Петличний мікрофон для радіосистем DV audio MGX серії
Петличний мікрофон для радіосистем DV audio MGX серії Петличний мікрофон для радіосистем DV audio MGX серії

Петличний мікрофон для радіосистем DV audio MGX серії

  • ID товару: 28594
  • Артикул: DV-00022MGX

DV-00022MGX

Новий товар

Петличний мікрофон DV audio MGX серії – ваш вірний супутник для кришталево чистого звукозапису. Зручний дизайн, міцні матеріали та висока чутливість роблять його ідеальним вибором для інтерв'ю, виступів на сцені та професійних презентацій.

Більше деталей

600 грн.

1442 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: DV audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Петличний мікрофон DV Audio чорного кольору для радіосистем серії MGX, BGX. Тип підключення мікрофона - Mini-Jack із закруткою.

DV Audio - відомий бренд, який виробляє якісну звукову техніку, призначену для різних областей застосування. Великий асортимент, якісне виконання та надійність, доступність та демократичність цін зробили звукове обладнання цього бренду популярним серед широкого кола користувачів. Щоб йти в ногу з часом та відповідати запитам сучасного споживача, компанія безперервно вдосконалює та поповнює модельний ряд своїх звукових пристроїв, розробляючи нові моделі у науково-дослідних центрах організованих при маревних підприємствах.

На ринку звукового обладнання бренд DV Audio представлений у таких категоріях:

  1. Регулятори звуку, призначені для використання діджеями, звукорежисерами та музикантами;
  2. Вбудовані та підвісні акустичні системи;
  3. Мікрофони для конференцій;
  4. Трансляційні підсилювачі для різноманітної акустичної техніки.

Вибираючи оптимальну радіосистему, слід звернути увагу і врахувати сферу застосування цього пристрою.

Можна виділити основні типи радіосистем за метою застосування:

  1. Вокальні
  2. Для відеокамер
  3. Інструментальні
  4. Система вушного моніторингу

Вокальні радіосистеми зазвичай оснащені радіомікрофоном. Вони представлені у великому асортименті. Мають схожий на інструментальний принцип роботи, а саме: потужність системи підбирається залежно від відстані.

Радіосистеми призначені для конференцій та проведення презентацій укомплектовані невеликим за розміром та легшим мікрофоном.

Радіосистеми для відеокамер допомагають якісно записати звук під час відеозйомки, можуть бути підключені безпосередньо до камери. Як правило, комплектація цих систем включає приймач, мікрофон та передавач.

Для гри на гітарі така радіосистема повинна мати спеціальні роз'єми для підключення електрогітари. Корпус передавача кріпиться на тілі музиканта і приєднується з джеком, вставленим у гніздо гітари. Можуть бути виконані у формі педалі підлоги.

Система вушного моніторингу. Прості системи використовуються тільки в монофонічному режимі. При індивідуальному можна використовувати режим стерео. У першому варіанті через два навушники проходить однаковий сигнал, у другому випадку можна почути більш природний звук, що чує аудиторія через портали. Стереосигнал буде зручним для піаніста, який зможе повноцінно контролювати звучання інструменту. Монофонічні працюю, як правило, тільки в режимі моно, стереосистеми – моно і стерео.

Акуратно виконане складання та бездоганна робота техніки DV Audio досягається за рахунок використання передових технологій та постійного контролю якості виробництва висококваліфікованими фахівцями компанії.

 
Характеристики
МодельMGX серія
ТипПетличний мікрофон для радіосистем
Країна виробникКитай
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
ВиробникDV audio

Напишіть відгук

Петличний мікрофон для радіосистем DV audio MGX серії

Петличний мікрофон DV audio MGX серії – ваш вірний супутник для кришталево чистого звукозапису. Зручний дизайн, міцні матеріали та висока чутливість роблять його ідеальним вибором для інтерв'ю, виступів на сцені та професійних презентацій.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ