Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey
Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey

Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey

  • ID товару: 32997

Новий товар

Тип: бездротові внутрішньоканальні навушники з шумопоглинанням. Акустичне оформлення закриті. Випромінювач: 9.2 мм, динамічного типу. Мікрофони: 2 мікрофони на кожен навушник для дзвінків та ANC (активного шумоподавлення). Інтерфейси підключення: Bluetooth. Тип батареї: літієво-іонний акумулятор (навушники та зарядний кейс). Час роботи акумулятора та заряджання: До 5 годин для навушників (з вимкненим ANC). Додатково 19 годин від зарядного кейсу.

Більше деталей

13 365 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Bowers & Wilkins Pi5 S2 - друге покоління вставних бездротових навушників з шумозаглушенням.

50-річний досвід роботи в галузі аудіо дозволив Bowers & Wilkins створити незвичайні бездротові навушники Pi5 S2. Позбавтеся відволікаючих факторів за допомогою вдосконаленого шумоподавлення, насолоджуйтесь бездоганною якістю дзвінків і слухайте музику так, як задумав виконавець, з неймовірною якістю звуку формату aptX. Випускається у трьох стильних кольорах.

Справді бездротовий звук

Нові Pi5 S2 також продовжують забезпечувати найкращу якість звуку у своєму класі завдяки технології TWS для надійної та високоякісної синхронізації між навушниками, оснащеними 9,2-мм індивідуальними драйверами. Pi5 S2 підтримує відтворення як CD завдяки високоякісній бездротовій передачі музики у форматі aptX з мобільного пристрою (сумісного з aptX).

Завдяки оновленій конструкції антени зі збільшеним радіусом дії Bluetooth – до 25 м, навушники забезпечують ще більш стабільне та високоякісне прослуховування.

До 24 години автономної роботи

Час роботи Pi5 S2 від однієї зарядки акумулятора збільшився до 5 годин і, крім цього, зарядний футляр має ще більш ємний акумулятор, який забезпечує додатковий час автономної роботи – 19 годин.

Швидка та зручна бездротова зарядка

Pi5 S2 заряджається від будь-якого бездротового майданчика для безшовної зарядки на ходу. А підтримка швидкого заряджання означає, що всього 15 хвилин достатньо для двох годин прослуховування та спілкування.

Удосконалене гібридне шумозаглушення

Pi5 S2 забезпечують також безперешкодний доступ до режимів активного шумоподавлення, що вибирається користувачем, а також режим наскрізного пропуску звуків навколишнього середовища. Навушники мають два вбудовані мікрофони – для високоякісних телефонних дзвінків.

Зручно керувати

Навушниками можна керувати за допомогою простого інтерфейсу користувача з однієї призначеної кнопки - розташовується на кожному навушнику, може виконувати безліч завдань - у поєднанні з підтримкою голосового помічника через Siri або Google Assistant, залежно від підключеного пристрою.

Нові навушники повністю інтегровані з програмою Bowers & Wilkins Music. Пропонуючи зручний інтерфейс користувача, разом з налаштуванням режимів шумоподавлення та регулюванням датчика наближення, програма Music підтримує також потокову передачу у високій роздільній здатності безпосередньо з вашого мобільного пристрою на навушники через такі стрімінгові сервіси, як Qobuz, TIDAL і Deezer.

Технічні характеристики:

  • Позитивні якості: Технологія True Wireless (TWS - справді бездротові), технологія Bluetooth 5.0 з aptX™, активне шумозаглушення (ANC), бездротова зарядка і через порт USB-C, підтримка швидкої підзарядки
  • Bluetooth кодеки: aptX™, AAC, SBC
  • Bluetooth профілі: A2DP v1.3.1, AVRCP v1.6.1, HFP v1.7.1, HSP v1.2, BLE GATT (Generic Attribute Profile)
  • Діапазон зв'язку: режим Tx: 2402-2480 МГц, ISM Band, режим Rx: 2402-2480 МГц, ISM Band
  • Потужність RF випромінювання: < 10.0 дБм
  • Динаміки: 9.2 мм, повнодіапазонні
  • Мікрофони: 2 мікрофони на кожен навушник для дзвінків та ANC
  • Акумулятори: літієво-іонні (навушники та зарядний футляр)
  • Час роботи: до 5 годин у навушниках (без ANC), плюс 19 годин від зарядного футляра
  • Швидка підзарядка: 15 хвилин для 2 годин роботи
  • Підтримка бездротової зарядки: так
  • Захист від вологи: IP54 (тільки навушники)
  • Входи: Bluetooth (навушники)
  • Аксесуари: 80 см USB-C - USB-C кабель для заряджання, заглушки для вух Small / Medium / Large
  • Розміри (футляр): 61 х 28 х 56 мм
  • Вага: навушники: 6 г (кожен), зарядний футляр: 47 г
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельPi 5 S2
Довжина шнура0.8 м
Час роботидо 21 години
Радіус дії10 метрів
КолірCloud Grey
РозміриЗарядний футляр 61 x 28 x 56 мм
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіВологозахист, Bluetooth , Мікрофон, Активне шумопоглинання
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вага6 г (кожний навушник), 47 г зарядний футляр
Час зарядкиШвидка зарядка 15 хвилин для 2 годин роботи
Вид безпровідних навушниківTrue wireless
Версія Bluetooth5.0

Напишіть відгук

Бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi 5 S2 Cloud Grey
Тип: бездротові внутрішньоканальні навушники з шумопоглинанням. Акустичне оформлення закриті. Випромінювач: 9.2 мм, динамічного типу. Мікрофони: 2 мікрофони на кожен навушник для дзвінків та ANC (активного шумоподавлення). Інтерфейси підключення: Bluetooth. Тип батареї: літієво-іонний акумулятор (навушники та зарядний кейс). Час роботи акумулятора та заряджання: До 5 годин для навушників (з вимкненим ANC). Додатково 19 годин від зарядного кейсу.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ