Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE
Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE

Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE

  • ID товару: 31001

Новий товар

Неперевершені враження від прослуховування

Створені з використанням тільки найкращих компонентів і ідеально доповнені оригінальними технологіями Yamaha, бездротові флагманські TWS навушники TW-E7B Beige забезпечують неперевершений комфорт.

Більше деталей

9 092 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Технологія Yamaha True Sound

Від студійної сесії з улюбленим артистом до кращого місця на живому концерті – ви почуєте кожну деталь із приголомшливим реалізмом. У цих незвичайних навушниках поєднуються акустичні та електронні технології Yamaha, що дозволяє їм долати акустичні обмеження компактного корпусу.

Yamaha знає про звук більше, ніж будь-хто - з моменту його створення до моменту, коли він досягає вашого вуха. Поєднуючи акустичні технології розробки музичних інструментів та електронні технології професійного звукового обладнання, Yamaha забезпечує справжнє звучання True Sound удома, у студії, на сцені або у дорозі. Злиття акустики та електроніки – головний інгредієнт рецепту по-справжньому реалістичного звуку.

Кожне вухо чує світ по-своєму. Yamaha передає звук саме так, як задумав виконавець. Відтворення звукових елементів, таких як вокал, інструменти, телевізійні діалоги та звукові ефекти з правильною висотою тону потребує як виразності, так і точності. Yamaha досягає цього за допомогою правильного тонального балансу, збагачуючи гармонію та відтворюючи музичність, щоб допомогти вам почути нові деталі, які ви раніше не могли почути.
Музика, по суті, є поєднанням одного звуку з іншим. Ці звуки утворюють музичні фрази з доданими паузами підкреслення зміни потужних та делікатних частин твору. Yamaha прагне передати виразну динаміку звучання, підкреслюючи різницю між статичними та активними частинами композиції. Справа не тільки в потужному чи гучному звуку – у паузах теж є своя краса.

Улюблені композиції та записи виступів змусять вас відчути себе там, чи то перший ряд на живому концерті, чи найкраще місце у театрі. Yamaha підходить до просторового звучання з традиційною увагою до нюансів та японської точністю відтворення, точно відтворюючи звуковий образ, щоб передати не лише положення інструменту чи виконавця, а й динаміку його оточення.

Вражаюче багатий, автентичний звук

Навушники TW-E7B поєднують у собі ретельний підбір компонентів, збільшений розмір динаміків та багаторічний досвід Yamaha у моделюванні та налаштуванні акустики. Завдяки цьому вони забезпечують повну динаміку, вражаючу чіткість та чудовий відгук у всьому частотному спектрі, даючи вам вражаюче реалістичне звучання.

Прекрасне звучання та максимальний комфорт

Щоб отримати найкращий звук, потрібні навушники із правильною посадкою. Унікальна конструкція TW-E7B Beige з ергономічним дизайном корпусу має плавно вигнуту овальну форму, яка щільно прилягає до вуха, забезпечуючи винятковий комфорт та насичене звучання.

Вирізати шум та зберегти музику

Унікальна розробка Yamaha Advanced ANC (Просунуте Автоматичне Шумопридушення) винятково точно пригнічує зовнішні шуми та забезпечує виключно чистий та точний звук із усіма оригінальними нюансами. Результат? Ви можете повністю поринути в звук і глибоко відчути музику, тому що задумували виконавці, і при цьому зовнішній шум вас не турбуватиме.

Ваш власний звук

Сприйняття музики в навушниках дуже індивідуально – звучання змінюється залежно від форми вуха і навіть від того, як навушники сидять у кожний момент часу. Технологія Listening Optimizer використовує спеціальні внутрішньовушні мікрофони для динамічної корекції ідеальної частотної характеристики, забезпечуючи ваш індивідуальний чудово налаштований звук.

Функція Listening Care Advanced

Почуйте кожну ноту, куди ви пішли. Використовуючи зовнішні мікрофони для моніторингу вашого оточення, технологія Listening Care Advanced інтелектуально регулює частоти в режимі реального часу, щоб підтримувати повний спектр звучання за більш низької гучності прослуховування, дозволяючи вам зменшити гучність, не пропускаючи жодних звукових нюансів.

Ідеально для спілкування

Нехай ваш голос почують. Унікальна конструкція мікрофонного каналу у поєднанні з технологією Qualcomm cVc (Clear Voice Capture) забезпечує виняткове шумозаглушення та ехопридушення для кришталево чистої передачі голосу при здійсненні викликів.

Технологія Ambient Sound

Прослуховування в навушниках - це чудовий спосіб відгородитися від навколишнього світу і повністю поринути у музику. Проте, таке блокування також означає небезпеку пропустити важливі та критичні звуки, такі як сирена швидкої допомоги, автомобільний сигнал або оголошення системи оповіщення. Ці звуки можуть бути потрібні, щоб уникнути неприємних інцидентів, небезпечних ситуацій або вчасно встигнути на поїзд. Режим Ambient Sound використовує вбудовані мікрофони, щоб вловити зовнішні звуки та делікатно помістити їх на задній план музики, щоб ви залишалися в курсі того, що відбувається.

Залишайтеся на зв'язку

Технологія Qualcomm TrueWireless Mirroring та функція перемикання ролей забезпечують стабільне бездротове з'єднання Bluetooth практично з будь-якого джерела, а також економлять електроенергію.

Підтримка голосового керування

Навушники Yamaha TW-E7B підтримують функцію активації віртуального помічника, такого як Siri або Google Assistant. Від базових можливостей прослуховування музики та до отримання інформації про пісню, свіжі новини та керування підключеним пристроєм - все це ви можете зробити за допомогою голосового керування. Швидко активуйте Siri або Google Assistant одним натисканням кнопки.

Довгий термін роботи акумулятора

Незважаючи на компактність, Yamaha TW-E7B Beige створена для того, щоб звучати весь день - вбудований акумулятор забезпечує до 6 годин роботи, а комплектний фірмовий кейс дає можливість зарядити їх ще 3 рази, гарантуючи 22 години безперервного прослуховування музики.

Захист від води

Yamaha TW-E7B мають рейтинг вологозахисту IPX5, так що дощ чи піт не зашкодять твої навушники, що робить їх чудовим вибором для занять спортом та подорожей.

Фірмова програма

Програма Yamaha Headphones Control надає тобі повний контроль над кожним параметром навушників. Це більше ніж просто музика – це твої навушники та твоє звучання!

  • Тип: : Внутрішньоканальні (вакуумні) TWS
  • Частотний діапазон: : 20 Гц - 20 кГц
  • Діафрагма: 10 мм
  • Роз'єми: : USB Type-C (для зарядки) на кейсі
  • Вага: : 7,3 г (кожен)
  • Виробництво: : Китай

Комплектація: Навушники TW-E7B, USB кабель для заряджання (Type-C - Type-A), змінні вушні вкладиші (XS/S/M/L/XL), кейс із вбудованим акумулятором для заряджання.

 
Характеристики
БрендYamaha
МодельTW-E7B
ВидНавушники
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
живленняВбудований акумулятор
Імпеданс16 Ом
Динаміки10 мм
Час роботи6:00
КомплектаціяНавушники, Кабель USB, Амбушюри, Кейс
Роз'ємиUSB Type-C
КолірБежевий
Гарантія12 місяців
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіВологозахист, Bluetooth , Мікрофон, Активне шумопоглинання
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вага7,3 г (кожен)
Вид безпровідних навушниківTrue wireless
Призначення навушниківДля телефону

Напишіть відгук

Бездротові навушники Yamaha TW-E7B BEIGE

Неперевершені враження від прослуховування

Створені з використанням тільки найкращих компонентів і ідеально доповнені оригінальними технологіями Yamaha, бездротові флагманські TWS навушники TW-E7B Beige забезпечують неперевершений комфорт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ