Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan
Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan

Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan

  • ID товару: 33007

Новий товар

Bowers & Wilkins, відомий британський аудіо бренд преміум-класу, випустив нові флагманські бездротові навушники Px8. Грунтуючись на загальному захопленому прийомі, наданому моделі Px7 S2, вже відзначеної безліччю нагород, Px8 задають новий референсний стандарт якості звуку, виготовлення та оздоблення у категорії бездротових навушників з активним шумопоглинанням.

Більше деталей

31 185 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Серцем Px8 є та ж бездротова платформа з активним шумозаглушенням, що і в Px7 S2, які вже стали одними з навушників у своєму класі, що чудово звучать. У Px8 ці зіркові показники досягають ще більших висот в частині детальності, дозволу та просторовості музики завдяки абсолютно новим, виготовленим на замовлення 40-мм карбоновим дифузорам динаміків.

Натхненні результатами використання карбонових купольних твітерів у досить успішній серії 700 акустичних систем Bowers & Wilkins, нові карбонові дифузори всередині Px8 забезпечують неперевершене поєднання надшвидкої реакції та винятково низьких спотворень у всьому діапазоні частот. В результаті роздільна здатність, детальність і синхронізм звучання перевершують високу планку, встановлену Px7 S2, забезпечуючи ще більш привабливе та природне відтворення музики, яке як ніколи близьке до справжнього задуму виконавця.

Як і в Px7 S2, карбонові дифузори в Px8 ретельно розташовані під кутом усередині кожного навушника, щоб забезпечити постійну відстань від вуха слухача від кожної точки на поверхні динаміка – для створення більш захоплюючої та надзвичайно точної звукової сцени. В результаті виходить найкраща якість звуку, яку будь-коли забезпечували бездротові навушники Bowers & Wilkins.

Новий лідер у галузі дизайну навушників

Дизайн Px8 також надихає, як і їх якість звуку. Нові навушники доступні у двох варіантах обробки: чорна або світло-коричнева (tan) шкіра, і тепер мають дуги з литого алюмінію, що нагадують фірмову мову дизайну Bowers & Wilkins, а також яскраві грані з алмазною обробкою на кожній еліптичній пластині з логотипом. Амбушюри, подушечки з поролону з ефектом пам'яті та оголов'я оброблені м'якою розкішною шкірою наппа, що надає їм неперевершеного вигляду. У сукупності ці варіанти дизайну та матеріалів гарантують, що Px8 впевнено підтверджує позицію Bowers & Wilkins як аудіо бренду преміум-класу у цій категорії.

Неперевершений звук високої роздільної здатності

Як і Px7 S2, Px8 використовують адаптивну бездротову технологію aptX від Qualcomm для забезпечення найкращої якості звуку із сумісних телефонів, планшетів та комп'ютерів. Також підтримуються аналогові кабельні з'єднання USB-C і через 3,5 мм роз'єм, причому обидва типи кабелів входять до комплекту.

Незалежно від того, чи використовується бездротове або дротове підключення, Px8 поєднує в собі досконалі динамік з потужним DSP-процесором, розробленим компанією Bowers & Wilkins, для забезпечення видатної 24-бітної якості звуку з високою роздільною здатністю від провідних потокових сервісів.

Пригнічують шум, а не вашу музику

Px8 використовує ту ж саму запатентовану технологію шумоподавлення, оптимізовану Bowers & Wilkins, що й у Px7 S2, для ефективного їх придушення – і що особливо важливо, без шкоди якості музики. Шість високоякісних мікрофонів працюють разом, забезпечуючи найкращі результати: два вимірюють вихід кожного динаміка, два реагують на навколишній шум із зовнішнього світу та два забезпечують виняткову чіткість голосу з покращеним шумоподавленням.

Як і в Px7 S2, звук був додатково покращений за рахунок зближення двох зовнішніх мікрофонів, регулювання кута нахилу кожного мікрофона для покращення захоплення голосу та зміни положення другого мікрофона для зменшення перешкод від шуму вітру.

Прорив у відчуттях користувача

Примітно, що випуск нових Px8 спричинив серйозне оновлення програми Bowers & Wilkins Music. З моменту запуску програма Music дозволить користувачам Px8 транслювати вибрану ними музику безпосередньо зі свого мобільного пристрою на навушники, підтримуючи Deezer, Qobuz і TIDAL. Ті ж функції стануть доступними для власників Px7 S2 в день запуску Px8. Як один із прикладів переваг цієї революційної функції можна сказати, що клієнти Bowers & Wilkins тепер зможуть легко перемикатися між прослуховуванням будинку – наприклад, за допомогою Zeppelin або пари стерео колонок Formation Duo – та прослуховуванням у дорозі за допомогою мобільного пристрою через навушники Px8 або Px7 S2.

Управління

Як і раніше, програма Music спрощує також підключення Px8 до мобільного пристрою, підтримує тонке налаштування звуку за допомогою еквалайзера і дозволяє власникам налаштовувати режим шумоподавлення, що віддається перевагу, одночасно контролюючи рівень заряду навушників.

Фізичні органи управління на кожному навушнику також є, забезпечуючи повний контроль навіть без програми Music, тоді як користувачі можуть використовувати Px8 для запуску голосового помічника (Voice Assistant) на своєму смартфоні одним натисканням кнопки.

30 годин автономної роботи

Завдяки 30 годинам автономної роботи Px8 можуть відтворювати музику протягом усього дня - і навіть більше - від однієї зарядки, в той час як 15-хвилинної швидкої підзарядки цілком достатньо, щоб забезпечити ще до 7:00 додаткового часу прослуховування, так що ви ніколи не залишитеся надовго без улюбленої музики.

Технічні характеристики:

  • Тип: повнорозмірні, динамічні, закриті
  • Категорія: бездротові
  • Система: ANC гібридна технологія з використанням 4 мікрофонів, режим акустичної прозорості
  • Випромінювач: динамічний, 40 мм, дифузор з карбону
  • Bluetooth: 5.2, SBC, aptX/HD/Adaptive, AAC
  • Коефіцієнт гармонік менше: 0,1%
  • Вбудований мікрофон для відповіді на дзвінки: 2
  • Автоматичне включення під час надягання: є
  • Час автономної роботи: 30 годин
  • Час зарядки: 2 години
  • Матеріал: ABS, алюміній
  • Вага: 320 грам (без сумочки)
  • У комплекті кабель: 1,2 м, USB-C кабель для заряджання, сумочка для зберігання
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельPX 8
Довжина шнура1.2 м
Час роботидо 30 годин
КолірСірий, Бежевий
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіМікрофон, Bluetooth , Активне шумопоглинання
Акустичне оформленняЗакриті
Коефіцієнт гармонікменше 0,1%
Тип випромінювачаДинамічні
Вага320 г
Час зарядки2 години
Вид безпровідних навушниківПовнорозмірні
Призначення навушниківДля аудіофілів, Для аудіосистеми
Версія Bluetooth5.2

Напишіть відгук

Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX 8 Tan

Bowers & Wilkins, відомий британський аудіо бренд преміум-класу, випустив нові флагманські бездротові навушники Px8. Грунтуючись на загальному захопленому прийомі, наданому моделі Px7 S2, вже відзначеної безліччю нагород, Px8 задають новий референсний стандарт якості звуку, виготовлення та оздоблення у категорії бездротових навушників з активним шумопоглинанням.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ