Сабвуфер: DALI SUB P-10 DSS White High Gloss
Сабвуфер: DALI SUB P-10 DSS White High Gloss Сабвуфер: DALI SUB P-10 DSS White High Gloss

Сабвуфер DALI SUB P-10 DSS White High Gloss

  • ID товару: 19706

Новий товар

DALI SUB P-10 DSS спроектований для встановлення нових стандартів роботи сабвуфера в кімнаті для прослуховування або в домашньому кінотеатрі. На відміну від багатьох сабвуферів на ринку, DALI SUB P-10 DSS був розроблений так, щоб однаково добре працювати як з музикою, так і фільмами.

Більше деталей

119 475 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

DALI SUB P-10 DSS спроектований для встановлення нових стандартів роботи сабвуфера в кімнаті для прослуховування або в домашньому кінотеатрі. На відміну від багатьох сабвуферів на ринку, DALI SUB P-10 DSS був розроблений так, щоб однаково добре працювати як з музикою, так і фільмами. Для DALI важливо, щоб він вірогідно відтворював звучання оригінальних записів. Тому він не просто "бумбокс", а музичний інструмент.

DALI рекомендує застосовувати сабвуфер SUB M-10 D із системами Epicon, Helicon, Mentor та Fazon F5. Але й клієнти з динаміками інших брендів, напевно, знайдуть у цьому сабвуфері, що їм потрібно. Дизайн, технологія та конструкція цього сабвуфера роблять його ідеальним апгрейдом будь-якої системи гучномовців середнього та високого рівня.

Потужний вбудований 300-ватний підсилювач класу D має високу лінійність і наслідуватиме і відображатиме необхідний сигнал з абсолютним мінімумом зміщення. Цей сабвуфер, розрахований не тільки на постійну потужність, а й на максимальну потужність, здатний передавати 500 Вт пікової потужності. Це дуже актуально, коли йдеться і про відео та про музичні сигнали.

Джерело живлення зі змінними режимами забезпечує дуже низьке споживання енергії та вражаючу ефективність підсилювача. Водночас, високоефективний підсилювач та конструкція джерела живлення створюють абсолютний мінімум теплових втрат. Тому ви не знайдете радіатора на цьому сабвуфері.

Вбудований обмежувач порівнює амплітуду вхідного сигналу із рівнем потенційного вихідного сигналу. Якщо цей ланцюг виявить потенційну проблему, обмежувач відключатиме сигнал м'яким чином і не впливатиме на пікову потужність.

DALI SUB P-10 DSS, оснащений регуляторами посилення, частоти відсікання та фази, адаптуватиметься до більшості фронтальних акустичних систем та акустики приміщень. І, з вибором вхідних сигналів LFE та LINE, він може бути підключений практично до будь-якого підсилювача, ресивера чи процесора.

DALI SUB P-10 DSS оснащений активним 10-дюймовим динаміком низькочастотним. Конус – це сендвіч-конструкція з вуглецевим волокном спереду, з'єднана з паперовою пульпою ззаду. Геометрія та застосовуваний матеріал усувають необхідність у пилезахисній ковпачці. В результаті виходить жорсткий конус з чудовою міцністю, водночас дуже легкий та перевірений. Це передумови точного відтворення басів, які забезпечують всю динаміку сигналу.

4-шарова звукова котушка встановлена ​​на алюмінієвому корпусі. Щоб зменшити потенційний мікрорезонанс, внутрішню частину котушки було вистелено тонкою паперовою пульпою. Діаметр звукової котушки становить 63,5 мм для забезпечення максимальної потужності. Великий двокомпонентний феритовий магніт з опуклим наконечником полюсним гарантує, що звукова котушка утримується в жорсткому захопленні навіть у тому випадку, якщо навантаження велика.

Підхід DALI до забезпечення низького рівня втрат реалізований максимум. Це стосується й підвісу конуса. Він виготовлений з натурального каучуку, що гарантує лінійність по всьому 25-міліметровому конусному переміщенню. Навіть великі багатожильні дроти виготовлені з цілісного сплаву безкисневого срібла 99.999% для оптимальної подачі сигналу.

Два бічні вуфери розділяють більшу частину технології активного драйвера. Геометрія конуса ідентична переважно динаміку спрямованому вниз. Матеріалом конусів також є вуглецеве волокно. «Верхня» частина шасі така сама - 10 ніжок і ідентична підвіска. Однак, є лише один "павук" і, звичайно, за ним немає звукової котушки чи магнітної системи.

Ці динаміки не встановлені для ефектного зовнішнього вигляду. Вся мета пасивного динаміка – стежити за рухами активного вуфера. Хоча він виглядає простіше, ніж активний вуфер, пасивний випромінювач пройшов сотні годин ретельного проектування, щоб досягти такого тонального балансу, і в активній версії. У конус пасивного випромінювача вбудовано необхідну кількість металу цинку для досягнення бажаної ваги. Тільки з правильною вагою та її розподілом ви отримаєте характеристики переміщень, які ви шукаєте. Сплав цинку був обраний через його щільність та немагнітні властивості.

Корпус SUB P-10 DSS спроектований та виготовлений за допомогою знань та досвіду DALI у галузі акустики. Міцний корпус MDF відповідає жорстким вимогам DALI. SUB P-10 DSS оснащений великим низькочастотним динаміком, здатним переміщати більші обсяги повітря. Для забезпечення стабільного робочого середовища для цього динаміка, основа корпусу виготовлена ​​з 25-мм фанери. Це гарантує потужне захоплення драйвера, усуваючи будь-які втрати, пов'язані з фіксацією самого сабвуфера.

Застосуванням гладкої алюмінієвої основи та прокладок з твердого алюмінію весь корпус ефективно відділений від підлоги. Відстань 45 мм виключає будь-яку потенційну турбулентність із простору між шафою і самою підлогою. У той самий час близькість до підлоги забезпечує збереження властивостей динаміка спрямованого вниз.


Характеристики:

  • Тип: активний сабвуфер без фазоінвертора з двома пасивними випромінювачами
  • динаміки:
  • Активний НЧ-динамік: 1 х 256 мм (конус із вуглецевого волокна)
  • Пасивні НЧ-динаміки: 2 х 256 мм (конус із вуглецевого волокна)
  • Діапазон частот: 24 Гц – 250 Гц
  • Частоти кросовера: 40 – 120 Гц
  • Максимальний звуковий тиск SPL: 112 дБ
  • Вхідний імпеданс: 26000 Ом
  • Потужність стала 300 Вт
  • Потужність максимальна: 500 Вт
  • Вхід: Line (RCA, стерео), LFE (RCA, моно)
  • Розміри (Ш x В x Г): 340 x 370 х 340 мм
  • Вага: 19.5 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер DALI SUB P-10 DSS White High Gloss

DALI SUB P-10 DSS спроектований для встановлення нових стандартів роботи сабвуфера в кімнаті для прослуховування або в домашньому кінотеатрі. На відміну від багатьох сабвуферів на ринку, DALI SUB P-10 DSS був розроблений так, щоб однаково добре працювати як з музикою, так і фільмами.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ