Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohms Black
Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohms Black Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohms Black Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohms Black

Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohms Black

  • ID товару: 16127
  • Артикул: 254561

254561

Новий товар

Повнорозмірні динамічні навушники закритого типу. Добавка PRO вказує на професійний сегмент застосування навушників.

Більше деталей

7 488 грн.

103 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Beyerdynamic

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Повнорозмірні динамічні навушники закритого типу. Добавка PRO вказує на професійний сегмент застосування навушників. Однак, якщо ваша домашня або портативна апаратура може подолати опір в 80 Ом, то користуйтеся на здоров'я можливістю побути в шкірі профі. Так, у слухача за пультом мікшера звичайні людські вуха, хіба що треновані і правильно налаштовані. І навушники крутіші, тому що чути «звукач» зобов'язаний набагато більше і тонше, щоб виловити в музиці всіх «блох» на стадії випуску альбому і видати звучання до блиску. Beyerdynamic серії 770 PRO – вірний робочий інструмент майстра зі знань та майстерингу. Це «ті самі» 770 Beyerdynamic, які ви можете бачити на головах світових зірок шоу-бізнесу і кіно, варто лише провести легкий серфінг по просторах Інтернету.

Студійних справ профі не дарма закуповують цю модель для комерційного використання. А люди, які роблять музику, повірте, самі себе не скривдять. Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO та подібні до них ще називають «моніторними», оскільки вони надають можливість почути найдрібніші нюанси музичного матеріалу при записі або обробці, а також відчути природу звуку. Відмінний рівень звукоізоляції дозволяє не мікшувати в голові зовнішні паразитні шуми та головний предмет вашого дослідження – голос соліста, партію інструменту чи власний теноро-баритон.

Глухота в закритих навушниках DT 770 PRO настає не повна (це прерогатива моделі «M») адже в чашках «виходи» назовні: математично розраховані розташування та форми отворів складає основу технології Bass Reflex. Ідея проста має вік резонатора Гельмгольца, отвори – це порти фазінвертора. Діафрагма, що отримала можливість «вдиху-видиху» показує кращі результати в басовій і ВЧ області, додає в жвавості виконання. Компанії Beyerdynamic якимось дивом (насправді – перманентною R&D діяльністю та вдосконаленням своїх моделей) вдалося створити модель, яка давно є корпоративним стандартом якості для професійних «звукачів». Все, що нижче заданої Beyerdynamic планки - трошки не те, все, що вище - містить надлишкові красивості, що радіють, хіба що, осцилограф, але не вухо.

Beyerdynamic DT 770 PRO вухо радують і голову не напружують - оголов'я хоч і сталевою хваткою, але ніжно притискає чашки до голови, даючи опору за допомогою м'якого (зі знімною "шкірою") оголов'я. Податливі амбушюри мають всмоктувальний ефект: варто лише одного разу довірити їм свої вуха, потім важко зрозуміти як обходився, працював і жив без цього ніжного захищеного від шуму простору. Зручність та комфорт навушників із категорії бажаних стають життєво необхідними. Якщо виробнича потреба змушує режисера проводити в навушниках тисячі годин, то наприкінці музичного марафону він не просто вижив, а й не зненавидів музику. Beyerdynamic DT 770 PRO – найкращий засіб полюбити музику ще більше. Поринути і плисти на її хвилях, забувши про втому, про поділ доби на день і ніч, про те, що є на Землі місця та ситуації, де не все підпорядковане законам гармонії.

Характеристики

  • Тип навушників: Повнорозмірні
  • Тип підключення: Дротові
  • Інтерфейс підключення: 3.5 мм (mini-Jack)
  • Довжина шнура, м: 3
  • Колір: Black
  • Імпеданс, Ом: 80
  • Діапазон частот навушників: 5-35000 Гц
  • Чутливість навушників: 96
  • Гарантія: 24 місяці офіційної гарантії від виробника

 
Характеристики
Довжина шнура3 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківСтудійні, Для аудіосистеми, Моніторні
Опір навушників80 ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO/80 ohms Black

Повнорозмірні динамічні навушники закритого типу. Добавка PRO вказує на професійний сегмент застосування навушників.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ