Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White
Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White

Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White

  • ID товару: 22439
  • Артикул: N130WHTUNV

N130WHTUNV

Новий товар

NODE є ідеальним потоковим компонентом для любителя музики, що цінує якість. Додайте його в будь-яку аудіо систему - підсилювач, АV-ресивер або пара активних АС - і відкрийте для себе безмежні можливості потокового відтворення музики у високій роздільній здатності.

Більше деталей

32 089 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Bluesound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

NODE є ідеальним потоковим компонентом для любителя музики, що цінує якість. Додайте його в будь-яку аудіо систему – підсилювач, АV-ресивер або пару активних АС – та відкрийте для себе безмежні можливості потокового відтворення музики у високій роздільній здатності.

Bluesound, як і раніше, очолює революцію в потоковому відтворенні високої достовірності і в новому поколінні NODE реалізовано низку технологічних модернізацій та аудіо поліпшень, які піднімають планку якості в цій категорії на більш високий рівень. Те, що плеєри попереднього покоління робили добре, новий NODE робить ще кращим. Окрім процесорної платформи нового покоління, підсилювач отримав цілу низку важливих доробок, які явно порадують сучасного любителя музики: доопрацьовано конструкцію ЦАПу, входи.

NODE – ідеальне поєднання якості звучання, сучасного дизайну та вартості для любителя музики.

ВИСОКОКЛАСНИЙ ЦАП

Завдяки модернізації конструкції ЦАП і додавання диференціального виходу, якість звучання плеєра помітно покращилася. NODE може бути найдоступнішим компонентом класу high-end у світі.

СПРАВЖНІЙ HI-FI ПЛЕЄР

Окрім свого внутрішнього висококласного ЦАПу, NODE тепер має USB Audio 2.0 вихід через порт Type-A, через який можна подавати цифровий потік 24 біта/192кГц на окремий зовнішній ЦАП. На «борті» також є BluOS - передова мультирум-система, яка підключає NODE до практично безмежного ресурсу музики у високій роздільній здатності і дає можливість повністю реалізувати потенціал вашої системи.

ГНУЧКІСТЬ І УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Новий NODE має на задній панелі вхід HDMI eARC, що дозволить вашій системі упевнено дивитися у майбутнє. NODE зручний у використанні як у двоканальному ДК, так і в аудіофільській КДП, забезпечуючи аудіопотік у високій роздільній здатності де б плеєр не використовувався.

ІНТУЇТИВНЕ СЕНСОРНЕ УПРАВЛІННЯ

У верхній частині корпусу плеєра розташована елегантна панель управління із сенсорним екраном та світлодіодним підсвічуванням. Доступні функції: відтворення, пауза, гучність та попередні налаштування. Решту часу підсвічування вимкнено і не створює перешкоди для звуку.

ЗАДІЛ НА МАЙБУТНЄ

4-ядерний процесор Bluesound наступного покоління має потужність і швидкодію, необхідну для максимально якісної обробки аудіосигналу, і має необхідний запас для можливих технологічних змін у майбутньому. У цьому сенсі NODE створено з міцним доробком на майбутнє і не старітиме десятиліттями.

ЯКІСНА ОБРОБКА

Матове оздоблення його корпусу в чорному або білому кольорі гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Плеєр легко утримувати в чистоті і він чудово виглядає у стійці з іншими компонентами вашої системи. Але, зрештою, найбільше своїм звучанням NODE порадує ваші вуха.

Характеристики та особливості:

  • 4-ядерний процесор 1.8 ГГц ARM® CORTEX™ A53
  • ЦАП 32-біт/384КГц
  • HDMI eARC, оптичні та аналогові входи
  • аналоговий стерео вихід, оптичний, коаксіальний та USB аудіо виходи, вихід на тригер 12 В, вихід на навушники, вихід на сабвуфер
  • BluOS
  • потокове відтворення музики в MQA та високому дозволі
  • підтримка AirPlay 2, Amazon Alexa, Google Assistant
  • двосмуговий Wi-Fi, гігабітний Ethernet
  • Bluetooth aptX HD
  • учнів ІЧ-ПДУ
  • Колір білий
  • габарити 220 x 46 x 146мм (Ш x В x Г)
  • Вага: 1.09 кг
  • Аксесуари, що входять в комплектацію: Мережевий кабель на 120 В, мережевий кабель на 230 В, Ethernet-кабель, стерео кабель RCA-RCA, мініадаптер TOSLINK оптичний на 3.5 мм, посібник з безпеки/гарантія, посібник зі швидкого настроювання.
 
Характеристики
БрендBluesound
МодельNODE Wireless Music Streamer White
ТипМережевий програвач
BluetoothBluetooth aptX HD
ВходиHDMI eARC, оптичні та аналогові входи
Виходианалоговий стерео вихід, оптичний, коаксіальний та USB аудіо виходи, вихід на тригер 12 В, вихід на навушники, вихід на сабвуфер
КолірБілий
Розміри (Ш х В х Г), мм220 x 46 x 146
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Додатковопідтримка AirPlay 2, Amazon Alexa, Google Assistant

Напишіть відгук

Мережевий програвач Bluesound NODE Wireless Music Streamer White

NODE є ідеальним потоковим компонентом для любителя музики, що цінує якість. Додайте його в будь-яку аудіо систему - підсилювач, АV-ресивер або пара активних АС - і відкрийте для себе безмежні можливості потокового відтворення музики у високій роздільній здатності.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ