Проектор Optoma CinemaX P2
Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2 Проектор Optoma CinemaX P2

Проектор Optoma CinemaX P2

  • ID товару: 29337

Новий товар

Цей стильний ультракороткофокусний проектор, що входить до лінійки CinemaX, забезпечує незабутнє цифрове зображення кінематографічної якості 4K UHD у Вас вдома. Лазерна технологія забезпечує точну, реалістичну перенесення кольорів з великим охопленням DCI-P3, що ідеально підходить для відтворення походу в кінотеатр не виходячи з дому.

Більше деталей

182 160 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Optoma

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ультракороткофокусний лазерний проектор з роздільною здатністю 4K UHD. Цей стильний ультракороткофокусний проектор, що входить до лінійки CinemaX, забезпечує незабутнє цифрове зображення кінематографічної якості 4K UHD у Вас вдома. Лазерна технологія забезпечує точну, реалістичну перенесення кольорів з великим охопленням DCI-P3, що ідеально підходить для відтворення походу в кінотеатр не виходячи з дому.

Маючи новітні технології та функції, CinemaX P2 сумісний з HDR, має складну обробку кадрової інтерполяції PureMotion, яка усуває розмиття руху або тремтіння зображення, голосовим управлінням, потоковими додатками та вбудованим медіаплеєром.

Повна підтримка 3D. Проектори Optoma відтворюють 3D контент в оригінальній якості практично з будь-якого 3D джерела, включаючи 3D Blu-ray та інші новітні консолі. Підтримка формату 144 Гц (швидкість оновлення інформації на екрані) забезпечує рівне та гладке зображення без ефекту мерехтіння.

Лазерні технології. Лазерні проектори Optoma використовують високоякісні лазери для створення зображення, що проектується. У багатьох випадках яскравість лазерних проекторів може бути вдвічі більша, ніж у еквівалентної лампової моделі. Лазерні проектори Optoma забезпечують більш високу ефективність для підтримки постійної яскравості, чудового кольору, миттєве включення/вимикання пристрою та тривалий термін служби до 20 000 годин.

24 кадри на секунду. Більшість фільмів знімаються зі швидкістю 24 кадри на секунду. Щоб зберегти чистоту вихідного зображення, проектори Optoma здатні приймати джерела високої чіткості з частотою 24 кадри за секунду для відтворення фільмів точно так, як їх задумав режисер.

PureMotion. Використання передових інтерполяційних технологій та контроль обробки рухів дозволяє усунути ефект розмиття та тремтіння зображення навіть за високої швидкості послідовності дій.

Система керування кольором (CMS). Відображення точних реалістичних кольорів дозволяє досягти найкращої відповідності контексту. Ця унікальна функція забезпечує гнучкість тонких параметрів кольору для оптимальної точності передачі зображення.

Режими ISF. Ця функція дозволяє зберегти відкалібровані налаштування денного та нічного режимів для вражаючого перегляду.

Живлення від USB. Роз'єм USB, розташований на комутаційній панелі, призначений для живлення адаптерів HDMI, таких як Google Chromecast.

Дивовижні кольори. Дивіться фільми, телепередачі та грайте в ігри з приголомшливою якістю передачі кольору. Надійні та продуктивні проектори Optoma підійдуть для будь-якої мети та випадку. Домашні проектори здатні відтворювати колірну гаму стандарту Rec.709, міжнародного стандарту HDTV, щоб гарантувати вам кінематографічне зображення точно, як було задумано режисером. А також більш насичені кольори, відмінно підходять для ігор та анімаційних фільмів.

Роздільна здатність 4K UHD. Завдяки більш ніж восьми мільйонам пікселів роздільна здатність Ultra HD 4K в чотири рази перевищує деталізацію Full HD, забезпечуючи тим більш чітке, живе зображення і більш насичені кольори. Дозволяє сидіти ближче до екрану та отримувати захоплюючі емоції від перегляду.

HDR сумісність. Проектори Optoma можуть отримувати і правильно інтерпретувати додаткові метадані, що є у HDR сигналі, що дозволяє бачити набагато більше деталей і текстур, присутніх у HDR контенті. Об'єкти виглядають більш об'ємними та реалістичними, а додаткова деталізація створює відчуття глибини. Начебто ви дивитеся у вікно.

Вбудований мультимедійний плеєр. Дивіться фільми безпосередньо з проектора без використання ноутбука або ПК за допомогою вбудованого мультимедіа програвача. Просто скопіюйте файли на USB-накопичувач і дивіться на великому екрані.

Dolby Аудіо. Можливість декодування Dolby 5.1 забезпечує багатий, чистий та потужний звук. Підтримує порт S/PDIF для підключення до об'ємного звучання.

Wi-Fi. Підключайтеся до мережі через бездротову мережу для доступу до Інтернету та бездротових оновлень.

Програми. Доступ до сумісних програм, таких як Netflix, YouTube та Spotify за допомогою вбудованого магазину програм - Marketplace. Ідеально підходить для потокового відео, тв-шоу та кліпів. (Сервіси Google Play не підтримуються)

InfoWall. Створіть персоналізовану цифрову стіну зі спеціалізованою інформацією. За допомогою програми Optoma connect ви можете налаштувати відображення погоди, відео та соціальних мереж на вашому проекторі. Ви також можете налаштувати увімкнення проектора у встановлений час, що він розбудив вас розслаблюючою музикою з вашого плейлиста.

IFTTT. IFTTT (If This Then That) - це безкоштовний веб-сервіс, який дозволяє створювати ланцюжки простих умовних положень, які називають аплетами. Аплети використовуються для запуску таких подій, як відключення проектора при виході з дому.

Tapcast. Бездротове відтворення та обмін контентом на великому екрані за допомогою програми TapCast.

Легко відображайте дані зі свого пристрою Android, iOS, Windows, MacOS та Chrome одним натисканням кнопки. Або надсилайте документи, зображення або відео, які зберігаються на вашому мобільному пристрої або ноутбуці по бездротовій мережі. Додаток також діє як бездротова миша та клавіатура, дозволяючи вам керувати проектором.

SmartFIT. Спростіть налаштування ультракороткофокусного проектора (сумісний із CinemaX P2, CinemaX Pro та UHZ65UST) і автоматично вирівнюйте зображення, що передається, за допомогою камери на мобільному пристрої з програмою SmartFIT.

Використовуючи камеру пристрою, програма робить знімок переданого зображення і налаштовує його відповідним чином протягом декількох секунд.

Програма SmartFIT сумісна з пристроями Android та iOS (див. Посібник SmartFIT для отримання додаткової інформації).

Геометрична корекція. Налаштуйте до 32 окремих точок, щоб отримати ідеальне квадратне зображення, використовуючи вдосконалений вбудований інструмент/функцію геометричної корекції. Ця функція допоможе Вам, якщо Ви не хочете використовувати екран, а передаєте зображення на нерівну стіну.

Optoma Connect App. Багатоцільовий додаток, що дозволяє:

  1. Налаштовувати Alexa та Google Assistant.
  2. Керувати проектором зі свого інтелектуального пристрою.
  3. Створювати та планувати InfoWall, персоналізовану цифрову стіну з індивідуалізованою інформацією.

Неперевершений дизайн CinemaX. Володар премій iF, Red Dot, Good Design та багато інших.

Чудова якість звуку. Насолоджуйтесь більш глибокими, повними та чудовими басами від вбудованої звукової панелі з Dolby Digital 2.0. Цей компактний проектор, розроблений з використанням вентильованого корпусу та високоточних портів, може поширювати низькочастотні звукові хвилі та забезпечувати звук, що розходиться на 360 градусів. Підходить для будь-якої домашньої обстановки та ідеально підходить для перегляду фільмів.

Перегляд на великому екрані у будь-якому житловому приміщенні. Змініть повсякденне життя за допомогою системи домашніх розваг із повним ефектом присутності.

Елегантний та стильний дизайн. Чудове біле оздоблення, доповнене сірими та сріблястими деталями.

Насолоджуйтесь збільшеним розміром екрана. Насолоджуйтесь гнучкістю демонстрації домашніх розваг навіть у дуже невеликому просторі. Цей ультракороткофокусний проектор може забезпечити великий екран розміром до 120 дюймів при близькому розміщенні біля стіни.

особливості:

  1. Ультракороткофокусний лазерний проектор з роздільною здатністю 4K UHD та HDR сумісністю.
  2. Чудова передача кольорів - широкий охоплення DCI-P3, 3000 ANSI люмен.
  3. Вбудована звукова панель із Dolby Digital 2.0.
  4. Смарт функції - підтримка програм, голосове керування, IFTTT.

Характеристики:

Дисплей/Зображення:

  • Технологія відображення: DLP
  • Роздільна здатність: UHD (3840 x 2160)
  • Яскравість: 3000 лмн
  • Контрастність: 2 000 000:1
  • Співвідношення сторін: 16:9
  • Співвідношення сторін - підтримуване: 4:3
  • Горизонтальна розгортка: 31 ~ 135 кГц
  • Вертикальна розгортка: 24 ~ 120 Гц
  • Рівномірність світлового потоку: 90%
  • Розмір екрану: 2.16 ~ 3.05 м (85" ~ 120") діагональ

Характеристики лампи:

  • Джерело світла: лазер
  • Термін служби лазерного джерела світла (годинник): 30 000

Оптичні специфікації:

  • Проекційне відношення: 0.25:1
  • Проекційна відстань: 0.47 – 0.66 м
  • Фокусна відстань: 525 мм/20.669"
  • Зсув об'єктива (offset): 124%

Підключення:

  • Входи: 2 x HDMI 2.0, 1 x USB-A зчитувач, 1 x RJ45, 1 x HDMI 1.4a підтримка 3D
  • Виходи: 1 x S/PDIF, 1 x живлення USB-A 1.5 A, 1 x аудіо 3.5 мм
  • Контроль: 1 x USB-A сервіс
  • Бездротові технології: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth
  • Wireless - Security: WEP, TKIP, AES, WPA, WPA2
  • Wireless - antenna: Built in
  • Wireless - operating frequency: 2.4 ГГц
  • Wireless - has WPS: так

Загальні характеристики:

  • Рівень шуму (звичайний): 26 дБ
  • Рівень шуму (макс.): 28 дБ
  • Сумісність з комп'ютером: UHD, WQHD, WUXGA, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
  • 2D сумісність: 480i/p, 576i/p, 720p (50/60 Гц), 1080i (50/60 Гц), 1080p (50/60 Гц), 2160p (50/60 Гц)
  • 3D сумісність: 1080p 24, 720p 50/60 (Frame-pack)
  • 3D: Full 3D
  • Безпека: Kensington Lock, інтерфейс захищений паролем
  • Меню/мови дисплея (11 мов): Англійська, Французька, Німецька, Італійська, Японська, Португальська, Російська, Китайська (спрощена), Іспанська, Китайська (традиційна)
  • Умови експлуатації: 5 ~ 40 ° C, макс. висота 3000 м-код, макс. вологість 85%
  • Пульт управління: так
  • Динаміки: 2 (19 Вт)
  • У комплекті: шнур живлення, пульт дистанційного керування, що перезаряджається, документація
  • Затримка введення: 67 мс

Живлення:

  • Живлення: 100 ~ 240 В, 50 ~ 60 Гц
  • Потужність в режимі очікування: 0.5 Вт
  • Потужність (хв.): 220 Вт
  • Потужність (макс.): 345 Вт

Вага та розміри:

  • Розміри (Ш x Р x В): 576 мм x 383 мм x 130 мм
  • Вага з упаковкою: 13.69 кг
  • Вага без упаковки: 11.64 кг
 
Характеристики
Типпроектор
ЗастосуванняДля домашнього кінотеатру
Входи2 x HDMI 2.0, 1 x USB-A зчитувач, 1 x RJ45, 1 x HDMI 1.4a підтримка 3D
Виходи1 x S/PDIF, 1 x живлення USB-A 1.5 A, 1 x аудіо 3.5 мм
живлення100-240 В, 50-60 Гц
Кількість динаміків2
РозширенняUHD (3840 x 2160)
Шум26 дБ (звичай.), 28 дБ (макс.)
Робоча вологістьдо 85% відносної вологості
Комплектаціяпроектор, шнур живлення, пульт дистанційного керування, що перезаряджається, документація
Розміри (В x Ш x Г), мм130 мм x 576 мм x 383 мм
Пульт ДУЄ
Додатковоконтроль: 1 x USB-A сервіс; бездротові технології: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth
Технологія відображенняDLP
Яскравість3000 лмн
Контрастність2 000 000:1
Формат4:3, 16:9
Джерело світлаЛазер
Проекційне відношення0.25:1
Зсув об'єктива (offset)124%
Термін служби джерела світла (год)30 000
Вага без упаковки11.64 кг
Робоча температура5°C ~ 40°C

Напишіть відгук

Проектор Optoma CinemaX P2

Цей стильний ультракороткофокусний проектор, що входить до лінійки CinemaX, забезпечує незабутнє цифрове зображення кінематографічної якості 4K UHD у Вас вдома. Лазерна технологія забезпечує точну, реалістичну перенесення кольорів з великим охопленням DCI-P3, що ідеально підходить для відтворення походу в кінотеатр не виходячи з дому.

Напишіть відгук

11 інших товарів в цій категорії:

  • Optoma X319USTir
    35 599 грн. В наявності
    Проектор для освіти Наявність та ціну уточнюйте
  • Panasonic PT-AE8000E
    91 200 грн. В наявності
    3D-проектор для домашнього кінотеатру
  • Проектор Optoma GT1080e
    2 Відгуки
    35 490 грн. Наявність уточнюйте
    Проектор GT1080e може бути розташований всього в метрі від проекційного екрану або стіни, при цьому розмір зображення буде дуже вражаючим: 100 дюймів. Цей компактний Full HD 1080p проектор ідеально підійде для динамічних ігрових програм, а також для перегляду телевізійних програм, спортивних трансляцій та кінофільмів.
  • Проектор Panasonic PT-MZ670E
    336 531 грн. В наявності
    Panasonic PT-MZ670E - проектор для проведення презентацій з високим ступенем деталізації зображення, для відтворення Blu-ray дисків та зображень більш популярної HD-дозвіл. Пропонуючи різноманітні функції, PT-MZ670 та PT-MZ670L готові до безлічі додатків, де потрібна висока точність кольору та відтворення деталей, таких як машинобудування, історія...
  • Проектор Optoma HD28e
    31 200 грн. В наявності
    HD28e випробувати незабутні емоції від перегляду трансляцій спортивних подій на великому екрані. Зручний, компактний і простий в установці цей проектор високої яскравості ідеально підходить для добре освітлених приміщень, тому любителі спорту можуть насолоджуватися прямими трансляціями всією сім'єю або з друзями в будь-який час дня.
  • Проектор Optoma UHZ65LV
    234 000 грн. В наявності
    Розроблений для денного перегляду UHZ65LV пропонує супер яскраве зображення якості 4K UHD у Вас вдома - ідеально підходить для перегляду спортивних трансляцій, телевізійних шоу та фільмів навіть при денному освітленні.
  • Проектор Optoma X400LVe
    22 230 грн. В наявності
    Легко створюйте яскраві барвисті презентації будь-якої пори дня. Розроблений для конференц-залів та навчальних аудиторій, проектор X400LVe може похвалитися дивовижною кольоровою гамою, тривалим терміном служби лампи та енергозберігаючими функціями для зниження загальної вартості експлуатації.
  • Проектор Optoma W381
    21 840 грн. В наявності
    Легко створюйте яскраві яскраві презентації у високій роздільній здатності (High Definition) у будь-який час дня. Розроблений для конференц-залів та навчальних аудиторій, проектор W381 може похвалитися дивовижною кольоровою гамою, тривалим терміном служби лампи та енергозберігаючими функціями для зниження загальної вартості експлуатації.
  • Проектор Optoma W340UST
    70 005 грн. Є в наявності
    Ультракороткофокусний проектор З проектором W340UST Ви будете створювати яскраві зображення, що привертають увагу. Цей проектор ідеально підходить для конференц-залів та навчальних аудиторій, його можна використовувати у будь-який час дня за будь-якого освітлення.
  • Проектор Optoma ZH606e
    163 800 грн. Є в наявності
    ZH606e – найкомпактніший проектор у своєму класі. Проектор ZH606e з низькою вартістю обслуговування та тривалим терміном служби лазерного джерела світла має яскравість 6300 люмен і 4K/HDR сумісність, а також включає вертикальний зсув об'єктива та вбудований динамік 10Вт.
  • Проектор Optoma ZU606TSTe-B
    284 700 грн. Є в наявності
    Представляємо ZU606TSTe – найкомпактніший проектор у своєму класі. Проектор ZU606TSTe з низькою вартістю обслуговування та тривалим терміном служби лазерного джерела світла має яскравість 6300 люмен та 4K/HDR сумісність. Модель має проекційне співвідношення 0.79:1, вертикальний зсув об'єктива та вбудовані динаміки 10Вт.

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ