Підсилювач FIIO K9 Pro ESS Black
Підсилювач FIIO K9 Pro ESS Black Підсилювач FIIO K9 Pro ESS Black Підсилювач FIIO K9 Pro ESS Black Підсилювач FIIO K9 Pro ESS Black Підсилювач FIIO K9 Pro ESS Black

Підсилювач для навушників FIIO K9 Pro ESS Black

  • ID товару: 31045
  • Артикул: 5510122

5510122

Новий товар

FIIO K9 Pro ESS Black

Більше деталей

41 990 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Опис:

K9 Pro ESS - новий флагманський настільний ЦАП та підсилювач. 

Характеристики:

Флагманські ЦАП x2 ESS Technology ES9038PRO
Тороїдальне лінійне джерело живлення + конденсатори Nichicon
Модуль підсилювача THX AAA 788+ (≈2,1 Вт при 32 Ом)
Повністю збалансована архітектура з x8 OPA1612
Подвійний фемтосекундний кварцовий годинник, LDO
Ізольоване цифрове та аналогове харчування
Bluetooth 5 + LDAC 24 біт/96 кГц, APTX/HD, SBC, AAC
USB-контролер XMOS XU-208
Підтримка 32 біт 384 кГц PCM та DSD256 + MQA x8 32 біт 384 кГц
Прошивка, що оновлюється
УНІВЕРСАЛЬНА НАСТІЛЬНА СИСТЕМА:
K9 Pro ESS має потужну схему, а також міцний та добре спроектований шасі. Він пропонує безліч портів, які підходять для будь-якого використання сценарію. Версія ESS використовує два флагманські чіпи ES9038PRO DAC від ESS Technology.

ПРОДУКТИВНІСТЬ:
K9 Pro ESS використовуються два визнані критиками флагманські ЦАП ES9038PRO. Характерною рисою цього чіпсету є те, що він пропонує дуже рівну, безбарвну, деталізовану та лінійну характеристику при правильній реалізації. 

Опис THX AAA 788:
Повністю диференціальні сигнали проходять через чотириканальний ЦАП, чотириканальний регулятор гучності та чотириканальний підсилювач для справді збалансованого звучання. Така конструкція забезпечує мінімальні перешкоди між різними компонентами, щоб повністю зберегти всі деталі та динамічні коливання музики передачі неперевершеного звуку. аналогового посилення також поміщений у незалежну секцію, що гарантує цілісність аудіосигналу, що обробляється.

6-ступінчаста схема: 
Кожен аудіосигнал проходить через 6-ступінчасту схему, щоб максимально точно відтворювати музику з усіма деталями.

ЕЛЕМЕНТИ УПРАВЛІННЯ:
На передній панелі розташовані елементи керування пристроєм, 3,5 мм, 4,4 мм, 4-контактні роз'єми XLR для навушників, ручка регулювання гучності та світлодіоди стану. Пристрій не постачається з пультом дистанційного керування, але завдяки продуманій передній панелі керувати пристроєм досить просто. Крім того, програма FiiO Control, доступна як для Android, так і для iPhone, допомагає керувати пристроєм на відстані. Весь інтерфейс K9 Pro ESS складається із світлодіодів та кнопок на передній панелі. 5 світлодіодів стану у правому верхньому куті передньої панелі вказують на активний вхід пристрою. Також є вбудований світлодіод довкола регулятора гучності. У правому нижньому кутку передньої панелі розташовані 4 перемикачі. Зліва направо розташовані селектор виходу, селектор посилення, кнопка вибору входу та кнопка живлення/режиму очікування. 

ДЕКОДУВАННЯ:
Пристрій має USB-контролер XMOS XU208. Він може декодувати PCM до 32 біт-384 кГц та DSD до DSD256 через USB. Щодо Bluetooth, пристрій має преміальний чіпсет Bluetooth 5 від Qualcomm, QCC5124. K9 Pro ESS підтримує кодеки AAC, SBC, AptX LL, AptX HD та LDAC.

ІНТЕРФЕЙС :
K9 Pro ESS пропонує багато різних портів для різних сценаріїв використання. Ліворуч праворуч знаходиться роз'єм живлення IEC C13, роз'єм для антени Bluetooth, вхід USB-B, коаксіальний вхід, оптичний вхід, вхід 4,4 мм, незбалансовані входи RCA та виходи. K9 Pro ESS також пропонує симетричні виходи XLR у правій частині задньої панелі. Роз'єми RCA і XLR позолочені і кожен введення-виведення на пристрої виглядає жорстким і якісним. Порт USB-C розташований на правій панелі пристрою. FiiO заявляє, що його можна використовувати з пристроями OTG, тому користувач може безпосередньо використовувати телефон або DAP як стрімер.

ДИЗАЙН:
Дизайн та якість складання на найвищому рівні. K9 Pro ESS розміром 20 x 22 x 7 сантиметрів не є особливо невеликим пристроєм. Однак, оскільки цей пристрій "все в одному" вищого класу з вертикальною підставкою - це не буде проблемою. Елементи дизайну алюмінієвого корпусу нагадують поточну лінійку цифрових аудіоплеєрів FiiO. Алюмінієвий корпус з прецизійним фрезеруванням і матово-чорним покриттям, підданим піскоструминній обробці, є ідеальною комбінацією дизайну пристрою. 

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
K9 Pro ESS поставляється з кабелем живлення, змінним запобіжником, кабелем USB-A-USB-B, антеною Bluetooth, шістьма гумовими ніжками, вертикальною підставкою, адаптером для навушників 6,35 мм та, нарешті, буклет посібника користувача. 

ЧОМУ ВАРТО ПРИДБАТИ:
K9 Pro ESS - дуже вражаючий ЦАП та підсилювач. Конкурентоспроможні ціни на пристрої "все в одному" важко знайти, проте ця модель є ідеальним прикладом. Це чудовий ЦАП, який не насичує та не маніпулює сигнатурами вашого обладнання. При цьому він відтворює відмінний тональний баланс, ідеальний дозвіл та технічні можливості. Приємно дивують тембр і тональність інструментів - точна передача, а чистота просто вражаюча. K9 Pro ESS просто відображає все як є: біт за бітом, нота за нотою. 

Характеристики
Потужність, Вт 2100
Опір, Ом 32
Bluetooth -
Частотний діапазон, Гц 20-20000
Вхідні роз'єми USB, RCA, Coaxial
Вихідні роз'єми RCA, 6.3mm
Колір Black
Габарити, мм 200х224.5х76
вага, кг 2.75
 
Характеристики
Потужність2100 вт
Частотний діапазон20-20000
Опір32 оМ
ВиходиRCA, 6.3mm
Роз'ємиUSB, RCA, Coaxial
КолірЧорний
Габарити200х224.5х76
вага, кг2,75

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників FIIO K9 Pro ESS Black

FIIO K9 Pro ESS Black

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ