Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L
Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L Конденсаторний кардіоїдний петличний мікрофон AKG CK99 L

Конденсаторний мікрофон петличний AKG CK99 L

  • ID товару: 29055
  • Артикул: 6000H51040

6000H51040

Новий товар

Мініатюрний AKG CK99L є представником дуже маленьких, майже непомітних на людині петличних мікрофонів. Петлічка дозволяє мати вільні руки, але чисте та відкрите звучання в таких умовах, як конференції, інтерв'ю, різні виступи, ток-шоу, презентації та за подібних заходів.

Більше деталей

5 160 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AKG

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис товару Петличний мікрофон AKGCK99L

AKGCK99L - петличний конденсаторний мікрофон з кардіоїдною спрямованістю. Чутливий до широкого спектру частот, що чисто передає людський голос і підходить для визвучування спікерів на різних заходах і ТВ-зйомках.

Компанія AKG пропонує нову модель радіосистем з петличним кріпленням мікрофона – AKGCK99L. Найбільша перевага даної системи – це завжди вільні руки, що важливо при виступах, презентаціях, інтерв'ю, конференціях, ток-шоу та інших подібних заходах.

Вся мікрофонна продукція AKG, зокрема представлена модель AKGCK99L, завжди славилася низьким шумовим порогом та здатністю придушення сторонніх радіохвиль завдяки високотехнологічним матеріалам, використаним при виготовленні мембран і самого корпусу мікрофона та радіоприймача.

Також слід відзначити дуже привабливу і ергономічну зовнішність і високоякісну звукопередачу без зайвих спотворень звукових частот. Якщо ви найчастіший відвідувач презентаційних бізнес зустрічей, чи успішний журналіст, то кардіоїдна радіосистема з петличним мікрофоном AKGCK99L ваш вигідний та перспективний вибір.

Мікрофон цієї моделі оснащений:

пластиковим кріпленням-прищіпкою;

фантомним харчуванням;

вітрозахистом;

роз'єм miniXLR;

кабелем 1,6 метри.

Вага мікрофона складає всього 2 з половиною грами, а конструкція дозволяє сховати його під одягом або в складках так, щоб його не було видно.

Мікрофон AKGCK99L можна купити в магазині Музлайн за демократичною ціною з гарантією якості та доставкою по Україні.

Особливості застосування:

Петличний мікрофон AKGCK99L сумісний з радіосистемами AKG, рекордерами і принципово універсальний - він може використовуватися як для живого визвучування голосу, так і запису звуку при зйомках. Вітрозахист та кріплення капсуля практично виключають появу шумів механічної природи - від тертя про одяг, вітри.

Кріплення мікрофона - пластикова кліпса, прищіпка, яка дозволяє надійно зафіксувати його на одязі, не деформуючи її, не створюючи складок, якщо необхідно мікрофон сховати.

Технічні характеристики:

Тип: конденсаторний

Різновид: петличний

Спрямованість: кардіоїдна

Нижня межа част. діапазону: 15 Гц

Верхня межа част. діапазону: 18000 Гц

Номінальний опір: 200 Ом

Мінімальний опір: 2000 Ом

Чутливість: 8.8 мВ/Па

Радіус дії: 1.6 м

Підключення: miniXLR

Живлення: фантомне 9-52 В

Вага: 2.5 г

Напишіть відгук

Конденсаторний мікрофон петличний AKG CK99 L

Мініатюрний AKG CK99L є представником дуже маленьких, майже непомітних на людині петличних мікрофонів. Петлічка дозволяє мати вільні руки, але чисте та відкрите звучання в таких умовах, як конференції, інтерв'ю, різні виступи, ток-шоу, презентації та за подібних заходів.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ