Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass
Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass

Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass

  • ID товару: 10906

Новий товар

Активний бездротовий cабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass для роботи у складі фірмової мультирум-серії Formation, 2 х 6.5” драйвера, підсилювач у класі D, потужність 250 Вт RMS, входи: Ethernet, AirPlay 2, габарити 440 мм x 23 мм, вага 12.1 кг, колір чорний.

Більше деталей

52 182 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Formation Bass – це підключений до мережі бездротовий сабвуфер, який забезпечує дуже високу якість відтворення басів для систем Formation Duo, Formation Wedge та Formation Bar. Formation Bass можна встановити, налаштувати та керувати ним, перш за все, за допомогою програми Bowers & Wilkins Home. Програма доступна як для iOS, так і для пристроїв Android.

Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass , що входить до складу лінійки B&W Formation, може дати фору навіть дротовим сабвуферам. Його унікальний запатентований циліндричний дизайн дозволяє використовувати технологію подвійного драйвера для зменшення спотворень, тоді як потужний підсилювач класу D з динамічним еквалайзером забезпечує чистий, чіткий звук.

Bowers & Wilkins Formation Bass точніший, своєчасніший і виразніший, ніж будь-коли, і створюючи більшу глибину звуку, ви можете не тільки чути, але й відчувати. Це також легко поєднується з іншими ораторами у B&W Formation і разом вони створюють Highest Form of Sound.

Бездротовий сабвуфер B&W Formation Bass призначений для комплектації саундбару та інших акустичних систем даної серії. Таке доповнення дозволить серйозно підвищити віддачу системи на низьких частотах, зробивши звучання більш насиченим та масштабним. Для передачі сигналу між компонентами системи Formation використовується власна бездротова мережа, тому вона не навантажуватиме домашній роутер.

Так як B&W Formation Bass має оригінальну циліндричну форму корпусу і виготовлений з використанням матеріалів преміального класу, він чудово виглядатиме в сучасному інтер'єрі.

B&W Formation Bass оснащений парою низькочастотних динаміків, що розташовані з протилежних сторін корпусу. Це дозволяє ефективно гасити небажані резонанси та спотворення звуку, навіть при прослуховуванні на високій гучності. В результаті за рівнем та глибиною басів B&W Formation Bass здатний на рівних конкурувати з більшими моделями.


Діаметр встановлених у сабвуфері басовиків становить 165 мм і завдяки потужній магнітній системі та міцному еластичному підвісу їх дифузор здатний швидко переміщатися з великою амплітудою. B&W Formation Bass відтворює баси зі значенням 20 Гц, що є відмінним показником для такого компактного пристрою.

Потужність встановленого у сабвуфері підсилювача становить 250 Вт. Для налаштування звучання B&W Formation Bass через спеціальний додаток передбачено фірмовий DSP. За допомогою нього сабвуфер можна швидко та точно узгодити з рештою акустики системи, отримавши рівномірне звучання у всьому діапазоні частот. Підключення B&W Formation Bass до системи можливе як за допомогою Ethernet, так і Wi-Fi, проте в даній моделі передбачена і підтримка технології AirPlay 2.

Завдяки продуманій конфігурації B&W Formation Bass забезпечує щільний та рівномірний бас у кімнаті прослуховування середніх розмірів, і при цьому не надто вимогливий до вибору місця встановлення. Це чудова сучасна модель, яка добре проявить себе і при перегляді фільмів, і при прослуховуванні музики.

Основні переваги B&W Formation Bass:

  • Додає більш глибокі баси у вашу музику та фільми.
  • Технологія опозитного подвійного динаміка (Dual Driver) знижує спотворення.
  • Потужний підсилювач класу D забезпечує високу продуктивність.
  • Бездротова розробка Formation Wireless Technology.
  • Динамічний еквалайзер (Dynamic EQ) оптимізує продуктивність у реальному часі.
  • Швидка та проста установка та експлуатація.
  • Синхронізується бездротовим способом у досконалу гармонію з іншими продуктами лінійки Formation.

 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельFormation Bass
ТипАктивний бездротовий cабвуфер
Потужність250 Вт
Частотний діапазонвід 20 Гц до 150 Гц
Динаміки2 x 165 мм (6½ дюймів), розташовані по обидва боки корпусу
Матеріал корпусуПластик
Роз'ємимережний роз'єм (RJ45 Ethernet or WiFi), порт USB – тільки для сервісу
Колірчорний
Розміри (В x Ш x Г), мм234 x 440 x 240 мм
Вага без упаковки12.1 кг

Напишіть відгук

Бездротовий сабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass

Активний бездротовий cабвуфер Bowers & Wilkins Formation Bass для роботи у складі фірмової мультирум-серії Formation, 2 х 6.5” драйвера, підсилювач у класі D, потужність 250 Вт RMS, входи: Ethernet, AirPlay 2, габарити 440 мм x 23 мм, вага 12.1 кг, колір чорний.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ