Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer
Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer

Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer

  • ID товару: 31214
  • Артикул: RELHT1003MKII

RELHT1003MKII

Новий товар

Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer збагатить вашу аудіоексперієнцію з кінотеатральним звуком. Потужний та точний бас підкреслить кожен звук у фільмах та музиці. Стильний чорний корпус доповнить інтер'єр вашого приміщення. Просте налаштування та інтеграція в систему зроблять прослуховування зручним та насиченим.

Більше деталей

37 449 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: REL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

REL HT1003 MKII - цей компактний сабвуфер, мабуть, найзначніше оновлення в лінійці REL HT, удвічі гучніший за свого попередника. HT/1003 MKII пропонує набір удосконалень, які забезпечують набагато потужніший бас без будь-яких спотворень. Ідеальний для невеликих приміщень за доступною ціною.

особливості:
По-справжньому неперевершені баси, які вдвічі голосніші, ніж у його попередника
Новий 10-дюймовий драйвер CarbonGlas та оновлений підсилювач класу D потужністю 300 Вт, що забезпечує більший запас
Компактний дизайн - ідеально підходить для будь-якого простору
Додаткове бездротове підключення за допомогою HT-Air

Підвищена досконалість
Щоб досягти надзвичайно вражаючих басів завдяки компактному розміру, підсилювач Next Gen5 Class-D від REL звільняє внутрішній простір, одночасно охолоджуючи. Це призводить до збільшення об'єму корпусу, що допомагає забезпечити надглибокий бас. Незважаючи на велику та надійну продуктивність, HT/1003 MKII призначений не тільки для домашнього кінотеатру, це дійсно динамічний пристрій, який неймовірно звучить під час прослуховування музики.

Легкий 10-дюймовий динамік CarbonGlas
Новий легкий динамік 10-дюймовий CarbonGlas від REL також допомагає тримати руйнівну потужність під контролем на грані сабвуфера. Завдяки цьому забезпечується швидке та плавне виконання з легендарним відтворенням низьких частот REL.

Індивідуальний дизайн
Компанія REL випустила сабвуфер із спеціально розробленим корпусом, який представляє нові текстури, пропорції та завершальні штрихи, унікальні для цієї категорії. Ваш погляд відразу приверне верхня панель, яка покрита 5 шарами полірованого вручну чорного рояльного лаку.
Стримане лого бренду REL розташоване на верхній панелі, тоді як сам корпус покритий композитом із горизонтальними смугами із зернистими лініями.

Інновація PerfectFilter
Всесвітньо відомі вхідні фільтри REL поєднують у собі надшвидкі аналогові кросовери, фільтри висоти, які розширюють рівність глибоких басів, та вбудовані обмежувачі, які дозволяють вибухнути всієї потужності. Вторинні фільтри в цьому сабвуфері вдосконалені, і тепер вони дозволяють розширити частоту набагато вищої частоти, завдяки чому розрідження повітря під час вибухів стає ще більш реалістичним.

Додавання повністю аналогового дозвукового фільтра, що починається від 12 Гц, також мінімізує вплив інфрашуму. Це підвищує поріг спотворення ще й максимізує загальний вихід низьких частот.

Додаткове бездротове підключення HT-Air
REL пропонує можливість замінити кабелі на передавач HT-Air Wireless та відповідний приймач, який надсилає неймовірно швидкий бездротовий сигнал 5,8 ГГц без будь-якого стиснення. Завдяки затримці 16-20 м/с, це найкращий метод бездротового з'єднання з Bluetooth, який гарантує, що баси синхронізуються з усіма іншими аудіовиходами.

 
Характеристики
МодельHT1003 MKII Black Lacquer
ТипСабвуфер
Тип установкиПідлоговий
ВидАктивний
Потужність300 Вт
Частотний діапазонвід 24 Гц (-6 дБ, у кімнаті)
ПризначенняДля дому та офісу
ДинамікиНЧ 250-мм
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка250 мм
Зміна фазивід 0° до 180°
Матеріал корпусуКомпозит
Роз'ємиRCA (лінійний)
Розміри (В x Ш x Г), мм343 x 362 x 387 мм
Тип підключенняБезпровідне, Провідне
ОсобливостіHT-Air, CarbonGlas
Акустичне оформленняЗакриті
Вага без упаковки15.5 кг
Входи та виходиRCA, LFE RCA

Напишіть відгук

Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer

Сабвуфер REL HT1003 MKII Black Lacquer збагатить вашу аудіоексперієнцію з кінотеатральним звуком. Потужний та точний бас підкреслить кожен звук у фільмах та музиці. Стильний чорний корпус доповнить інтер'єр вашого приміщення. Просте налаштування та інтеграція в систему зроблять прослуховування зручним та насиченим.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ