Портативна акустика Como Audio Amico Teak
Портативна акустика Como Audio Amico Teak Портативна акустика Como Audio Amico Teak Портативна акустика Como Audio Amico Teak Портативна акустика Como Audio Amico Teak

Портативна акустика Como Audio Amico Teak

  • ID товару: 22624
  • Артикул: AMTBEK

AMTBEK

Новий товар

Como Audio Amico Teak заснований на Solo, але з деякими доповненнями, такими як шпон з дерева тика для захисту від атмосферних впливів, субстрат з морської фанери майже ½ дюйма для додаткового захисту від вологи, нековзна силіконова прокладка, спеціальна Li-Ion батарея (2 до 8 год відтворення), зовнішнє джерело живлення 100-240 В, задній басовий порт та ручки з анодованого алюмінію.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

12 999 грн.

21 204 грн.

-8 205 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Como Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Como Audio Amico Teak заснований на бестселері і широко відомому Solo, але додає деякі помітні доповнення, такі як шпон з справжнього дерева тика для захисту від атмосферних впливів, субстрат з морської фанери майже ½ дюйма для додаткового захисту від вологи, нековзна нижня силіконова прокладка, літій-іонний акумулятор ємністю 2200 мАг, що забезпечує 8 годин відтворення, зовнішнє джерело живлення 100 В – 240 В, задній басовий порт, який служить ручкою для перенесення, та ручки з анодованого алюмінію, які збільшуються на 4 мм для полегшення використання.

Те, що Ви побачите у цій моделі з першого погляду:

  1. Потужна портативна музична система з літій-іонною батареєю, що перезаряджається, здатна працювати не менше 8 годин при середньому використанні. Це ідеальний вибір для портативних аудіосистем.
  2. Використовуйте Wi-Fi для потокової передачі Spotify connect або слухайте понад 30 000 інтернет-радіостанцій з усього світу. Ви також можете відтворювати свою улюблену станцію DAB +/FM або приватну музичну бібліотеку. Підключіться до Bluetooth, щоб прослухати один з інших популярних музичних сервісів.
  3. Виготовлений вручну з морської фанери та оброблений шпоном з натурального дерева тика. Воістину приголомшливий декор, безпечний у приміщеннях із підвищеною вологістю.
  4. Передня панель з анодованого алюмінію з кольоровим TFT-дисплеєм з діагоналлю 2.8 дюйма та 6 кнопками попереднього налаштування одним дотиком для миттєвого доступу до музики.
  5. Створіть багатокімнатну музичну систему з іншими продуктами Como Audio, створивши групу за допомогою програми Como Audio Control.

НОВА ФУНКЦІЯ: Працює із сертифікованим Alexa! Como Audio Amico Teak не містить жодних функцій прослуховування/мікрофонів, але замість цього покладається на пристрій Alexa (точка тощо) для голосового керування. Після налаштування просто промовте команду для базового управління без допомоги рук.

Ознайомтеся з Вашим Amico. Тепер Ви можете взяти свого музичного консьєржа з ​​собою на терасу, в гараж, біля басейну, в парк, в кемпінг, на човен, тобто практично будь-куди. Якщо Wi-Fi недоступний, Ви все одно можете скористатися FM-тюнером Amico, DAB/DAB+ (у Європі), бездротовою потоковою передачею Bluetooth за допомогою Qualcomm aptX для звуку, USB-входом і додатковим входом. Розроблений засновником Como Audio та легендою звуку Томом Де Весто, його вражаючий зовнішній вигляд, облицювання з справжнього дерева тика та високоякісний звук миттєво виділяють його серед усіх інших портативних музичних систем на ринку. Літій-іонний акумулятор, що перезаряджається, ємністю 2200 мАч забезпечує в середньому 8 годин безперервного відтворення при повній зарядці, чого достатньо для більшості заходів на відкритому повітрі. Зручна ручка для перенесення майстерно замаскована під задній басовий порт. А портативність Como Audio Amico Teak означає, що Ви можете легко переміщати його по будинку з кімнати в кімнату, де Ви не вирішили, що хочете слухати музику в даний момент. А оскільки він зроблений брендом Como Audio, він працюватиме з існуючими безкоштовними програмами Como Control для iOS та Android, іншими музичними системами Como Audio у Вашому домі та іншими Amico. Якщо Ви хочете, щоб ваша музика звучала, подумайте про Como Audio Amico Teak !

Контроль всього будинку. Якщо Вам потрібне простіше рішення, розмістіть моделі Como Audio у різних кімнатах, завантажте безкоштовну програму, і незабаром Ви зможете насолоджуватися музикою по всьому будинку. Керуйте своєю музикою будь-де. Відтворюйте різні джерела в будь-якій кімнаті або синхронізуйте всі кімнати разом, щоб відтворювати те саме. Це мультирум на ваших умовах.

Додаток для зручного керування. Безкоштовна програма Como Control для iOS та Android перетворює Ваш інтелектуальний пристрій на бездротовий контролер з сенсорним екраном. Дозвольте вашим пальцям виконувати ходьбу та отримувати доступ до таких функцій, як живлення, гучність, налаштування, передустановки, джерела, еквалайзер, відтворення/пауза, перегляд логотипів інтернет-станцій та обкладинок альбомів Spotify, перегляд метаданих та узгодження звуку у кількох кімнатах вас кілька моделей по всьому будинку). Ви також можете встановити час, активувати таймер сну та виконати скидання налаштувань до заводських, і все це без використання елементів керування на пристрої.

Віддалений доступ. Деякі звукові продукти на ринку, які поставляються з додатком, часто також не включають пульт дистанційного керування. У Como Audio розуміють, що в деяких випадках спеціальний пульт може стати в нагоді, тому вони включають його в кожну музичну систему Como Audio. Дублюючи багато функцій передньої панелі та пропонуючи кілька нових, пульт дистанційного керування забезпечує керування живленням, гучністю, відключенням звуку, інформацією про поточне відтворення, вибором джерела, встановленням сигналів тривоги, доступом до меню, налаштуванням, відтворенням/паузою/керуванням доріжкою і навіть вимкнення підсвічування в режимі очікування.

Стереосистема. Шукаєте варіант стерео? Поєднайте Como Audio Amico Teak з Amic супутнім динаміком і створіть портативну музичну систему високої якості зі справжнім поділом стереозвуків.

особливості:

  1. Можливість вибору аналогового або цифрового відображення годинника. Час і дата автоматично оновлюватимуться через Wi-Fi.
  2. Кольоровий TFT-дисплей (2.8 дюйма): чудово відтворює обкладинки альбомів Spotify та логотипи станцій з інтернет-радіо та станцій DAB (тільки модель для ЄС). Також дозволяє керувати без використання програми або пульта дистанційного керування.
  3. Дистанційне керування: керує багатьма основними функціями, але залишається компактним.
  4. Безкоштовна програма Como Control для iOS та Android: використовуйте свій телефон або планшет для зміни гучності, джерела, налаштувань, еквалізації, налаштування станцій та керування функціями мультирум.
  5. DAB/DAB+ (європейська версія): більше 20 країн за межами Північної Америки підтримують мовлення DAB або DAB+, включаючи станції, що ведуть мовлення в кодеці AAC, і цей список продовжує зростати.
  6. FM RDS: RDS надає інформацію про пісню, виконавця та радіостанції (якщо є).
  7. Інтернет-радіо: понад 30 000 безкоштовних станцій та подкастів з усього світу зі звуком без статичної електрики.
  8. Підтримка кількох кімнат: розмістіть Amico та інші музичні системи Como Audio по всьому будинку та керуйте ними за допомогою програми. Мати до 5 пристроїв на зону (кількість зон залежить від мережі Wi-Fi користувача). Нехай всі вони відтворюють те саме джерело або керують ними окремо.
  9. Bluetooth 4.1 A2DP з аудіо aptX та AAC: Bluetooth забезпечує бездротову потокову передачу музики, відображення інформації про виконавця та пісню, в той час як aptX та AAC забезпечують якість звуку, подібну до компакт-диска, через Bluetooth (з підключених пристроїв).
  10. Spotify Connect: дозволяє більше 30 мільйонам преміальних передплатників Spotify по всьому світу транслювати більше 30 мільйонів пісень прямо з серверів Spotify, а не з телефону або планшета, що забезпечує безперебійну передачу музики та максимальний час автономної роботи.
  11. DLNA версії 1.5: бездротова потокова передача музики з ПК/Mac або NAS.
  12. Музичний плеєр дозволяє легко переміщатися та відтворювати музичні файли через USB або загальну мережеву бібліотеку, включаючи AAC+, MP3, WMA, WAV, FLAC та ALAC.
  13. Вхід USB: для відтворення музики з флеш-пам'яті USB та інших пристроїв. Цей роз'єм USB також підходить для заряджання багатьох смартфонів.
  14. UpnP: бездротова потокова передача музики з комп'ютера через мережу Wi-Fi без необхідності використання окремих мостів або модулів.
  15. Один допоміжний аудіовхід високої роздільної здатності підтримує до 24 біт/192 кГц.
  16. Google Chromecast для аудіо та Amazon Alexa (Echo, Dot тощо): підключіть аналоговий вихід до додаткового входу. Крім того, Echo і Dot можна підключити через бездротову мережу через Bluetooth за допомогою програми Amazon Alex.
  17. У комплект входить адаптер 18 В постійного струму/2.8 А, 100 В - 240 В, 50/60 Гц: керуйте Amico від акумулятора або адаптера. Підключіть адаптер для заряджання акумулятора.
  18. Цифровий підсилювач класу D: середньоквадратична потужність 30 Вт на канал, достатньої потужності для точного відтворення музики у приміщенні або на вулиці.
  19. Цифрова обробка сигналів (DSP): налаштована таким чином, щоб Amico міг забезпечити найточніше відтворення звуку для свого розміру та потужності.
  20. Оновлення програмного забезпечення через Wi-Fi: зручно, швидко та безкоштовно, що дозволяє своєчасно оновлювати ваші вкладення.
  21. Подвійні незалежні будильники з параметрами розкладу, а також таймер повтору та сну з кількома варіантами джерел будильника, включаючи Інтернет-радіо, FM, допоміжні тощо (не USB).
  22. Працює з маршрутизаторами 802.11 a/b/g/n та 2.4/5 ГГц
  23. Перетворювачі: 19-міліметрові твітери з м'яким куполом для розширеного діапазону високих частот. Виготовлені на замовлення 3-дюймові довгоходові, 4-шарові вуфери зі звуковою котушкою та величезними магнітами забезпечують винятковий бас.
  24. Висувна зовнішня антена DAB/FM

Характеристики:

  • Тип пристрою: акустична система
  • Тип акустики: портативна
  • Підсилювач: цифровий
  • Клас підсилювача: D
  • Потужність підсилювача: 30 Вт на канал (середньокв.)
  • Динаміки: 19 мм твітери з м'яким куполом, 3-х дюймові довгоходові, 4-х шарові вуфери зі звуковою котушкою та величезними магнітами
  • Інтерфейси та роз'єми: допоміжний аудіовхід високої роздільної здатності, USB вхід, Bluetooth, Wi-Fi
  • Версія Bluetooth: 4.1 A2DP
  • Кодеки Bluetooth: aptX та AAC
  • Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n, 2.4/5 ГГц
  • Підтримка форматів: AAC+, MP3, WMA, WAV, FLAC та ALAC
  • Дисплей: TFT-дисплей 2.8 дюйми
  • Управління: пульт ДК, додаток
  • Оновлення по Wi-Fi: є
  • Споживання в режимі очікування: не більше 1 Вт
  • Споживання на повній гучності: 37 Вт (38 Вт із підключеним Amica)
  • Розміри вкл. антену та ручки (В x Ш x Г): 242 мм x 126 мм x 149 мм
  • Вага: 2.06 кг
  • Колір: Teak
 
Характеристики
БрендComo Audio
МодельAmico Teak
ТипАкустична система
Тип колонкипортативна
Управлінняпульт ДК, додаток
Bluetooth4.1 A2DP
Вхід USBє
ДисплейTFT, 2.8 дюйма
ФормаПрямокутна
Динаміки19 мм твітери з м'яким куполом, 3-х дюймові довгоходові, 4-х шарові вуфери зі звуковою котушкою та величезними магнітами
Завантаження оновлень через інтернетТак
Підтримувані форматиAAC+, MP3, WMA, WAV, FLAC та ALAC
споживана потужність37 Вт
Потужність у режимі очікуванняне більше 1 Вт
КолірTeak
Розміри (В x Ш x Г), мм242 мм x 126 мм x 149 мм
Роз'єми та інтерфейсидопоміжний аудіовхід високої роздільної здатності, USB вхід, Bluetooth, Wi-Fi
Вага2.06 кг
Тип підсилювачацифровий кл. D
Wifi802.11 a/b/g/n, 2.4/5 ГГц
Потужність підсилювача30 Вт на канал (середньокв.)
ФункціїМультірум, Bluetooth, Поточні послуги, USB

Напишіть відгук

Портативна акустика Como Audio Amico Teak

Como Audio Amico Teak заснований на Solo, але з деякими доповненнями, такими як шпон з дерева тика для захисту від атмосферних впливів, субстрат з морської фанери майже ½ дюйма для додаткового захисту від вологи, нековзна силіконова прокладка, спеціальна Li-Ion батарея (2 до 8 год відтворення), зовнішнє джерело живлення 100-240 В, задній басовий порт та ручки з анодованого алюмінію.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ