Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss
Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss

Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss

  • ID товару: 26605
  • Артикул: 3000MPG

3000MPG

Новий товар

Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss - це один із найменших сабвуферів компанії SVS, який зібраний у майже кубічному корпусі розміром трохи більше 10 дюймів. Незважаючи на товсті стінки з МДФ і перемички для більшої жорсткості, крім електроніки всередині помістилися відразу два 8-дюймові басовики. Вони з'єднані паралельно та направлені в протилежні сторони.

Більше деталей

49 660 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: SVS

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss

Один із найменших сабвуферів компанії SVS - 3000 Micro - зібраний у майже кубічному корпусі розміром трохи більше 10 дюймів. Незважаючи на товсті стінки з МДФ і перемички для ще більшої жорсткості, крім електроніки всередині помістилися відразу два 8-дюймові басовики. Вони з'єднані паралельно та направлені в протилежні сторони. В результаті, як стверджується, «біч» сабвуферів – некомпенсовані вібрації – відсутні геть-чисто.

Дифузори драйверів закріплені на литих під тиском з бутадієн-нітрильного каучуку підвісах особливої запатентованої форми, що забезпечує великий хід дифузора, що досягає 24 мм. Динаміки оснащені чотиришаровими звуковими котушками, намотаними мідним дротом.

При розробці вбудованого підсилювача Sledge використовувалися технології, застосовані у флагмані SVS 16-Ultra. Підсилювач, виконаний на дискретних польових МОП-транзисторах, працює в класі D і здатний розвивати до 2500 Ватт потужності в піку.

Виробник декларує нижню межу робочого діапазону на рівні 23 Гц за нерівномірності характеристики +/- 3 дБ. Як і інші актуальні моделі сабвуферів SVS, 3000 Micro оснащений мікропроцесорною системою керування та обробки аудіосигналу на базі DSP Analog Devices, що працює на частоті 50 МГц. Фірмовий інтелектуальний інтерфейс управління (ICI) доповнено програмою для мобільних гаджетів SVS Subwoofer Control.

Сабвуфери SVS серії 3000 оснащуються мікропроцесорним блоком калібрування звучання, виконаним на потужному 56-бітному DSP від Analog Devices з тактовою частотою 50 МГц, з бездротовим керуванням Bluetooth з вашого смартфона. Тобто всі звичайні регулювання рівня, частоти зрізу, фази тощо, які зазвичай виконуються рукоятками на задній стінці корпусу сабвуфера, тепер можна робити на екрані гаджета не встаючи з дивана. Крім зручності, така можливість дозволяє за бажання коригувати налаштування безпосередньо в процесі перегляду. Але використовувати подібний інструментарій тільки для регулювання пари параметрів було б, звичайно, марнотратством.

У додатку для смартфонів під керуванням Android та iOS реалізований значно більший функціонал. Окрім готових пресетів Movie, Music та Custom, можна активувати трисмуговий параметричний еквалайзер, у якому для кожної вибраної частоти задати добротність та глибину корекції. Результат відразу відобразиться на екрані смартфона і... чути в роботі. Крім іншого, спеціальний функціонал Room Gain Compensation дозволяє ефективно боротися зі стоячими хвилями в кімнаті, активуючи на певній частоті режекторний фільтр зі змінною крутістю. Таким чином, можна "вирізати" потрібну ділянку частотної характеристики, позбавившись неприємного ефекту, викликаного стоячими хвилями.

Комутаційна панель сабвуфера SVS 3000 Micro є досить аскетичною – в наявності низькорівневий стереофонічний вхід на роз'ємах RCA, один з яких може приймати сигнал LFE, а також стереофонічний низькорівневий вихід для організації за потреби ланцюжка сабвуферів. Відсутність високорівневої комутації натякає на кінотеатральну орієнтацію сабвуфера. Окремо варто згадати можливість підключення опціонального модуля бездротового зв'язку SVS Soundpath Wireless Audio Adapter, для чого на задній стінці передбачений порт USB. Позбутися домашньому кінозалі від кабелю до сабвуфера – дуже приваблива перспектива, враховуючи, що сабвуфер може встановлюватися в найнесподіванішому місці.

В оформленні сабвуфера SVS 3000 Micro використовуються захисні металеві грилі з перфорацією. Надійну віброізоляцію забезпечують оригінальні опори із ізоеластомеру.

Характеристики:

  • активний сабвуфер закритого типу;
  • динаміки розташовані на бічних паелях корпусу;
  • міцна конструкція корпусу сабфувера з панелей (MDF) із середньою щільністю;
  • НЧ дифузори (203 мм) виготовлені з алюмінію на широкому гумовому підвісі з подвійною магнітною системою;
  • 4-шарова звукова котушка, високопотужна обмотка із плоского мідного кабелю зі зворотного боку.;
  • керування здійснюється за допомогою встановленого на Ваш смартфон/планшет додатків Apple® та Android®;
  • вбудований підсилювач класу D оснащений вихідними каскадами MOSFET, що відтворює приголомшуючу, тривалу потужність 800 Вт або 2500 Вт пікову;
  • DSP процесор з високою роздільною здатністю 50 МГц від Analog Devices з 56 біт фільтрацією для надточного відтворення звуку;
  • налаштування еквалайзера EQ і DSP, налаштовані спеціально для герметичної конструкції корпусу;
  • USB-вихід для обслуговування та живлення аксесуарів, таких як бездротовий аудіо адаптер SVS SoundPath для розміщення бездротового сабвуфера;
  • повністю новий інтерфейс користувача з інтелектуальним інтерфейсом керування (ICI) на задній панелі з кнопковими елементами керування;
  • незбалансовані RCA та входи LFE;
  • незбалансовані RCA лінійні виходи;
  • тригерний вхід 3 В. – 12 В. для включення/вимкнення сабвуфера від іншого компонента, наприклад, AV-ресивера або попереднього підсилювача;
  • головний вимикач живлення;
  • знімний шнур живлення;
  • захисні металеві ґрати.
 
Характеристики
БрендSVS
Модель3000 Micro Piano Gloss
ТипСабвуфер
ВидАктивний
Потужність800 Вт RMS - 2500 Вт пікова
Частотний діапазон23 Гц – 240 Гц
Кількість смуг1
Динаміки2 х 8” НЧ
Зміна фазивід 0° до 180°
Матеріал корпусудерево/MDF
Роз'ємиRCA
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм297 мм х 279 мм х 271 мм
Акустичне оформленняЗакриті
Вага без упаковки10.2 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss

Сабвуфер SVS 3000 Micro Piano Gloss - це один із найменших сабвуферів компанії SVS, який зібраний у майже кубічному корпусі розміром трохи більше 10 дюймів. Незважаючи на товсті стінки з МДФ і перемички для більшої жорсткості, крім електроніки всередині помістилися відразу два 8-дюймові басовики. Вони з'єднані паралельно та направлені в протилежні сторони.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ