Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White
Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White

Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White

  • ID товару: 31938

Новий товар

MT-Power ES-50TM White – це акустика, яка готова до суворих умов. Її потужний і чистий звук подарує неймовірний досвід прослуховування в будь-якому місці та за будь-якої погоди.

Більше деталей

5 092 грн.

100 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: MT-Power

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зустрічайте акустику, спроектовану для видатного звуку за будь-яких умов – MT-Power ES-50TM White. Ця всепогодна акустика поєднує в собі якість звучання та надійність, дозволяючи вам насолоджуватися музикою скрізь, від сонячних днів до дощових вечорів.

Створена з урахуванням жорстких погодних умов, MT-Power ES-50TM White здатна витримати випробування під час дощу, снігу, спеки або холоду. Її стійкість до зовнішніх дій не компрометує якість звучання. Високоякісні динаміки забезпечують потужні баси, яскраві високі ноти та нюанси середніх частот.

Інноваційні матеріали та технології, що використовуються в MT-Power ES-50TM White, гарантують довговічність та стабільність роботи навіть в екстремальних умовах. Насолоджуйтесь надійністю акустики, знаючи, що вона збереже чудове звучання довгі роки.

Крім надійності, MT-Power ES-50TM White пропонує кришталево чисте та потужне звучання. Вона передає музику з високою деталізацією та емоційною глибиною. Будьте впевнені, що ваша улюблена музика зазвучить так, як ви цього очікуєте.

Ця акустика ідеально підходить для різноманітних заходів від пікніків на природі до вечірніх зустрічей на терасі. Вбудовані кріплення полегшують встановлення на стіну або стелю. MT-Power ES-50TM White додасть не лише якість звуку, а й стильний акцент у будь-якому місці.

Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White – це не просто акустична система, це спосіб перетворити будь-який простір на звукове та аудіовізуальне задоволення. Пориньте у світ музики, насолоджуйтесь фільмами та іграми з упевненістю, що звук буде на найвищому рівні, навіть на відкритому повітрі.

 
Характеристики
БрендMT Power
МодельES-50TM White
Тип установкиНастінний
Потужність(RMS/MAX): 60/120Вт
Частотний діапазон60Гц-20кГц (±2dB)
Імпеданс8 Ом
Чутливість86 дБ
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм250 х 225 х 190
Ступінь захистуIP56
вага, кг2,48

Напишіть відгук

Всепогодна акустика MT-Power ES-50TM White

MT-Power ES-50TM White – це акустика, яка готова до суворих умов. Її потужний і чистий звук подарує неймовірний досвід прослуховування в будь-якому місці та за будь-якої погоди.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ