Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray
Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray

Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray

  • ID товару: 35140

Новий товар

Shanling MTW300 – внутрішньоканальні TWS-навушники із вишуканим дизайном, завидною автономністю, а також фірмовим мелодійним звучанням. Підтримують кодеки AAC та aptX. Поставляються у комплекті з розширеним набором амбушюр.

Більше деталей

5 265 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Shanling

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

Відразу варто відзначити, що корпуси навушників вийшли досить компактними, що робить модель дуже зручною за умов повсякденної експлуатації. Більше того, виробник поклав в упаковку щедру жменю якісних силіконових насадок, що сприяють ще більш комфортному прослуховуванню. Далі слід згадати про матеріали виготовлення: MTW300 виконані з пластику двох текстур – матового (основа чаші) та глянсового "під метал" (фейсплейт).

До речі, навушники захищені від попадання вологи за стандартом IPX7, а це означає, що вони не бояться дощу, коли не йдеться про зливу. У свою чергу, кейс виконаний з цинкового сплаву, завдяки якому він сприймається не тільки як функціональний елемент, але і як стильний аксесуар, який приємно крутити в руках. Якщо Ви боїтеся подряпати футляр, у продажу є привабливий чохол з щільного прозорого силікону. Що стосується схеми управління аудіо та викликами, то вона реалізована ресурсом сенсорних майданчиків, які розуміють лише тапи – одиночні, подвійні (гучність) та потрійні (перемикання треків).

Характеристики

Якщо ж говорити про цифрову складову, то маємо досить поширене DSP-рішення від Qualcomm, що працює за технологією Bluetooth в.5.1, підтримуючи базові кодеки SBC, AAC і Хайрезний aptX. Серед інших компонентів "начинки" інтерес викликають непогані мікрофони з елементом шумовідсіювання, оригінальні "карбонові" динаміки діаметром 6 мм та місткі акумулятори, здатні відтворювати аудіо до 9 годин на одному заряді, + 35 годин "приховані" ще в кейсі.

Щодо безпосередньо звукових характеристик девайсу, то перед нами характерна для багатьох продуктів виробництва Shanling картина: загалом йдеться про насичену, музично орієнтовану подачу, в основі якої помірковано V-подібна АЧХ, підкреслена емоційність, витриманий баланс технічності та мелодійності, а також дещо підфарбовані тембри, що в комплексі робить звучання навушників ефектним та захоплюючим. Крім того, обраний тюнінг дозволив уникнути різкості на ВЧ та зайвої масивності басу.

 
Характеристики
БрендShanling
МодельMTW300
ТипНавушники
Матеріал корпусуПластик
КолірСірий
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіАктивне шумопоглинання, Регулятор гучності
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вид безпровідних навушниківTrue wireless
Призначення навушниківДля спорту, Для телефону

Напишіть відгук

Бездротові навушники Shanling MTW300 TWS Gray

Shanling MTW300 – внутрішньоканальні TWS-навушники із вишуканим дизайном, завидною автономністю, а також фірмовим мелодійним звучанням. Підтримують кодеки AAC та aptX. Поставляються у комплекті з розширеним набором амбушюр.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ