Pro-Ject VC-E2
Pro-Ject VC-E2 Pro-Ject VC-E2 Pro-Ject VC-E2 Pro-Ject VC-E2 Pro-Ject VC-E2

Машина для миття вінілових дисків Pro-Ject VC-E2

  • ID товару: 30644

Новий товар

Мийна машина для вінілу для пластин, двостороннє обертання диска, потужність 800 Вт, миюча рідина 100 мл, габарити 310 x 266 x 210 мм, вага 6,5 кг.

Більше деталей

21 930 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вакуумне миття для вінілових пластин Pro-Ject VC-E напевно сподобається багатьом меломанам. Як основа для її конструкції була взята модель преміум класу Pro-Ject VC-S2 ALU , однак розміри корпусу були значно зменшені. Це дозволило зробити миття більш доступним за ціною та зручним для зберігання. Остання обставина є важливою для мийок, які використовуються в домашніх умовах, тобто не завжди, а лише іноді. Єдиним спрощенням конструкції Pro-Ject VC-E є зменшений об'єм внутрішнього бака для збору відпрацьованої рідини, який становить 0,5 літра. Однак цього буде більш ніж достатньо для очищення більшості середньостатистичних колекцій 100-200 платівок. Спустошити бак у разі потреби дуже просто, але навіть цього може не знадобитися завдяки ефекту випаровування рідини.

В іншому конструкція Pro-Ject VC-E збігається зі старшою моделлю Pro-Ject VC-S2 ALU . Мийка має корпус із багатошарових панелей, зовнішнє та внутрішнє покриття яких виконане з алюмінію. Така поверхня не псується при попаданні рідини, що чистить, і стійка до механічних пошкоджень. У мийці використовується потужний вакуумний насос з алюмінієвою трубкою, що всмоктує, для якого в комплекті є самоклеючі смужки. Платівка притискається до центрального опорного майданчика за допомогою надійного гвинтового притиску з гумовою основою. Диск на машинці може обертатися у прямому та зворотному напрямках, і двох його оборотів достатньо для повного очищення пластинки від нанесеної на неї рідини, а також усіх забруднень. Потужний мотор в машинці Pro-Ject VC-E працює тихо і забезпечує швидкість обертання 30 оборотів за хвилину - очищення однієї сторони платівки займає всього кілька секунд. Крім різних забруднень, така обробка ефективно усуває статичний заряд із платівки.

У комплекті з Pro-Ject VC-E поставляються всі необхідні аксесуари, а також концентрат рідини, що чистить, об'ємом 100 мл. Така машинка стане чудовим подарунком для меломана-вініловода і завдяки надійній конструкції прослужить довгі роки.


Особливості машини для очищення пластин Pro-Ject VC-E

  • Невеликі габарити та вага
  • Корпус, вкритий алюмінієм
  • Ефективне очищення платівки за 1-2 обороти
  • Надійний захист етикетки

Характеристики машини для очищення пластин Pro-Ject VC-E

Тип вакуумна машинка для очищення вінілових пластинок
Об'єм бака для збору відпрацьованої рідини 05 літра
Обертання платівки пряме/зворотне
Швидкість обертання 30 об/хв
Матеріал корпуса багатошаровий (алюміній – поліетилен – алюміній)
споживана потужність 800 Вт (максимум)
Габарити (ШхВхГ) 310 x 266 x 210 мм
Вага 6,5 кг
Комплектація щітка, самоклеюча смужка, алюмінієва трубка вакуумного насоса, концентрат рідини Wash it (100 мл), притиск для пластинок
 
Характеристики
Матеріал корпусуАлюміній
споживана потужність800 Вт
Габарити(ШхВхГ) 310х266х210 мм
вага, кг6,5

Напишіть відгук

Машина для миття вінілових дисків Pro-Ject VC-E2

Мийна машина для вінілу для пластин, двостороннє обертання диска, потужність 800 Вт, миюча рідина 100 мл, габарити 310 x 266 x 210 мм, вага 6,5 кг.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ