Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black
Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black

Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black

  • ID товару: 30620

Новий товар

RP-1000SW відноситься до новітньої серії Reference Premiere компанії Klipsch. Цей компактний сабвуфер має 10-дюймовий НЧ-динамік та оснащений 300-ватним підсилювачем (пікова потужність 600 Вт). Нова серія сабвуферів розроблена так, щоб відповідати характеристикам колонок серії Reference Premiere.

Більше деталей

35 526 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Розташований на передній панелі драйвер має діаметр 10″. Серед його особливостей – дифузор із композитного матеріалу з мідним покриттям. Таким чином, дизайн сабвуфера цілком узгоджений з акустичною системою серії Reference, тому вони гармонійно виглядатимуть разом.

Також драйвер має литий корпус, стійкий до резонансів. Для більшої ефективності роботи також використовується потужний магніт та полегшена звукова котушка збільшеного діаметра.

Фазоінвертор, своєю чергою, виведений на передню панель Klipsch RP-1000SW.

Роботу драйвера забезпечує вбудований підсилювач потужністю до 600 Вт (максимально). Він спеціально розрахований для роботи з цим вуфером та демонструє хорошу ефективність. Підсилювач працює у класі D, тому має економне енергоспоживання і не перегрівається навіть за тривалого використання.

Для зручності використання передбачено регулювання рівня вхідного сигналу, налаштування частоти вхідного фільтра та перемикання абсолютної фази сигналу.

Як наслідок - впевнений тілесний та масивний бас із відмінною вагою, точністю та текстурою. Це дозволяє використовувати його не лише в домашніх кінотеатрах, а й разом із акустичними системами.

особливості:
  • Потужність підсилювача: 300 Вт у безперервному режимі/600 Вт у піковому режимі
  • 10-дюймовий керамічний елемент
  • Частотна характеристика: 19 Гц – 131 Гц
  • RCA LFE та лінійний вхід
  • Автоматичне увімкнення/вимкнення
  • Регулювання рівня, частоти зрізу фільтра нижніх частот та фази
  • Сумісність із модулем бездротової передачі сигналу (WA-2)
Корпуси нової серії Reference Premiere більші, ніж у попередній серії. Це забезпечує хороші умови для роботи сабвуфера, і Klipsch постаралися знайти оптимальний баланс між потужністю підсилювача, ємністю басового елемента та об'ємом корпусу. Абсолютно нові басові елементи Cerametallic з дуже жорсткими та легкими діафрагмами забезпечують справжній панч із мінімальними спотвореннями. Для цієї серії Klipsch розробили нові підсилювачі класу D, а аналоговий попередній підсилювач гарантує, що сабвуфер отримуватиме більш чисті та точніші сигнали для роботи з джерелом.

Стійке до подряпин вінілове покриття чорного дерева виглядає як справжнє дерево та покриває весь корпус. Закруглені кути, гумові ніжки, що амортизують, стійки зі сталевої сітки і міцна сітка з тканого матеріалу гарантують першокласну естетику.

 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельReference Premiere RP-1000SW
ТипСабвуфер
Потужність(RMS/MAX): 300/600 Вт
Частотний діапазон19 Гц – 31 кГц
Кількість каналів1
Динаміки1 x 10 дюймів
Матеріал корпусудерево (МДФ)
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм381 х 423 х 634 мм
Гарантія12 місяців
Акустичне оформленняЗакриті
Вага без упаковки25,68 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер Klipsch Reference Premiere RP-1000SW Black

RP-1000SW відноситься до новітньої серії Reference Premiere компанії Klipsch. Цей компактний сабвуфер має 10-дюймовий НЧ-динамік та оснащений 300-ватним підсилювачем (пікова потужність 600 Вт). Нова серія сабвуферів розроблена так, щоб відповідати характеристикам колонок серії Reference Premiere.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ