Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White
Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White

Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White

  • ID товару: 31008

Новий товар

Модель TW-ES5A – це внутрішньоканальні (вакуумні) бездротові навушники TWS. Вони мають діафрагму 6 мм і частотний діапазон 20 Гц - 20 кГц. На кейсі навушників є роз'єм USB Type-C для заряджання. Вага кожного навушника складає 7,9 г. Ці навушники виготовляються в Китаї та постачаються з гарантією на 12 місяців. Комплектація включає навушники TW-ES5A, USB зарядний кабель (Type-C - Type-A), змінні вушні вкладки різного розміру (XS/S/M/L/XL) і змінні силіконові вкладки (XS/S/M/L ), а також кейс із вбудованим акумулятором для заряджання.

Більше деталей

6 112 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротові навушники YAMAHA TW-ES5A White

Звук, який допомагає досягти найкращих результатів!

Спортивні навушники TW-ES5A по-справжньому мотивують вас, хоч би яким видом спорту ви займалися, схвилювавши ваше серце і тіло динамічним, автентичним звучанням. Звук, який зберігає багатство та натуральність у будь-якій стиуації, підтримує вас і змушує залишатися вірним своїм цілям.

Реалістичне звучання, яке стирає межі

Чи настав час повністю сконцентруватися та мотивувати себе, чи ви просто хочете розслабитися та позбутися напруги, реалістичне звучання True Sound завжди поруч. Глибокий звук, який переносить артиста до вас, без компромісів – навіть у спортивних навушниках. Забудьте, де ви знаходитесь, і повністю поринете в музику, долаючи всі обмеження та піднімаючи свою мотивацію на новий рівень.
Yamaha знає про звук більше, ніж будь-хто - з моменту його створення до моменту, коли він досягає вашого вуха. Поєднуючи акустичні технології розробки музичних інструментів та електронні технології професійного звукового обладнання, Yamaha забезпечує справжнє звучання True Sound удома, у студії, на сцені або у дорозі. Злиття акустики та електроніки – головний інгредієнт рецепту по-справжньому реалістичного звуку.

Функції, що мотивують

Щільна, надійна посадка, яка не відволікає вас від занять спортом

Компактний розмір корпусу з унікальною формою та змінними ергономічними ребрами оптимальної жорсткості щільно, але зазвичай утримує навушники у вухах, дозволяючи вам зберігати концентрацію, не турбуючись про те, що навушники можуть випасти.

Волога чи навіть піт – без проблем!

Навіть під час найактивніших занять спортом вам не варто хвилюватися, що навушники промокнуть від поту. TW-ES5A має високоякісну гідроізоляцію класу IPX7, що дозволяє тренуватися так старанно, як ви хочете. Забруднили навушники? Просто промийте їх водою – вони легко можуть це витримати і знову радувати вас вражаюче чистим та яскравим звучанням.

Пориньте у світ музики, але не ізолюйтеся від оточення

Режим навколишнього звуку Ambient Sound дозволяє слухати музику і чути навколишні звуки. Коли ви виходите на вулицю або пересуваєтеся, ви можете повністю поринути у свій власний світ під улюблену музику та підтримувати зв'язок із зовнішнім світом.

Ідеально для спілкування

Нехай ваш голос почують. Унікальна конструкція мікрофонного каналу у поєднанні з технологією Qualcomm cVc (Clear Voice Capture) забезпечує виняткове шумозаглушення та ехопридушення для кришталево чистої передачі голосу при здійсненні викликів.

Любов до музики – це назавжди!

Поєднання пристрасті до музики із турботою про здоров'я слуху – запорука задоволення від прослуховування на все життя. Але як встояти перед бажанням розгойдати гучність на максимум, коли займаєшся спортом? Інженери Yamaha готові допомогти!
Унікальна функція Listening Care, застосована в навушниках Yamaha, дозволяє насолоджуватися музикою на низьких рівнях гучності, але з високоякісним звуком. Через слухові особливості людського вуха ви можете відчувати нестачу високих та низьких частот під час прослуховування музики на нижчому рівні гучності, що часто змушує слухача збільшувати гучність до рівня, який може негативно вплинути на слух. Listening Care відстежує рівень прослуховування та оптимізує високі та низькі частоти, які важко почути, зберігаючи при цьому вихідний баланс музики. Це призводить не тільки до меншого навантаження на ваші вуха через надмірні рівні гучності, але і до натурального відтворення звуку.

Вибирай свій колір!

Залишайтеся на зв'язку

Технологія Qualcomm TrueWireless Mirroring та функція перемикання ролей забезпечують стабільне бездротове з'єднання Bluetooth практично з будь-якого джерела, а також економлять електроенергію.

Ігровий режим GAMING MODE

Зменште затримку між звуком та відео під час перегляду відео або ігор.

Функція Ear-Detection (Виявлення вуха)

Зручна функція Ear-Detection автоматично призупиняє відтворення музики, коли ви виймаєте один із навушників з вуха, та відновлює відтворення, коли ви знову вставляєте його.

Підтримка голосового керування

Навушники Yamaha TW-ES5A підтримують функцію активації віртуального помічника, такого як Siri або Google Assistant. Від базових можливостей прослуховування музики та до отримання інформації про пісню, свіжі новини та керування підключеним пристроєм - все це ви можете зробити за допомогою голосового керування. Швидко активуйте Siri або Google Assistant одним натисканням кнопки.

Довгий термін роботи акумулятора

Незважаючи на компактність, Yamaha TW-ES5A створена для того, щоб звучати весь день - вбудований акумулятор забезпечує до 9 годин роботи, а комплектний фірмовий кейс дає можливість зарядити їх ще 3 рази, гарантуючи до 34 годин безперервного прослуховування музики.

Фірмова програма

Програма Yamaha Headphones Control надає тобі повний контроль над кожним параметром навушників. Це більше ніж просто музика – це твої навушники та твоє звучання!

  • Тип: : Внутрішньоканальні (вакуумні) TWS
  • Частотний діапазон: : 20 Гц - 20 кГц
  • Діафрагма: 6 мм
  • Роз'єми: : USB Type-C (для зарядки) на кейсі
  • Вага: : 7,9 г (кожен)
  • Виробництво: : Китай

Гарантія: 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування

Комплектація: Навушники TW-ES5A, USB кабель для зарядки (Type-C - Type-A), змінні вушні вкладиші (XS/S/M/L/XL), змінні силіконові вкладиші (XS/S/M/L) кейс із вбудованим акумулятором для заряджання.

 
Характеристики
БрендYamaha
МодельTW-ES5A
ВидНавушники
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
BluetoothЄ
живленняВбудований акумулятор
Імпеданс16 Ом
Час роботи9 годин
КомплектаціяНавушники TW-ES5A, USB кабель для заряджання (Type-C - Type-A), змінні вушні вкладиші (XS/S/M/L/XL), змінні силіконові вкладиші (XS/S/M/L) кейс із вбудованим акумулятором для зарядки
Роз'ємиUSB Type-C
КолірБілий
Гарантія12 місяців
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіМікрофон, Bluetooth , Вологозахист
Вага7,9 г (кожен)
Вид безпровідних навушниківTrue wireless
Призначення навушниківДля телефону

Напишіть відгук

Бездротові навушники Yamaha TW-ES5A White

Модель TW-ES5A – це внутрішньоканальні (вакуумні) бездротові навушники TWS. Вони мають діафрагму 6 мм і частотний діапазон 20 Гц - 20 кГц. На кейсі навушників є роз'єм USB Type-C для заряджання. Вага кожного навушника складає 7,9 г. Ці навушники виготовляються в Китаї та постачаються з гарантією на 12 місяців. Комплектація включає навушники TW-ES5A, USB зарядний кабель (Type-C - Type-A), змінні вушні вкладки різного розміру (XS/S/M/L/XL) і змінні силіконові вкладки (XS/S/M/L ), а також кейс із вбудованим акумулятором для заряджання.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ