Мережевий програвач WiiM Mini Black
Мережевий програвач WiiM Mini Black Мережевий програвач WiiM Mini Black Мережевий програвач WiiM Mini Black Мережевий програвач WiiM Mini Black Мережевий програвач WiiM Mini Black Мережевий програвач WiiM Mini Black Мережевий програвач WiiM Mini Black

Мережевий програвач WiiM Mini Black

  • ID товару: 34077

Новий товар

WiiM Mini - це ідеальний музичний стрімер з AirPlay 2, DLNA, Spotify Connect, TIDAL, Lossless Audio, Alexa та Multiroom Audio. Він перетворює вашу стереосистему на інтелектуальну систему, і ви можете транслювати всю свою улюблену музику з музичної програми, програми WiiM або за допомогою голосу, використовуючи Alexa або Siri.

Більше деталей

5 249 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: WiiM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Приймач AirPlay 2

WiiM Mini перетворює вашу стереосистему на приймач з підтримкою AirPlay 2. З його допомогою ви можете легко передавати улюблену музику з пристроїв iOS та Mac або відтворювати ТВ-звук з Apple TV. Для керування вибором музики, гучністю та відтворенням використовуйте Siri.

Вам подобається слухати якісну музику? WiiM Mini дозволить вам зробити це, передаючи музику з частотою до 24 біт/192 кГц бездротовим каналом через цифровий та аналоговий виходи. Потокова передача музики безпосередньо зі Spotify, TIDAL за допомогою Spotify Connect, TIDAL Connect. Це забезпечує набагато більш високу якість звуку.

Мовлення без втрат, бездротове та без обривів звуку

Завдяки вбудованому в WiiM Mini модулю Wi-Fi 2.4G і 5G ви можете передавати по бездротовій мережі потокове аудіо без втрат зі швидкістю до 24 біт, 192 кГц з ідеальним бітрейтом із найпопулярніших у світі музичних сервісів, веб-радіостанцій або вашого ПК або NAS -Сервера. Радіус дії ідентичний радіусу дії вашого сигналу Wi-Fi зазвичай близько 100 метрів, на відміну від радіусу дії звичайного BT-приймача - близько 10 метрів.

За допомогою програми WiiM Home можна легко прослуховувати улюблену музику, не вдаючись до інших музичних програм. Усі вони інтегровані та доступні у додатку. Крім того, за допомогою програми WiiM Home можна керувати еквалайзером пристрою, встановлювати музичні будильники та створювати персональні програми.

З WiiM Mini ви можете насолоджуватися дуже гнучким багатокімнатним аудіо. З його допомогою можна легко створити власну багатокімнатну аудіосистему з AirPlay 2 або колонками Amazon echo, використовуючи як джерело потокового сигналу Wi-Fi.

Без переривань, висококласний Hi-Fi ЦАП

Точне відтворення без переривань – запорука ваших вражень! З WiiM Mini час відтворення ідеально відповідає джерелу звуку завдяки точному відтворенню без переривань. WiiM Mini використовує два декодери для видалення зайвих семплів на початку та в кінці кожного файлу та їх об'єднання.

WiiM Mini оснащений високоточним цифро-аналоговим перетворювачем Burr Brown PCM5121 із низьким рівнем джиттера. Він обробляє аудіосигнали до 384 КГц/32 біт із співвідношенням сигнал/шум 106 дБ. Завдяки ширшій смузі пропускання та більш надійному з'єднанню, що забезпечується дводіапазонним Wi-Fi, ніж Bluetooth, WiiM Mini є справжнім Hi-Res потоковим ЦАПом.

Нарешті, 26 настанов еквалайзера дають вам можливість вибору, щоб задовольнити ваші конкретні потреби у прослуховуванні.

особливості:

  • Багатокімнатний мережевий аудіоплеєр
  • Сенсорний інтерфейс
  • Додаток для керування для iOS та Android
  • Бездротове підключення: WiFi та Bluetooth 5.2
  • Сумісність з Amazon Alexa та Siri
  • Підтримувані аудіокодеки: MP3, AAC, ALAC, APE, FLAC, WAV, WMA, OGG
  • Розміри (Ш х В х Г): 69 x 24 x 69 мм
  • Вага: 40 г
 
Характеристики
БрендWiiM
МодельMini
ТипМережевий програвач
Входи3.5 мм, Bluetooth, USB, Wi-Fi, Лінійний
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм69 x 24 x 69 мм
ЦАПЄ
Вага40 г
Аудіо кодекиMP3, AAC, ALAC, APE, FLAC, WAV, WMA, OGG
Версія Bluetooth5.2

Напишіть відгук

Мережевий програвач WiiM Mini Black

WiiM Mini - це ідеальний музичний стрімер з AirPlay 2, DLNA, Spotify Connect, TIDAL, Lossless Audio, Alexa та Multiroom Audio. Він перетворює вашу стереосистему на інтелектуальну систему, і ви можете транслювати всю свою улюблену музику з музичної програми, програми WiiM або за допомогою голосу, використовуючи Alexa або Siri.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ