Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player
Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player Мережевий програвач Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player

Мережевий плеєр Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player

  • ID товару: 32029

Новий товар

Модуль StreamMagic Gen 4 – швидкий пошук музики та високоякісний звук. ЦАП ESS SABRE ES9033Q – для нових можливостей потокової передачі. Високоякісне Інтернет-радіо із підтримкою MPEG-DASH. Вбудовані Spotify Connect, TIDAL та Qobuz – для кращого звуку. Roon Ready – це простий консолідований перегляд джерел цифрової музики. Вибір підключення – відтворення через USB, Bluetooth 5.0, Airplay 2 та вбудований Chromecast. Вибір виходу – RCA/phono plus, цифрове коаксіальне та оптичне з'єднання. Компактний розмір половини ширини для гнучкого розміщення.

Більше деталей

22 009 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Cambridge Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Мережевий програвач

  • Модуль StreamMagic Gen 4 – швидкий пошук музики та високоякісний звук.
  • ЦАП ESS SABRE ES9033Q – для нових можливостей потокової передачі.
  • Високоякісне інтернет-радіо із підтримкою MPEG-DASH.
  • Вбудовані Spotify Connect, TIDAL та Qobuz – для кращого звуку.
  • Roon Ready -ndash; простий консолідований перегляд джерел цифрової музики.
  • Вибір підключення – відтворення через USB, Bluetooth 5.0, Airplay 2 та вбудований Chromecast.
  • Вибір виходу –ndash; RCA/phono plus, цифрове коаксіальне та оптичне з'єднання.
  • Компактний розмір на половину ширини для гнучкого розміщення.

Компактний розмір, великий вибір

Наш мережний програвач MXN10 може перенести світ музики високої роздільної здатності до улюблених систем hi-fi та інших аудіосистем. Його компактна площа половини ширини забезпечує гнучкість розміщення. MXN10 може отримати доступ до безкоштовної музики, включаючи Інтернет-радіо, а також послуги передплати – багато хто з них пропонує безкоштовні пробні версії, тому незабаром ви знайдете свого ідеального партнера для потокової передачі. MXN10 також може відтворювати музику високої роздільної здатності з USB та NAS. що прямує через один компактний пристрій – всім зручно керувати за допомогою нашої програми StreamMagic з вашого мобільного телефону.

Десятиліття потокової передачі

Наш останній модуль StreamMagic Gen 4 та програмне забезпечення працюють на MXN10. Це система, яку ми самі розробили в Лондоні для безкомпромісного Hi-Fi звуку та неймовірної потокової продуктивності. Він інтуїтивно зрозумілий у використанні і може відтворювати музику з неймовірною роздільною здатністю до 768 кГц 32 біт PCM або DSD512 – щоб задовольнити найвибагливішого слухача.

Революція транслюватиметься

Потокова музика колись заміняла якість звуку Hi-Fi зручністю. На щастя, все змінилося – завдяки високій швидкості широкосмугового зв'язку, новим аудіокодекам, багатьом іншим послугам вибору, оскільки MXN10 використовує нашу знамениту платформу StreamMagic і робить її доступною для ще більшої кількості людей.

Виберіть Більше вибору

MXN10 може отримати доступ як за підпискою, так і до безкоштовних потокових послуг Hi-Res, включаючи інтернет-радіо, Spotify Connect, Tidal, Deezer та Qobuz – всі інтегровані для кращої якості звуку. Завдяки вбудованим Apple Airplay2 та Chromecast ви можете отримати доступ до Apple Music та іншого, зокрема BBC Sounds. Оскільки MXN10 готовий до Roon Ready, ви можете об'єднати прослухану цифрову музику, незалежно від походження, в єдиний сервіс у стилі журналу.

Інтернет-радіо, прямі трансляції

Подібно до традиційного радіо, тільки воно надходить через Інтернет, а не через ефір. Ви можете слухати свої улюблені радіостанції, спеціалізовані канали лише в Інтернеті (включно з Soho Radio та NTS), а також багато іншого з усього світу – і все це безкоштовно. Хто знає, які відкриття ви зробите на цій спеціалізованій станції з Тасманії? Крім того, якість багатьох станцій набагато вища, ніж DAB. ;

Музичний дар

Якщо відвідує друг, який не користується програмою StreamMagic, він може відтворювати свої улюблені треки без проводів зі свого мобільного телефону через Bluetooth. Крім того, якщо вони містять будь-які файли FLAC у форматі Hi-Res на USB-накопичувачі, ви обидва можете слухати їх у повній якості hi-fi, просто вставивши диск у USB-порт MXN10.

Налаштуйте елементи керування

Користуватися MXN10 не може бути простіше. Наша програма StreamMagic надає інтуїтивно зрозуміле керування підключеними джерелами – для встановлення попередніх налаштувань, перегляду альбомів або створення списків відтворення – все це зручно з вашого мобільного пристрою. Крім того, на витонченій панелі MXN10 є ряд акуратних кнопок, які можна запрограмувати для прямого доступу до інтернет-радіостанцій та улюблених списків відтворення.

Підключіться

Поверніть MXN10 навколо, щоб побачити пару аналогових виходів RCA, цифровий коаксіальний та оптичний вихід, USB-вхід, пару антенних гнізд Wi-Fi для підключення до бездротової мережі або вхід кабелю LAN, якщо хочете.

Аналоговий та цифровий виходи також працюють одночасно, а це означає, що ваш Hi-Fi також може відтворюватися як джерело у багатокімнатній установці.

ДЕТАЛІ

ВХОДИEthernet, роз'єм USB (накопичувач), Wi-Fi, Bluetooth
ВИХОДИЛінійний вихід (незбалансований), цифровий вихід (коаксіальний та оптичний)
ЦАПESS Sabre ES9033Q
ЧАСТОТНА ХАРАКТЕРИСТИКА20 Гц – 70 кГц +0/-1 дБ
ETHERNETIEEE 802.3 10 Base-T або 100 Base-T
WI-FIДвохдіапазонний Wi-Fi 5 2,4/5 ГГц
BLUETOOTH5.0 A2DP/AVRCP з підтримкою SBC та AAC
СумісністьUPnP, локальний носій USB, Інтернет-радіо, Chromecast, підключення Spotify, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2
АУДІО ФОРМАТИALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
ПІДТРИМКА Високого дозволуДо 768 кГц 32 біт PCM, до DSD512
МАКСИМАЛЬНЕ СПОЖИВАННЯ ЕНЕРГІЇ20 Вт
СПОЖИВАННЯ ЕНЕРГІЇ У РЕЖИМІ ОЧЕКАННЯ<0,5 Вт
РОЗМІРИ (ШXВXГ)215 x 52 x 191 мм
ВАГА1,2 кг
ЗМІСТ КОРОБКИПрогравач MXN10, антена Wi-Fi/BT (x2), посібник з техніки безпеки, короткий посібник, регіональний шнур живлення
 
Характеристики
БрендCambridge Audio
МодельMXN10
Частотний діапазон20 Гц – 70 кГц
Аудіо форматALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
BluetoothЄ
ВходиEthernet, роз'єм USB (накопичувач), Wi-Fi, Bluetooth
ВиходиЛінійний вихід (незбалансований), цифровий вихід (коаксіальний та оптичний)
СумісністьUPnP, локальний носій USB, Інтернет-радіо, Chromecast, підключення Spotify, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2
споживана потужність20 Вт
Розміри (В x Ш x Г), мм215 x 52 x 191 мм
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки1,2 кг
WifiДвохдіапазонний Wi-Fi 5 2,4/5 ГГц
Версія Bluetooth5.0

Напишіть відгук

Мережевий плеєр Cambridge Audio MXN10 Luna Grey Compact Network Player
Модуль StreamMagic Gen 4 – швидкий пошук музики та високоякісний звук. ЦАП ESS SABRE ES9033Q – для нових можливостей потокової передачі. Високоякісне Інтернет-радіо із підтримкою MPEG-DASH. Вбудовані Spotify Connect, TIDAL та Qobuz – для кращого звуку. Roon Ready – це простий консолідований перегляд джерел цифрової музики. Вибір підключення – відтворення через USB, Bluetooth 5.0, Airplay 2 та вбудований Chromecast. Вибір виходу – RCA/phono plus, цифрове коаксіальне та оптичне з'єднання. Компактний розмір половини ширини для гнучкого розміщення.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ