Сабвуфер REL HT1205 MKII
Сабвуфер REL HT1205 MKII Сабвуфер REL HT1205 MKII Сабвуфер REL HT1205 MKII Сабвуфер REL HT1205 MKII Сабвуфер REL HT1205 MKII

Сабвуфер REL HT1205 MKII

  • ID товару: 30185
  • Артикул: RELHT1205MKII

RELHT1205MKII

Новий товар

Сабвуфер REL HT1205 MKII - втілення потужності та точності в низьких частотах. Вдосконалюйте аудіоекспериєнцію з глибоким та чистим басом, який пожвавлює музику та кіно. Посилені технології та драйвери забезпечують динамічне та повітряне звучання. З інтуїтивними налаштуваннями та гнучкими варіантами підключення цей сабвуфер чудово інтегрується в будь-яку систему. Віддайтеся емоціям звуку з REL HT1205 MKII та відчуйте всю потужність якісних низьких частот.

Більше деталей

56 819 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: REL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

HT/1205 MKII – саб-басова система, яка встановлює новий стандарт продуктивності для доступних сабвуферів для домашнього кінотеатру. Ця оновлена модель – MKII настільки швидка та чуйна, може чудово відтворювати музику, що робить її універсальним доповненням для тих, хто хоче посилити високоякісну музичну систему, а також домашній кінотеатр без особливого налаштування.

Велика точність та тонкість:
HT/1205 MKII грає на 50% голосніше, ніж його попередник, а також забезпечує більшу точність та тонкість. Він здатний забезпечити рівні вихідної потужності. Фантастичний для музики та доступний HT-Air завершує ідеальну пропозицію.

Домашній кінотеатр:
Серія HT розроблена спеціально для вирішення завдання створення недорогих виключно динамічних сабвуферів з харчуванням домашнього кінотеатру. HT/1205 MKII - це ідеальне поєднання легкого сучасного 12-дюймового драйвера CarbonGlas™ (300 мм) та потужного підсилювача класу D потужністю 500 Вт, який працює без перегріву та забезпечує виняткову динаміку. HT/1205 MKII судилося стати сучасною класикою завдяки компактним розмірам корпусу, виконаного з чорного зернистого алюмінію та увінчаного чудово відполірованою верхньою частиною товщиною 12 мм, яка служить для гасіння вібрацій на критично важливій верхній поверхні.

Габарити та дизайн:
HT/1205 MKII має розміри 413 x 387 x 438 мм (ВхШхГ) та важить 19,6 кг.
Корпус виконаний із МДФ та має внутрішні розпірки для забезпечення акустичної інертності, а нова верхня глянсова пластина товщиною 12 мм служить для додаткового гасіння внутрішніх вібрацій. Зернисте вінілове оздоблення з боків корпусу, що елегантно обтікає вигнуті краї на кожному з чотирьох кутів сабвуфера. Оздоблення витончене і сучасне - це довгоочікувана зміна стилю в порівнянні з класичним глянцевим дизайном.

Божевільна продуктивність:
Драйвер HT/1205 MK II є 12-дюймовою (350 мм) конструкцією CarbonGlas™, як і завжди, але всі його компоненти були посилені. Він покращений як у великих, так і в малих напрямках, що дозволяє забезпечувати максимально можливу продуктивність. Легкий, жорсткий і тихий, поєднання первинних дифузорів зі скловолокна із центральними кришками із справжнього вуглецевого волокна призводить до створення економічного дифузора. Великі та потужні магніти виробляють більше енергії. Удосконалені конструкції підвіски контролюють вихідний сигнал HT/1205 MKII до межі можливостей підсилювача, так і драйвера. Результат - божевільна продуктивність, у той час як HT/1205 MKII залишається швидким та ліквідним.

Потужний підсилювач:
Підсилювачі роблять важку роботу у театральному сабвуфері. Модель комплектується більш товстими платами, модернізованими блоками живлення – все це призвело до неймовірно потужного підсилювача із вражаючою довговічністю. Крім того, силові модулі MOSFET потужністю 800 Вт означають, що цей підсилювач працює лише на своїй потужності 500 Вт. Він справляє справді вражаючий звук.

PerfectFilters™:
Вхідні фільтри REL відомі у всьому світі аудіо. Вони поєднують у собі надшвидкі кросовери, фільтри підйому, що розширюють площину глибоких басів, та вбудовані обмежувачі з вибуховим звучанням. Ця компактна серія аналогових схем є секретним рецептом REL як музики, так і кіно. Вдосконалені у другому поколінні вторинні фільтри мають набагато більшу частоту; вони роблять розрідження повітря у звуці вибуху більш реалістичним. Крім того, схема включає повністю аналоговий дозвуковий фільтр, який починається вже з 8 Гц, щоб мінімізувати ефекти інфра-шуму від саундтреків, які поширюються значно нижче за точку резонансу драйвера. Результатом є неймовірна потужність, що передається з можливістю грати на межі можливостей драйвера без спотворень.

Швидкий бездротовий сигнал:
Проводи для звуку раніше були довгими відрізками кабелю, розкиданими по підлозі. Завдяки HT-Air™ чудовий звук став бездротовим. Провід був замінений на крихітний передавач та відповідний приймач, який відправляє неймовірно швидкий бездротовий сигнал 5,8 ГГц на відстань до 60 футів без цифрового стиснення. Ця доступна за ціною схема включає той самий чіп LSIC, що і сучасний AirShip II, за винятком дорогих аналого-цифрових та цифро-аналогових (ЦАП) перетворювачів. HT-Air ідеально підходить для сигналів .1/LFE з використанням роз'ємів RCA, які є основним завданням HT/1205 MKII.

Чому варто придбати:
Ідеальне придбання для любителя якісного кінозвуку, який бажає отримати якісні звукові спецефекти, не витрачаючи весь бюджет. Його музичні можливості означають, що це також чудовий додаток до Hi-Fi, може керуватися через попередній вихід стереопідсилювача або пари з парою активних динаміків.

Плюси:
Гарний динамічний діапазон
Відмінна продуктивність
Надійна якість складання
Естетично приємний дизайн

особливості:

  • Тип: Закритий корпус, фронтальний динамік
  • Драйвер: 12 дюймів, довгохідний динамік 300 мм, конусна структура CarbonGlas, перевернутий пилезахисний ковпачок з вуглецевого волокна, сталеве шасі
  • Розширення низьких частот: -6 дБ за 22 Гц
  • Вхідні роз'єми: Низькрівневе стерео RCA подвійного призначення або LFE RCA
  • Вихідні роз'єми: Гірляндне низькорівневе стерео RCA або LFE RCA
  • Вихідна потужність: 500 Вт (RMS)
  • Тип підсилювача: NextGen5 Class D
  • Можливості бездротового зв'язку: HT Air Wireless (додатково), нульова компресія Один великомасштабний інтегрований чіп
  • Вхідна напруга мережі: 220-240 вольт, 110-120 вольт для певних ринків.
  • Запобіжники: 4 А із напівзатримкою 230b, 4 А із напівзатримкою 115b
 
Характеристики
БрендREL Acoustics
МодельHТ/1205 MKII
ТипСабвуфер
Тип установкиПідлоговий
ВидАктивний
Потужність500 Вт
Частотний діапазон-6 дБ при 22 Гц
Кількість каналів1
Кількість смуг1
ДинамікиНЧ, діаметр 300 мм
Матеріал корпусуПластик, Алюміній
Розміри (В x Ш x Г), мм413 x 387 x 438
Пульт ДУНі
Тип підключенняПровідне, Безпровідне
Акустичне оформленняЗакриті
Вага без упаковки19.6

Напишіть відгук

Сабвуфер REL HT1205 MKII

Сабвуфер REL HT1205 MKII - втілення потужності та точності в низьких частотах. Вдосконалюйте аудіоекспериєнцію з глибоким та чистим басом, який пожвавлює музику та кіно. Посилені технології та драйвери забезпечують динамічне та повітряне звучання. З інтуїтивними налаштуваннями та гнучкими варіантами підключення цей сабвуфер чудово інтегрується в будь-яку систему. Віддайтеся емоціям звуку з REL HT1205 MKII та відчуйте всю потужність якісних низьких частот.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ