Інтегральний підсилювач Hegel H120 Black
Інтегральний підсилювач Hegel H120 Black Інтегральний підсилювач Hegel H120 Black Інтегральний підсилювач Hegel H120 Black

Інтегральний підсилювач Hegel H120 Black

  • ID товару: 20234

Новий товар

Hegel H120 Black - це інтегральний підсилювач із мережевими функціями чорного кольору з чітким OLED-дисплеєм. З кругленна передня панель з алюмінію забезпечена 6.35-мм роз'ємом для навушників та двома регуляторами. На тиловій – входи для аналогових сигналів на XLR- та 2-х парах RCA-роз'ємів. Цифрові виходи – 3 оптичні, USB та 1 коаксіальний, а також – роз'єм Ethernet.

Більше деталей

117 889 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Hegel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Hegel H120 Black - це інтегральний підсилювач із мережевими функціями чорного кольору. Чисті лінії тут доповнені чітким OLED-дисплеєм з білими символами, що загалом робить підсилювач дуже сучасним та мінімальним у дизайні. Витончено округлена передня панель з алюмінію забезпечена 6.35-мм роз'ємом для навушників і двома регуляторами, які плавно змінюють гучність і дозволяють вибрати вхід. На тиловій - входи для аналогових сигналів на XLR-і двох парах RCA-роз'ємів, один з яких можна переключити в режим постійного посилення (Home Theater input). Цифрові виходи – три оптичні, USB та один коаксіальний, а також – роз'єм Ethernet, що дозволяє апарату стримувати музику через UPnP/DLNA або AirPlay.

Підсилювач Hegel H120 Black забезпечує можливість інтеграції в системи розумного будинку з керуванням з телефону або планшета. У комплекті є пульт дистанційного керування, який дозволяє керувати всіма функціями і навіть може відключати дисплей.

Завершуючи опис можливих підключень, варто згадати виходи з підсилювача для приєднання підсилювача потужності або сабвуфера, а також потужні акустичні клеми, що забезпечують будь-який тип
підключення. Технологія SoundEngine 2 відкидає традиційне використання негативного зворотного зв'язку, застосовуючи при цьому форму локального позитивного зворотного зв'язку, що забезпечує визначні результати. Простіше кажучи, ця фірмова технологія дозволяє досягти дуже низьких рівнів спотворення, дуже високого коефіцієнта демпфування, забезпечуючи тотальний контроль над колонками, набагато ефективніший, ніж очікуєш від 75-ватного підсилювача. Цифрові ланцюги підтримують роздільну здатність 24 біт/192 кГц за коаксіальним, оптичним та мережним інтерфейсами, а USB-вхід обмежений 24 біт/96 кГц.

Hegel H120 Black має Apple Airplay, Spotify Connect, IP Control, Control4 та потокову передачу UPnP. Додаткові функції будуть пропонуватися безкоштовно за допомогою простого оновлення програмного забезпечення. Всі входи налаштовуються для обходу гучності, тому ви можете інтегрувати їх до домашнього кінотеатру або (наприклад) з Bluesound або Sonos. Все, що ви хочете, ви можете зробити це з Hegel H120 Black .

Hegel зібрав безліч переваг своїх компонентів в одному тонкому, стильному корпусі. Підсилювач Hegel H120 Black звучить набагато потужніше, ніж від нього очікуєш і без проблем справляється зі складними акустичними системами.


Огляд підсилювача Hegel H120

Hegel сильно змінився за роки, що пройшли між випуском H80, H90 та H120 . H80 був однією з перших моделей оновленої лінійки компанії, де були представлені вдосконалені версії перевіреної часом схеми SoundEngine. У конструкції Hegel H120 Black використано відразу кілька ключових технологій компанії під такими виразними назвами, як «DualAmp» та «DualPower», поряд із вищезгаданим «SoundEngine».

По суті, технологія «DualAmp» поділяє етапи посилення напруги та струму між двома різними підсилювальними модулями, у той час як «DualPower» призначена для подачі струму від невеликого джерела живлення на каскад посилення входу/напруги в секції передпідсилювача та на вихідний каскад тракту підсилювача. потужності з окремими відгалуженнями від незалежних блоків живлення, які живлять трансформатор. "SoundEngine" є формою локального усунення помилок замість глобального зворотного зв'язку, який у плані якості звуку перетворює підсилювач класу AB на щось близьке за характеристиками до класу A. Всі разом вони створюють фірмове "органічне" звучання від Hegel, яке пов'язане не з конкретною інженерною концепцією , а більшою мірою з тестами прослуховування та узагальненим застосуванням технологій, щоб забезпечити якомога природніше звучання підсилювача.



Нова секція ЦАП, як і раніше, включає звичайні інтерфейси S/PDIF і USB, але тепер дозволяє вести потокову передачу по мережі Ethernet. 24-бітовий ЦАП побудований на базі PCM із частотою 192 кГц. Тим, хто шукає серед продукції Hegel більш високу продуктивність для DSD, варто придивитися до одного з двох ЦАП, оскільки в даний час MQA не входить до складу Hegel. Ця секція також отримала свою власну позначку в номенклатурі: «USB», як ви могли здогадатися, вказує на вхід USB, проте вказівка на це говорить про те, щоб ефективно використовувати власну звукову картку на вході USB. Тим часом фірмова система «SynchroDAC» є системою придушення внутрішнього джиттера і синхронізованого підвищення дискретизації, і знаходиться в прямому протиріччі з більш звичайним тепер асинхронним перетворенням, що використовується в більшості USB-конвертерів. Hegel вказує на те, що асинхронна технологія, яка перетворює джиттер на амплітудні помилки сигналу, тим самим негативно впливає на цифрові дані на вході.

Як матеріал передньої панелі тепер використовується композит замість металу, хоча, якщо ви не плануєте використовувати Hegel H120 Black для гри «вгадай матеріал», це має мати таке значення для продуктивності, як і логотип на картонній коробці для доставки. У такому випадку Hegel H120 Black дійсно менш ефективний, ніж його попередник, принаймні, на папері.

Високий коефіцієнт демпфування підсилювача – понад 2000 – що вдвічі збільшує електричну характеристику джерела живлення порівняно з його попередником. На практиці єдиною реальною відмінністю між H90 та H120 є додавання входу XLR та збільшена потужність. Він оснащений тим же флуоресцентним дисплеєм, що легко читається, підтримує потокову передачу по Ethernet і має один коаксіальний цифровий вхід, три оптичних входу Toslink і один вхід USB. Також підтримується функція Apple Airplay.

Компанія Hegel уникла неефективного витрачання коштів на створення власних додатків на індивідуальне замовлення і рекомендує використовувати комбінацію мережевого пристрою зберігання даних QNAP, Twonky (для контролера мережевих пристроїв) і Linn Kinsky (як медіаплеєр для користувачів iPhone) або Bubble UPnP (для користувачів Android) . Ви також можете використовувати PlugPlayer або безліч інших додатків, тому що «благословенням» (яке для деяких може бути «прокляттям») технології UPnP є літера «U», що означає «універсальний».

Ще один із способів слухати музику – через навушники, і тут Hegel знову показує найвищі результати порівняно із вбудованими підсилювачами. Це далеко не другорядне питання, і, хоча є більш досконалі автономні підсилювачі для навушників, маємо дуже хороший приклад того, що можна зробити в спеціалізованому двоканальному підсилювачі.

Фішка Hegel H120 Black в тому, що цей підсилювач слідує заповіді «не нашкодь». Він просто отримує сигнал і змушує його звучати так, як він повинен через акустичні системи. Якщо музика записана добре, звук буде гарним. Якщо музика записана погано, вона все одно звучатиме нормально. Але особливість підсилювача Hegel H120 Black полягає в тому, що він може зробити це з більш екзотичними акустичними системами, ніж ви могли б собі уявити для підсилювача цієї цінової категорії. А з акустикою, більш відповідною за ціною, система звучатиме просто чудово.


Характеристики інтегрального підсилювача Hegel H120 Black:

  • Тип: інтегральний підсилювач
  • Спосіб встановлення: поличковий, настільний
  • Тип підключення: провідний
  • Кількість каналів: 2
  • Вихідна потужність (на 8 Ом): 2 x 75 Вт
  • Мінімальне навантаження: 2 Ом
  • Частотна характеристика: 5 Гц – 100 кГц
  • Співвідношення сигнал/шум: понад 100 дБ
  • Перехресні перешкоди: менше -100 дБ
  • КНД (при 50 Вт/8 Ом на 1 кГц): менше 0.01%
  • Інтермодуляція спотворення (19 кГц + 20 кГц): менше 0.01%
  • Коефіцієнт демпфування (вихідний каскад підсилювача потужності): понад 2000
  • Роздільна здатність: до 24 біт/192 кГц
  • Аналогові входи: 1 x симетричний XLR, 2 x несиметричний RCA
  • Цифрові входи: 1 x коаксіальний S/PDIF, 3 x оптичних S/PDIF, 1 x USB (Type B 2.0), 1 x мережевий Ethernet
  • Лінійні виходи: 1 x несиметричний регульований RCA
  • Підтримка: Apple Airplay, Spotify Connect, IP Control, Control4 та потокова передача UPnP
  • Комплектація: підсилювач, пульт дистанційного керування, мережевий кабель, коробка з аксесуарами, документація
  • Управління: IP контроль
  • Розміри, включаючи ніжки (Ш х В х Г): 430 мм х 100 мм х 310 мм
  • Вага з упаковкою: 12 кг
  • Колір чорний

 
Характеристики
БрендHegel
МодельH120 Black
ТипІнтегральний підсилювач
Тип установкиПоличний
УправлінняIP контроль
Частотний діапазон5 Гц – 100 кГц
Кількість каналів2.0
Вихідна потужність2 x 75 Вт (8 Ом)
ВходиАналогові: 1 x симетрична XLR, 2 x несиметрична RCA. Цифрові: 1 x коаксіальний S/PDIF, 3 x оптичних S/PDIF, 1 x USB (Type B 2.0), 1 x мережевий Ethernet
Вхід USBUSB-B
Виходи1 x несиметричний регульований RCA (лінійний)
Лінійний вихідЄ
Частота дискретизаціїдо 24 біт/192 кГц
Коефіцієнт нелінійних спотвореньменше 0.01%
Співвідношення сигнал/шумбільше 100 дБ
Перехресна перешкодаменше -100 дБ
ПризначенняДля Hi-Fi обладнання
ДисплейOLED
ПриміткиІнтермодуляція спотворення (19 кГц + 20 кГц): менше 0.01%
ФормаПрямокутна
Завантаження оновлень через інтернетТак
Коефіцієнт демпфуваннябільше 2000
Інтерфейс підключенняпровідний
Комплектаціяпідсилювач, пульт дистанційного керування, мережевий кабель, коробка з аксесуарами, документація
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм430 мм x 100 мм x 310 мм
Пульт ДУЄ
ДодатковоПідтримка: Apple Airplay, Spotify Connect, IP Control, Control4 та потокова передача UPnP
Тип підключенняПровідне
Вага з упаковкою12 кг
AirPlayтак
Кабельмережевий
ФункціїМультірум, AirPlay, Поточні послуги, USB

Напишіть відгук

Інтегральний підсилювач Hegel H120 Black

Hegel H120 Black - це інтегральний підсилювач із мережевими функціями чорного кольору з чітким OLED-дисплеєм. З кругленна передня панель з алюмінію забезпечена 6.35-мм роз'ємом для навушників та двома регуляторами. На тиловій – входи для аналогових сигналів на XLR- та 2-х парах RCA-роз'ємів. Цифрові виходи – 3 оптичні, USB та 1 коаксіальний, а також – роз'єм Ethernet.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ