Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke
Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke

Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke

  • ID товару: 31145

Новий товар

SoundLink Flex пройшов суворі випробування на відповідність стандарту IP67 і є водонепроникним. Занурте його у воду, і він продовжить грати. Він навіть плаває, тому не опуститься на дно океану, якщо впаде з дошки для плавання. Колонка також захищена від пилу, тому ви можете не турбуватися, якщо вона забрудниться у піску на пляжі. Для забезпечення додаткового захисту від води, пилу та сміття перетворювач та пасивні випромінювачі під сталевими гратами виготовлені з міцних, водонепроникних матеріалів та щільно прилягають до корпусу колонки.

Більше деталей

7 830 грн.

28 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Bose

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Приголомшливий звук. КУДИ БИ НЕ ПРИВЕЛО ВАС ЖИТТЯ

Музика підживлює і доповнює багато життєвих захоплень, і ви хочете взяти її з собою - куди б ви не подалися. Bluetooth-динамік SoundLink Flex - ідеальний музичний помічник із міцною конструкцією, здатною протистояти воді, пилу та кільком ударам та ударам по дорозі. Чи йдете ви в похід у гори чи запрошуєте друзів на вечерю, потужна колонка SoundLink Flex вразить вас реалістичним звучанням та глибокими, насиченими тонами, які піднімуть настрій у будь-який момент.

Насичене звучання для посилення ваших пристрастей

Ви відчуваєте сильний, глибокий зв'язок із місцями, в яких буваєте. Логічно, що ви захочете випробувати те саме почуття в музиці. Саме тут SoundLink Flex сяє. Звук чіткий, чистий, без спотворень, тому ви зможете почути кожен інструмент та нюанси вокалу. Високі та низькі частоти збалансовані, що дозволяє почути кожну ноту. А потужні баси здатні відтворювати музику, яка заряджає енергією та змушує хитати головою. Все це стало можливим завдяки інноваційній технології, яка укладена в красивий, універсальний дизайн.

Витримує пролиту воду, занурення у воду та багато іншого

SoundLink Flex пройшов суворі випробування на відповідність стандарту IP67 і є водонепроникним. Занурте його у воду, і він продовжить грати. Він навіть плаває, тому не опуститься на дно океану, якщо впаде з дошки для плавання. Колонка також захищена від пилу, тому ви можете не турбуватися, якщо вона забрудниться у піску на пляжі. Для забезпечення додаткового захисту від води, пилу та сміття перетворювач та пасивні випромінювачі під сталевими ґратами виготовлені із міцних, водонепроникних матеріалів та щільно прилягають до корпусу колонки.

Створена, щоб витримати кілька синців

Сталева решітка з порошковим покриттям та силіконова зовнішня поверхня колонки SoundLink Flex Bluetooth були спеціально виготовлені із міцних матеріалів, що робить її готовою до пригод. Її міцна зовнішня поверхня здатна витримати практично будь-який казус, наприклад падіння на підлогу. Товстий шар порошкового покриття грат надає динаміку міцну текстуру, яка витримає все, що випаде на його частку протягом дня. Порошкове покриття не лущиться і не відшаровується, воно стійке до корозії іржі та ультрафіолетового випромінювання. За всієї своєї "крутості", унікальний ергономічний дизайн цього бездротового динаміка легко тримати в руці, і він приємно відчувається в руці, де б ви його не взяли.

Нахиліть її. Переверніть. Підвісьте. Завжди неймовірний звук

SoundLink Flex досить універсальні, щоб взяти їх із собою куди завгодно. Завдяки технології PositionIQ вона автоматично підлаштовується до будь-якої орієнтації для оптимізації звучання. Чи вона стоїть вертикально, лежить на спині або висить на міцній петлі, SoundLink Flex передасть вашу музику в повному, збалансованому звучанні.

Не відстає від вас протягом усього дня

Чи працюєте ви на довгій робочій зміні, чи насолоджуєтеся днем на воді, SoundLink Flex звучатиме для вас весь день. Вона може працювати до 12 годин на одній зарядці, а коли настане час відновити заряд, ви зможете швидко зарядити її через порт USB-C.

Колонки Bose, краще разом

Звичайно, SoundLink Flex неймовірний сам собою. Але, як і всі колонки Bose, ця універсальна портативна колонка стає ще кращою у поєднанні з іншими колонками. Поєднайте його з іншим SoundLink Flex або іншим динаміком Bose Bluetooth, щоб увімкнути режим вечірки та насолоджуватися почутим у більшій кількості кімнат. Або у більшій кількості приміщень на свіжому повітрі. Навіть трохи і того, і іншого - SoundLink Flex також підключається до Bose Smart Soundbars, щоб ви могли стежити за грою, перебуваючи далеко від телевізора.

Що входить до комплекту поставки?

Колонка SoundLink Flex
Кабель для заряджання від USB-C до USB-A (чорний)
Короткий посібник користувача
Аркуш безпеки


Розміри/вага
Динамік SoundLink Flex: 9 см x 20,1 см x 5,2 см (ВхШхД) (0,6 кг)

Матеріали
Зовнішня поверхня з м'якого на дотик силікону та сталева решітка з порошковим покриттям та тканинною петлею для використання

Акумулятор
Літій-іонний акумулятор, що перезаряджається.
Час роботи від акумулятора до 12 годин
Час заряджання: близько 4 годин під час використання оригінального кабелю. Використання стороннього кабелю USB-C або джерела живлення може вплинути на час заряджання.

Bluetooth
Дальність дії Bluetooth: до 30 футів (9 м)
Версія Bluetooth: 4.2

Входи
порт USB-C

Мікрофони
Вбудований мікрофон діє як розширення мікрофона у вашому мобільному пристрої.

Елементи управління
Кнопки керування: Увімкнення живлення, Bluetooth, збільшення/зменшення гучності, багатофункціональна кнопка

Сумісний додаток
Додаток Bose Connect

додаткова інформація
IP67
Можливість підключення SimpleSync
Режим вечірки
Стерео сполучення

Напишіть відгук

Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker, White Smoke

SoundLink Flex пройшов суворі випробування на відповідність стандарту IP67 і є водонепроникним. Занурте його у воду, і він продовжить грати. Він навіть плаває, тому не опуститься на дно океану, якщо впаде з дошки для плавання. Колонка також захищена від пилу, тому ви можете не турбуватися, якщо вона забрудниться у піску на пляжі. Для забезпечення додаткового захисту від води, пилу та сміття перетворювач та пасивні випромінювачі під сталевими гратами виготовлені з міцних, водонепроникних матеріалів та щільно прилягають до корпусу колонки.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ