Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital
Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital

Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital Black

  • ID товару: 8777

Новий товар

Sennheiser ClipMic digital та MKE 2 digital – частини нової серії Mobile Recording Series. Два нових продукти складаються з петличних мікрофонів Sennheiser (ME 2 та MKE 2) та інтерфейсу Apogee для Apple iPhone, iPad та iPod Touch, з'єднаних за допомогою сертифікованого з'єднувача Lightning від Apple.

Більше деталей

8 557 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sennheiser ClipMic digital та MKE 2 digital – перші товари, отримані в результаті партнерської співпраці між Sennheiser та Apogee. Це поєднало висококласні мікрофонні технології Sennheiser із ультрасучасними рішеннями від Apogee, розробленими для iOS звукових пристроїв. Ця взаємодія створить нові цінності для кінцевих споживачів, відкриє нові групи та розширить поле діяльності у сфері сучасних додатків звукозапису.

ClipMic digital та MKE 2 digital – частини нової серії Mobile Recording Series. Два нових продукти складаються з петличних мікрофонів Sennheiser (ME 2 та MKE 2) та інтерфейсу Apogee для Apple iPhone, iPad та iPod Touch, з'єднаних за допомогою сертифікованого з'єднувача Lightning від Apple.

Що робить ці рішення революційними?
ClipMic digital та MKE 2 digital – це петличні звукозаписні системи найвищої якості на ринку – вони ультра портативні, невеликі та доступні. Всі інші доступні рішення обмежені у своїй продуктивності, особливо коли йдеться про якість звуку. Підключення мікрофона через Lightning порт пристрою Apple – головна перевага для користувачів. Це дає найкращу якість звуку та звільняє вихід для навушників.

Крім того, унікальною є вільна послідовність дій у поєднанні з програмою Apogee MetaRecorder, якою можна керувати за допомогою Apple Watch. Ця програма iOS для звукозапису спрощує життя наших клієнтів, тому що передача інформації може бути легко організована з використанням мета даних. Користувачі таких спеціальних рішень, як Apple Final Cut Pro або Adobe Premiere, отримають перевагу у вигляді підтримки специфічних форматів мета даних. Хмарні сервіси для того, щоб ділитися даними, такі як Dropbox або iTunes, також є частиною нової концепції робочого простору.

Завдяки мікрофону ClipMic digital ваш мобільний пристрій тепер забезпечує професійний рівень запису. Цей мікрофон пропонує можливості, які раніше були доступні лише професіоналам. Він легко адаптується до всіх необхідних програм. Призначений для роботи з iPhone, iPad та iPod touch.

Серія Mobile Recording була розроблена спільно Sennheiser та Apogee. Як еталонний бренд у галузі високоякісного студійного обладнання Apogee забезпечує неперевершену технологію А/Ц перетворення для ClipMic digital. Результат - 96 кГц частота дискретизації та 24 біт роздільної здатності перевищують якість звучання CD.

Тільки один аксесуар – підключіть мікрофон Sennheiser ClipMic digital до свого пристрою – і ви готові до репортажу чи інтерв'ю. Ви можете створювати високоякісні аудіо або аудіо/відео записи, які можна легко передати або завантажити для редагування та публікації. Мікрофон ClipMic digital виправдає ваші очікування - пише тільки звук вищої якості - звук якості Sennheiser. Тому, якщо ви хочете справити гарне враження, вам потрібно подбати про вражаючий звук.

У житті є неповторні дорогоцінні моменти. Зафіксуйте їх за допомогою мікрофона ClipMic digital. Насолоджуйтесь чудовою якістю звуку, що не поступається зображенням високої роздільної здатності вашого портативного пристрою, і знову переживайте особливі моменти: сімейні свята, виступи або презентації або навчання вашої дитини. Конвертер Мистецтво конвертації сигналів Наскільки добре звучатиме ваш запис залежить не тільки від мікрофона, але й від якості оцифрування сигналу. Компанія Apogee перетворила цю справу на мистецтво. Тому мікрофон ClipMic digital має власний зовнішній конвертер. Результат: дані чудової якості, придатні для вирішення найвибагливіших завдань.

Невеликий, але продуктивний ME 2 не тільки надійно відсіює навколишній шум, але й фокусується на найближчому джерелі звуку, чи то мова, чи вокал. Проста установка, вітрозахист у комплекті постачання, міцна конструкція. Програми Проста робота з програмами MetaRecorder зберігає всі записи у високій якості - включаючи всі метадані для спрощення подальшого редагування. Всі файли доступні через Dropbox, iTunes, або для надсилання електронною поштою. За допомогою Maestro app ви можете взяти під повний контроль тонкі налаштування. The Lightning Connector

У мікрофоні ClipMic використовується роз'єм Lightning, за допомогою якого забезпечується високоякісна передача даних безпосередньо на пристрої iOS. Мікрофон також може працювати з іншими програмами. Гніздо 3,5 мм залишається вільним для підключення навушників.

Основні сфери застосування:

  • Персональний запис звуку – аудіо подкасти, блоги, прості звукові записи для дистрибуції, перекладу та подальшого продакшену;
  • Персональний запис відео - записи для відео подкаст, уроків на YouTube і т.д.;
  • Подвійна система аудіо-відео запису – якість звуку нарешті може відповідати якості відео мобільних відео рішень, наприклад, таких як DSLR камери, які донедавна могли використовуватися тільки для телевізійного мовлення.

Технічні характеристики:

Основні характеристики

  • Тип обладнання: Дротовий мікрофон
  • Область застосування: Мобільний запис
  • Діаграма спрямованості: Кругова
  • Тип сигналу: Цифровий
  • Кнопка MUTE на мікрофоні: Ні
  • Еквівалентний рівень шуму (А-зважений): -57 дБ
  • Роз'єм мікрофона: Lightning
  • Колір чорний

Мікрофон

  • Тип мікрофону: Петличний
  • Частота, що відтворюється: 30-20000 Гц

Відтворення звуку

  • Принцип перетворювача: Електретний
  • Максимальний рівень звукового тиску: 91 дБ

Кабель

  • Тип сигналу кабелю: Цифровий
  • Довжина кабелю: 2.4 м
  • Роз'єм: Lightning

живлення

  • Тип живлення мікрофона: Від мобільного пристрою

Комплектація

  • тримач для мікрофона,
  • чохол для мікрофону,
  • вітрозахист

Габарити та вага виробу

  • Ширина мікрофона: 6.5 мм
  • Висота мікрофона: 6.5 мм
  • Вага мікрофону: 24 г
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельClipMic Digital
Типмікрофон
Тип установкиПетличний
Тип кабелюЦифровий
Максимальний звуковий тиск91 дБ
Частотний діапазон30-20000 Гц
Довжина шнура2,4 м
ЗастосуванняМобільний запис
Зовнішній розмірШирина мікрофона: 6.5 мм Висота мікрофона: 6.5 мм
живленняВід мобільного пристрою
Шум(А-зважений): -57 дБ
Комплектаціятримач для мікрофона, чохол для мікрофона, вітрозахист
Роз'єми(мікрофону) Lightning (кабелю) Lightning
КолірЧорний
Тип підключенняпровідне
Тип конструкціїДротовий мікрофон
Вага(мікрофон) 24 г
Діаграма спрямованості мікрофонаКругова

Напишіть відгук

Мікрофон Sennheiser ClipMic Digital Black

Sennheiser ClipMic digital та MKE 2 digital – частини нової серії Mobile Recording Series. Два нових продукти складаються з петличних мікрофонів Sennheiser (ME 2 та MKE 2) та інтерфейсу Apogee для Apple iPhone, iPad та iPod Touch, з'єднаних за допомогою сертифікованого з'єднувача Lightning від Apple.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ