Попередній підсилювач Parasound Halo P 6
Попередній підсилювач Parasound Halo P 6 Попередній підсилювач Parasound Halo P 6 Попередній підсилювач Parasound Halo P 6 Попередній підсилювач Parasound Halo P 6 Попередній підсилювач Parasound Halo P 6 Попередній підсилювач Parasound Halo P 6

Попередній підсилювач Parasound Halo P 6

  • ID товару: 5775

Новий товар

Parasound Halo P6, як і всі продукти оновленої лінійки Halo має новий дизайн із тонкими золотистими смужками. Як і P5, новий Parasound Halo P6 забезпечує чудовий контроль над кількома джерелами аудіо.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Parasound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Parasound Halo P6 прийшов на зміну підсилювачу P5, що випускався 5 років поспіль і має покращений ЦАП, ступінчастий регулятор гучності, доопрацьовану схему. Крім того, Parasound Halo P6, як і всі продукти оновленої лінійки Halo, має новий дизайн з тонкими золотистими смужками. Як і P5, новий Parasound Halo P6 забезпечує чудовий контроль над кількома аудіо джерелами, починаючи від вінілових програвачів і закінчуючи новітніми цифровими HD-аудіоплеєрами. Кросовер 2.1 забезпечує ідеальне звучання як стереосистем, так і конфігурації «трифоніка» - з сабвуфером та поличними акустичними системами.

У новому Halo P 6 ЦАП від Burr-Brown замінено на новий EAC Sabre32 Reference DAC. Він має асинхронний USB-вхід, що підтримує PCM до 384 кГц/32 біт і декодує власні DSD256 та DoP DSD. Цифрові входи — коаксіальні та два оптичні, приймають сигнал PCM до 192 кГц/24 біт. Оновлений USB-порт підтримує роботу "plug and play" з Windows 10, а також з Mac OS.

Parasound Halo P6 оснащений новим ступінчастим регулятором гучності з електронним керуванням Burr-Brown замість моторизованого потенціометра, яким був обладнаний Halo P5. Така технічна новація дала більш чітку звукову сцену, збільшився динамічний діапазон, знижений рівень шуму, покращився поділ правого/лівого каналів. Димований двозначний дисплей показує рівень гучності з кроком від 0 до 99. Є можливість запрограмувати рівень гучності при включенні підсилювача, і рівень гучності встановленого режиму з пульта дистанційного керування.

Parasound Halo P6 має вбудований фонокорректор MM або MC з навантаженнями 100 Ом або 47 кОм, що перемикаються. Крім того, Parasound Halo P6 має ще п'ять лінійних входів. Виходи на підсилювач потужності – балансні XLR та лінійні RCA. Сигнали також можуть використовувати високорозвинену аналогову систему управління басами Parasound з перехрестями високих частот, що настроюються, і низьких частот для 2,1-канальних систем динаміків / сабвуферів з використанням RCA або XLR-з'єднань. P6 також пропонує покращений поділ лівого / правого каналів та відстеження балансу.

Parasound Halo P6 є оптимальним компонентом, як Hi-Fi аудіосистеми, так і більш складних аудіо інсталяцій, і включає наскрізний канал для інтеграції в систему домашнього кінотеатру. На передній панелі є входи для портативного програвача та підсилювача для навушників. Усі функції керування з передньої панелі доступні з ПДУ та сторонніх протоколів для керування Parasound. Крім того, є тригерний вихід 12 В та додаткові адаптери для монтажу в стійку реки.

Підтримка DSD:

  • USB: до 384 кГц/32 біт
  • DSD Native: DSD 64, DSD 128, DSD 256
  • DSD over PCM (DoP) at 384 кГц Модернізований USB-приймач з функцією "plug and play" у Windows 10
 
Характеристики
ТипПопередній підсилювач 2.1 + ЦАП
Частотний діапазон10 Гц – 100 кГц
Входи5 RCA лінійних входів, 1 симетричний вхід XLR (паралельний вхід 5 гнізд RCA), Вхід Phono для картриджів MM та MC, Вхід Aux
Вхід USBАсинхронний USB2.0 підтримує PCM до 384 кГц/32 біт
ВиходиЗбалансовані XLR та RCA лівий та правий виходи
Вихід на сабвуфер1 збалансований XLR та 2 виходи RCA сабвуфера
Співвідношення сигнал/шум108 дБ
Коефіцієнт гармонійних спотворень:0,01%
споживана потужність15 Вт
Розміри (В x Ш x Г), мм105 х 437 х 350 мм
Пульт ДУЄ
ОсобливостіUSB-декодер декодує власні DSD64, DSD128, DSD256 та DoPDSD, Коаксіальні та оптичні входи приймають PCM до 192 кГц / 24 біт
ЦАПESS Sabre32 Reference DAC (ES9018K2M)
Вага без упаковки6,3 кг

Напишіть відгук

Попередній підсилювач Parasound Halo P 6

Parasound Halo P6, як і всі продукти оновленої лінійки Halo має новий дизайн із тонкими золотистими смужками. Як і P5, новий Parasound Halo P6 забезпечує чудовий контроль над кількома джерелами аудіо.

Напишіть відгук

10 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ