Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black
Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black

Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black

  • ID товару: 31009

Новий товар

Yamaha з гордістю представляє флагманський інтегральний підсилювач A-S3200 - черговий доказ невтомного прагнення компанії до інновацій та чистоти звучання. Перед розробниками, які створили цю модель з нуля, стояло завдання забезпечити передачу задуму виконавця та створити пристрій, який стане новим еталоном у світі Hi-Fi.

Більше деталей

190 618 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Інтегральний підсилювач Yamaha A-S2200 має виняткову схемотехніку, в якій враховані всі фактори, що впливають на якість звуку. Завершальні каскади Yamaha A-S2200 побудовані за симетричною схемою на польових транзисторах і мають джерело живлення, що "плаває", для найкращого захисту від перешкод. Блок живлення пристрою має велику потужність, що забезпечує широкий динамічний діапазон звуку і точне відтворення найенергійніших музичних композицій. Усі підсилювальні каскади побудовані на дискретних елементах, а передачі сигналу використовуються балансні ланцюга з низьким власним опором. Це дозволило ефективно знизити рівень шумів та досягти максимальної прозорості звуку.

Інтегральний підсилювач Yamaha A-S2200 виконаний у класичному дизайні Hi-Fi та здатний прикрасити будь-яку стереосистему. Пристрій виготовлено в масивному металевому корпусі з товстою передньою алюмінієвою панеллю, на якій розташовані стрілочні індикатори рівня сигналу. Вони мають приємне підсвічування та можуть працювати в режимах вимірювання пікового або середнього рівня сигналу; також їх можна вимкнути. На передній панелі розташований необхідний набір елементів керування, із фірмовими прямокутними регуляторами тембру та балансу. Yamaha A-S2200 комплектується пультом дистанційного керування.

Модель має дискретну топологію схем із застосуванням підбору компонентів преміум-класу, відрізняється високою швидкістю наростання вихідного сигналу і має рознесені плати каскаду посилення потужності, що забезпечують повний поділ каналів і взаємний вплив один на одного. Між платами знаходиться блок живлення, оснащений потужним трансформатором з H-подібним осердям, який закріплений на шасі з використанням підкладки з латуні з метою мінімізації вібрацій та шумів.

У блоці живлення задіяні чотири високоємнісні конденсатори в вуглецевих оболонках. У ланцюгах моделі встановлено дванадцять локальних регуляторів шунтового типу, що забезпечують стабільність живлення всіх підсилювачів. Інтегральник видає максимальну потужність 160 Вт на канал при 4 Ом. Додатковий шик пристрою надають бічні панелі з оздобленням натуральним деревом. У підсилювачі Yamaha A-S2200 застосований точний регулятор гучності, який не тільки забезпечує дуже точний баланс каналів у всьому діапазоні зміни рівня сигналу, а й практично не вносить власних спотворень. Пристрій оснащений чотирма лінійними входами, один з яких балансний на роз'ємах XLR, а також виходами на пристрій для запису і на зовнішній підсилювач потужності.

У підсилювачі також є вбудований фонопідсилювач для ММ і МС головок, повністю побудований на дискретних елементах і забезпечує якість звуку, що не поступається окремим пристроям високого класу. Ефективно реалізована схема для підключення навушників, також повністю виконана на дискретних елементах. До підсилювача Yamaha A-S2200 можна підключити дві пари акустичних систем.

 
Характеристики
БрендYamaha
МодельA-S2200
Вихідна потужність2 x 150 Вт (4 Ом), 2 x 90 Вт (8 Ом), максимальна 160 Вт + 160 Вт
ВходиXLR, Phono RCA, Line RCA x 5, Trigger
ВиходиLine RCA, Jack 6.3 mm
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 157 x 463 мм
Гарантія12 місяців
Трансформатор625 ВА (тороїдальний)
вага, кг22,7
ФонокоректорЄ

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Yamaha A-S2200 Black/Piano Black

Yamaha з гордістю представляє флагманський інтегральний підсилювач A-S3200 - черговий доказ невтомного прагнення компанії до інновацій та чистоти звучання. Перед розробниками, які створили цю модель з нуля, стояло завдання забезпечити передачу задуму виконавця та створити пристрій, який стане новим еталоном у світі Hi-Fi.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ