компанія орієнтована випуск інноваційного світлового устаткування створення різних ефектів.

Лазер STLS RGB 3000 є популярною моделлю лазерного обладнання, яка знайшла своє застосування на сучасних дискотеках, танцмайданчиках, концертних залах та сценах. Усі параметри лазера заздалегідь обчислюються на вимірювальних приладах, щоб майбутній агрегат був надійним та функціональним. Після перевірки та тестування на якість лазерний проектор можна сміливо встановлювати у клубах, ресторанах та інших закладах.

Проектор Pro RGB 3w відноситься до повнокольорових лазерів потужністю 3000 mw. Ця модель є моделлю RGB. Завдяки йому створюються незвичайні анімаційні ефекти та графіка, які формують незабутнє візуальне шоу. Джерела світла - 3 кольори: синій, зелений та червоний з потужностями 445 мВт, 520 мВт та 638 мВт. Напруга складає 100-240 В змінного струму 50/60 Гц. Режими управління здійснюються через Авто/Звук/DMX/Master-slave/ILDA, плюс режим підтримки SD-карти.

Швидкість сканера становить 30000 пікселів при потужності 3 Вт. Термін служби світлодіодів розрахований на тисячі годин, тому даний проектор довгий час радуватиме яскравими потужними променями. Повнокольоровий лазер має надійний ударостійкий корпус, тому не страшні випадкові механічні ушкодження. Невеликі габарити та вага дозволяють монтувати лазерний проектор на підлогу, на стіни та стелю.

Купити цей проектор та комплектуючі до нього на вигідних умовах можна в інтернет-магазині JCS. Цей торговий майданчик добре відомий українським покупцям, оскільки продає музичні інструменти, світлове обладнання та звукову апаратуру від провідних виробників за найдоступнішими цінами. На нашому сайті можна ознайомитись з цією та іншими моделями лазерного обладнання, ознайомитись з технічними характеристиками, описом, прайсом, а також оформити замовлення у будь-який час не виходячи з дому.

Технічні характеристики STLS RGB 3000:

Лазер RGB 3000mW, 30kpps. 30 degrees

Потужність: R> 600mw 638nm G> 600mw 520 nm B> 1800mW 445nm

Колір: RGB

Авто / Звук / DMX / Master-slave/ILDA

DMX: 17 каналів

100-240 В змінного струму 50/60 Гц

Напишіть відгук

Лазер STLS RGB 3000

Лазер STLS RGB 3000 є популярною моделлю лазерного обладнання, яка знайшла своє застосування на сучасних дискотеках, танцмайданчиках, концертних залах та сценах.

Напишіть відгук

9 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ