Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands
Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands

Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands

  • ID товару: 33347

Новий товар

Тонка система керування кабелями. Завдяки універсальній підставці для колонок Klipsch безлад з кабелями залишився в минулому. Кабелі тонкі, як кабелі гучномовців, і товсті, як шнури живлення, проходять через цю витончену сучасну підставку.

Більше деталей

14 898 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Високоякісна металева втулка є довговічною, захищеною від відбитків пальців та доповнює будь-який інтер'єр. Ці витончені текстуровані підставки для колонок легко монтуються та ідеально адаптуються до вашої зони прослуховування. 28-дюймова універсальна підставка для динаміка стійка до нахилу до 10 градусів та оснащена зручним інструментом для вирівнювання. Чудовий звук не повинен супроводжуватись ризиком. Ось чому є ніжки, що регулюються, для різних поверхонь, так що стійки для колонок можна розміщувати як на дерев'яній, так і на килимовій підлозі. Відповідає The Fives Klipsch.

Підніміть свій досвід
24-дюймова універсальна підставка для динаміків Klipsch була розроблена, щоб підняти активний монітор або книжкову полицю на ідеальну висоту для прослуховування. Розроблений для забезпечення прямого звуку на висоті 38 дюймів (+/- 2 дюйми) від підлоги, ви отримаєте найчіткіше та спрямоване прослуховування на висоті сидіння.

Універсально корисний
Розроблені з урахуванням майбутнього звуку, всі монітори Klipsch 2022 з живленням або пасивні монітори матимуть низькопрофільні різьбові вставки, що дозволить вам легко закріпити їх на своїх 24-дюймових універсальних стійках для колонок. Оновлення системи домашнього кінотеатру ніколи не було настільки простим завдяки найбезпечнішим та універсальним підставкам для колонок на ринку. Розвиваючи налаштування ігор, музики, телебачення або фільмів, ви гарантовано знайдете найкраще стереозображення з Klipsch.

Головне управління шнуром
Лінії заплутаних шнурів залишилися у минулому з вашою універсальною підставкою для колонок Klipsch. Кабелі тонкі, як дріт гучномовця, і товсті, як кабелі, що живлять, проходять через цю стильну сучасну підставку. Високоякісний металевий прохід міцний, захищений від відбитків пальців та підходить до будь-якого інтер'єру.

Легкість у регулюванні
Ці гладкі структуровані підставки для колонок легко зібрати та налаштувати, щоб вони ідеально підходили до домашнього кінотеатру чи зони прослуховування. 24-дюймова універсальна підставка для гучномовців була ретельно сконструйована, щоб уникнути нахилу до 10 градусів, і поставляється із зручним інструментом для вирівнювання, що дозволяє майстерно налаштувати основу відповідно до вашого індивідуального простору.

Розроблено для будь-яких установок
Чудовий звук не повинен супроводжуватись ризиком. Ось чому ми розробили регульовані ніжки з різними поверхнями, щоб ваші стовпчики стійко стояли на дерев'яній підлозі або килимі. Гумові ніжки з трикутними наконечниками надійно фіксують підставку в волокнах килима або легко замінити закругленими наконечниками для розміщення без подряпин на твердих поверхнях. Лише кілька кроків від того, щоб забезпечити підняті динаміки у будь-якій кімнаті будинку.

 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельKS-28
ТипСтійки для акустики
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм711 x 244 x 340
вага, кг10,9

Напишіть відгук

Стійки для акустики Klipsch KS-28 Speaker Stands

Тонка система керування кабелями. Завдяки універсальній підставці для колонок Klipsch безлад з кабелями залишився в минулому. Кабелі тонкі, як кабелі гучномовців, і товсті, як шнури живлення, проходять через цю витончену сучасну підставку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ