Мікрофон Sennheiser AMBEO VR MIC
Мікрофон Sennheiser AMBEO VR MIC Мікрофон Sennheiser AMBEO VR MIC Мікрофон Sennheiser AMBEO VR MIC Мікрофон Sennheiser AMBEO VR MIC Мікрофон Sennheiser AMBEO VR MIC

Мікрофон Sennheiser AMBEO VR Mic Black

  • ID товару: 8713

Новий товар

Цей зручний мікрофон, AMBEO VR Mic, був створений спеціально для створення об'ємних 360° записів у техніці амбісоніки. Запис здійснюється чотирма підібраними капсулями KE 14, встановленими у формі куба. Така конфігурація дозволяє записувати об'ємний звук із однієї точки. В результаті ви отримуєте тривимірний звук для створення VR та 360 ° контенту.

Більше деталей

64 457 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Елегантний та зручний AMBEO® VR Mic розроблявся у тісній співпраці з досвідченими звукорежисерами, які безпосередньо займаються створенням VR-контенту, а процес його подальшого вдосконалення проходив у рамках окремої великої програми VR Creators, в якій задіяно безліч експертів, як в галузі аудіо, так і в галузі технологій віртуальної реальності. Пристрій повною мірою відповідає рівню завдань, що стоять перед сучасним фахівцем, який працює з VR-контентом. Мікрофон дозволяє з високою точністю передати всю глибину і акустичну своєрідність будь-якої необхідної локації і практично занурити слухача в її унікальну живу аудіоатмосферу.

У використанні AMBEO® VR Mic є надзвичайно простим. Цей амбіофонічний мікрофон оснащений одразу чотирма різноспрямованими капсулями KE 14, змонтованими в єдину тетраедричну конструкцію. Таке компонування дозволяє робити запис навколишнього звуку з однієї точки і отримувати в результаті чітко сферичне просторове звучання, яке ідеально відповідає візуальному зображенню VR або сферичного 360-градусного відео.

Завдяки програмі VR Creators, багато висококваліфікованих професіоналів та авторитетних експертів у галузі аудіо- та VR-технологій отримали можливість зробити свій безпосередній внесок у розвиток проекту AMBEO® VR Mic з ранніх етапів його реалізації. Їх досвід і знання допомогли Sennheiser створити цілий комплекс унікальних рішень, що включає крім великого набору ретельно продуманих аксесуарів, що значно спрощують робочі процеси, також фірмове програмне забезпечення для кодування AB-сигналу, яке як звичайний плагін може використовуватися в ході подальшої пост-обробки вихідного аудіоматеріалу.

Реалізована в AMBEO® VR Mic багатоканальна технологія об'ємного аудіозапису, дозволяє захоплювати весь звук, що поступає з різних боків одночасно і в одній точці простору. При відтворенні таке звучання, внаслідок здатності людського слуху до бінауральної локалізації звуків, сприймається слухачем, як просторове, джерело якого до того ж може бути в кожний момент часу віртуально переорієнтовано у будь-якому напрямку, як у вертикальній, так і горизонтальній площинах. Амбіофонія також підтримується більшістю сучасних систем постобробки та відтворення і, таким чином, є найбільш ефективним інструментом запису звуку для віртуальної реальності та інших програмних продуктів, що передбачають роботу з тривимірним звучанням та інтерактивне керування звуком, інструментом для створення нових, ще не звіданих аудіомірів.

Від компанії Sennheiser, яка ось уже понад 70 років розробляє першокласні професійні мікрофони з високоякісними капсулями і завоювала загальне визнання та довіру, як серйозний та прогресивний виробник, ви маєте право чекати лише надійні та перевірені продукти справжньої німецької якості. І можете не сумніватися, ми забезпечимо всеосяжну клієнтську підтримку та надаємо 2-річну гарантію на кожен виріб марки Sennheiser.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

  • AMBEO VR Mic;
  • балансний розділений кабель 4x XLRs 3-контактний;
  • тримач-кріплення Rycote;
  • вітрозахист;
  • фірмова програма для конвертації (у форматах VST- та AAX-плагінів для операційних систем Mac OS X та Windows)

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Габарити: 215 x 49/25 мм (Д x Ш)
  • Діапазон відтворюваних частот: від 20 Гц до 20 кГц
  • Максимальний рівень звукового тиску: 130 дБ(A) за рівнем 1 кГц
  • Принцип перетворення, акустичний тип: Попередньо поляризований конденсаторний мікрофон
  • Вага: 1060
  • Роз'єм мікрофона: DIN12M, використовуйте кабель-перехідник із комплекту поставки 4x XLR3M: Контакт 1 (GND), Контакт 2 (+), Контакт 3 (-)
  • Діаграма спрямованості мікрофона: 4x кардіоїда, композиція у форматі "А" (1: фронт-ліво-верх [FLU], 2: фронт-право-низ [FRD], 3: тил-ліво-низ [BLD], 4: тил -право-верх [BRU])
  • Номінальний опір: Близько 200 Ом
  • Мінімальний опір навантаження: 1000 Ом
  • Температура зберігання: від -20 °C до 70 °C
  • Робоча температура: від -10 °C до 55 °C
  • Еквівалентний рівень шуму: 18 дБ(A) відповідно до IEC 61672-1 / 27 дБ CCIR відповідно до CCIR 468-3
  • Джерело живлення: 4x фантомне живлення (P48) відповідно до IEC 61938 (48 ± 4В), 3,5 мА для кожного капсуля
  • Чутливість: 31 мВ/Па (-30 дБ(В))
  • Відносна робоча вологість Макс. 90% за 40 °C
  • Референсна точка: по центру тримача капсулів
  • Зведення у формат "В": W = FLU + FRD + BLD + BRU / X = FLU + FRD - BLD - BRU / Y = FLU - FRD + BLD - BRU / Z = FLU - FRD - BLD + BRU
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельAMBEO VR MIC
ТипМікрофон
Частотний діапазонвід 20 Гц до 20 кГц
Тип роз'ємуDIN12M
Опірблизько 200 Ом
живлення4x фантомне живлення (P48) відповідно до IEC 61938 (48 ± 4В), 3,5 мА для кожного капсуля
Чутливість31 мВ/Па (-30 дБ(В))
Шум18 дБ(A)
Робоча вологістьМакс. 90% за 40 °C
КомплектаціяAMBEO VR Mic; балансний розділений кабель 4x XLRs 3-контактний; тримач-кріплення Rycote; вітрозахист; фірмова програма для конвертації (у форматах VST- та AAX-плагінів для операційних систем Mac OS X та Windows)
Розміри(Д x Ш): 215 x 49/25 мм
Вага1060 г
Робоча температуравід -10 °C до 55 °C
Температура зберіганнявід -20 °C до 70 °C
Рівень звукового тиску130 дБ(A) за рівнем 1 кГц
Опір навантаження1000 Ом
Діаграма спрямованості мікрофона4x кардіоїда, композиція у форматі "А" (1: фронт-ліво-верх [FLU], 2: фронт-право-низ [FRD], 3: тил-ліво-низ [BLD], 4: тил-право-верх [BRU])

Напишіть відгук

Мікрофон Sennheiser AMBEO VR Mic Black

Цей зручний мікрофон, AMBEO VR Mic, був створений спеціально для створення об'ємних 360° записів у техніці амбісоніки. Запис здійснюється чотирма підібраними капсулями KE 14, встановленими у формі куба. Така конфігурація дозволяє записувати об'ємний звук із однієї точки. В результаті ви отримуєте тривимірний звук для створення VR та 360 ° контенту.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ