Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black
Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black

Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black

  • ID товару: 35079

Новий товар

iFi Zen CAN – стаціонарний підсилювач для навушників/підсилювач, що працює у класі “А”. Поєднує просунуті характеристики у контексті виправданої вартості. Разом з ЦАП лінійки ZEN може формувати аудіофільський стек, чому сприяють уніфіковані габарити девайсів.

Більше деталей

9 750 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: IFI

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

У ролі матеріалу виготовлення корпусу пристрою виступив шліфований алюміній натурального та gun-metal відтінків. Варто відзначити лаконічний дизайн продукту, який в той же час і досить пізнаваний, - все завдяки оригінальній формі аля фляжка. Схема керування аудіо представлена металевими маніпуляторами, серед яких клавіша вибору активного вхідного каналу, кнопки контролю гейну та активації звукових фільтрів (XBASS, 3D), а також фірмове колесо рифленого гучності з розширеною градацією регулювання.

Набір інтерфейсів підключення (у свою чергу) представлений аналоговими входами формату RCA, Pentaconn та Mini-Jack (3.5 мм), 6.3-мм та 4.4-мм позолоченими роз'ємами для навушників та 4.4-мм балансним лінійним виходом. На окрему увагу заслуговують сітка акуратних світлодіодів, що тішать ніжно-білим світінням.

Характеристики

Зберігши компактні габарити (всього 515 г), iFi Zen CAN, тим не менш, відрізняється високою вихідною потужністю, що становить значні 1890 мВт/64 Ом при 11 В вихідного струму для балансного і не менш вражаючі 1600 мВт/32 Ом при 7.2 В струму для Single Ended підключення. Крім того, девайс використовує балансну повністю аналогову схему, що виключає цифрові компоненти обробки сигналу.

Сам звуковий тракт побудований виключно на високоякісних складових (конденсатори Panasonic ECPU і TDK C0G, резистори MELF, потенціометр TOCOS та ін.) на чолі з ОУ OV2637A. Важливо згадати і про комплектний імпульсний блок живлення, що забезпечує стабільне та помірне енергоспоживання. Все перераховане вище сприяє видатним акустичним можливостям підсилювача, – природно, у своїй ціновій категорії.

Звук

iFi Zen CAN продовжує акустичну концепцію, закладену в продукти лінійки Zen. Загалом, йдеться про збалансовану, навколонейтральну подачу, побудовану на відносно рівній АЧХ, шляхетних, природних тембрах, вагомих звукових образах та підкресленій аналітиці.

Примітно, що, незважаючи на схильність до акцентування технічної сторони композицій, що відіграються, пристрій добре передає і музичний зміст матеріалу, що робить його універсальним інструментом для роботи з різними моделями навушників і мультижанровим аудіоконтентом. До речі, порадувало і наявність на борту підсилювача спеціальних утиліт XBASS і 3D Holographic, за допомогою яких можна додати басу напористості та ваги, а також дещо інакше калібрувати віртуальну сцену.

 
Характеристики
БрендiFi
МодельZEN CAN
ТипПідсилювач для навушників
Входи3.5 мм, RCA
Виходи4.4 мм, 6.3 мм
КолірЧорний

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників iFi ZEN CAN Black

iFi Zen CAN – стаціонарний підсилювач для навушників/підсилювач, що працює у класі “А”. Поєднує просунуті характеристики у контексті виправданої вартості. Разом з ЦАП лінійки ZEN може формувати аудіофільський стек, чому сприяють уніфіковані габарити девайсів.

Напишіть відгук

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ