Рознімання RCA WBT-0102 Ag

Рознімання RCA WBT-0102 Ag

  • ID товару: 7913

Новий товар

WBT-0102 Ag має ширину смуги пропускання до 200 МГц, що набагато перевищує ширину смуги пропускання звичайних роз'ємів RCA.

Більше деталей

3 572 грн.

Дивитись всі товари бренду: WBT

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Основним елементом, що впливає на якість звуку WBT-0102 Ag, є центральний контактний блок, який був розроблений так само, як і для моделі штекера WBT-0110 Ag. : мінімальна маса сигнальних провідників із чистого срібла. Срібло було обрано через те, що воно є найкращим електричним провідником, що є абсолютною гарантією не тільки надшвидкої передачі сигналу, а й чудової високої роздільної здатності. Сигнальні провідники пасивуються і, таким чином, найкраще захищені від корозії чи утворення дзеркал, які можуть вплинути на якість контакту.

WBT-0102 Ag має ширину смуги пропускання до 200 МГц, що набагато перевищує ширину смуги пропускання звичайних роз'ємів RCA.

Через пристрій для затискного патрона, який працює як патрон свердлильного верстата, зовнішній контакт заглушки, як тільки він вставлений, надійно закріплюється в гнізді RCA. Максимальний контактний тиск забезпечує як надійне з'єднання, а й мінімізує перехідний опір .

Завдяки двосекційній втулці затискної конус втулки не повертається, поки затискна втулка затягується, і, таким чином, контактні елементи не піддаються тиску скручування. Крім того, таким чином компенсується неточність розмірів зовнішніх контактів гнізд.

Центральний штифт має прорізи та злегка зігнуті, що забезпечує міцну пружину надійним електричним з'єднанням з мінімально можливим перехідним опором.

Елемент корпусу виготовлений з латуні (покритою платиною) для встановлення жорстких та особливо товстих кабелів. Металевий корпус роз'єму, зрозуміло, електрично від'єднаний від центрального контактного блоку і виконаний з мінімально можливої кількості металу, так що WBT-0102 Ag також вільний від вихрових струмів.

Крім цифрових виходів, дуже важливо, щоб фонові виходи (програвачі, мікрофони) мали хороший захист від електромагнітних полів. Небажані перешкоди можуть бути дуже високими залежно від природи пристроїв і насамперед від того, чим вони оточені (стільникові телефони, комп'ютери і т. д.). WBT-0110 nextgenTM pure був розроблений як ідеальний роз'єм RCA для цифрових каналів, новий WBT-0102 Ag оптимізує аналогові з'єднання. WBT-0102 Ag має більшу провідність і з мінусовим контактним елементом з'єднаний латунною затискною втулкою для забезпечення необхідного електромагнітного екранування.

Характеристики:

• Хвильовий опір: 75 Ом

• Смуга пропускання до 200 МГц

• Істотний захист від вихрових струмів

• Захист від електромагнітних перешкод

• Сигнальний провідник виготовлений із чистого срібла

• Унікальний затискний механізм для щільної фіксації роз'єму

• Надійна передача сигналу

• Максимальний діаметр кабелю: 9,0 мм

• Виробник: WBT (Німеччина)

 
Характеристики
БрендWBT
Модель0102 Ag
Тип роз'ємуШтекер RCA
Максимальний діаметр кабелю9 мм
Корпус роз'ємуМетал
Матеріал контактуЧисте срібло
Хвильовий опір75 Ом
Смуга пропускудо 200 МГц
Країна виробникНімеччина
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт

Напишіть відгук

Рознімання RCA WBT-0102 Ag

WBT-0102 Ag має ширину смуги пропускання до 200 МГц, що набагато перевищує ширину смуги пропускання звичайних роз'ємів RCA.

Напишіть відгук

22 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ