Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI
Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI

Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI

  • ID товару: 32532

Новий товар

В 1990 компанія Musical Fidelity випустила перший в історії супер-інтегральний підсилювач A1000. Він був прийнятий із захопленням і навіть сьогодні продається за високими цінами. Модель A1000 стала першою у довгому ряді суперінтегральних підсилювачів компанії Musical Fidelity. Її дітища: NuVista M3, Tri Vista 300, kW500, M6/500i, NuVista 800 і NuVista 600 були з не меншим ентузіазмом зустрінуті аудіофільським світом. Модель M8xi - остання і найкраща у своєму роді.

Більше деталей

232 208 грн.

63 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: MUSICAL FIDELITY

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Загальний опис

M8xi є окремим підсилювачем з двома моноблочними підсилювачами потужності, об'єднаними загальним шасі. Кожен із них має власний радіатор та окремий трансформатор. Справжнє подвійне моно. Підсилювач має своє окреме джерело живлення і встановлено впритул до вхідних гнізд. Відповідно доріжки друкованої плати дуже короткі. Завдяки цій елегантній ідеї сигнали обох каналів мають наднизький імпеданс одразу після їх надходження до підсилювача. Це дуже важлива деталь. У кожному каналі встановлено дванадцять великих біполярних транзисторів - 200 ампер від піку до піку цілком доступні. Металоконструкції виконані з високою якістю. Передня панель виготовлена на індивідуальне замовлення з тонколистового алюмінію. Виготовлені на замовлення тепловідводи мають чудові характеристики розсіювання та обробки. У конструкції M8xi відчувається солідність та якість.

Нова схемотехніка
За останні 5 років наша схемотехніка підсилювачів потужності досягла найвищого рівня розвитку. У нашому постійному прагненні покращити характеристики та підвищити споживчу цінність ми шукали шляхи вдосконалення наших конструкцій. Однією з головних директив було збереження конфігурації з низьким зворотним зв'язком без змін... продовжуйте з низьким зворотним зв'язком! Проблема полягала в тому, як підвищити ефективність та продуктивність без шкоди якості звуку. Якщо говорити по суті, то, як на мене, ми знайшли блискуче рішення. Наша нова конструкція підсилювача потужності M8xi забезпечує більшу потужність, менші спотворення та кращу якість звуку. Неймовірно, але факт. Ефективність вихідного каскаду була збільшена, що дозволило отримати приблизно на 10% більше потужності при аналогічній напрузі живлення. Що ще важливіше, весь драйверний каскад працює у чистому класі А. Ми вважаємо, що такий інноваційний підхід суттєво впливає на якість звучання.

Звукова сцена здається ширшою, а мікро- і макродинаміка - більш виразною. Цей ефект особливо помітний на добре записаному фортепіано. Я впевнений, що всі ви знаєте, що фортепіано - ударний інструмент, але насправді в більшості систем Hi-Fi це рідко можна почути. При використанні M8xi ударна природа фортепіано миттєво стає очевидною та вистрибує з колонок. Це дивовижне та приємне покращення якості звучання. Вокал став тоншим, детальнішим і звучнішим. Масштабна музика набуває глибини, ширини та неймовірної динаміки. В цілому M8xi є неперевершеним універсалом. В основному він звучить як невеликий підсилювач класу А з величезною потужністю.

ЦАП
M8xi також оснащений 5-вхідним ЦАП. ЦАПи все частіше використовуються в інтегральних підсилювачах для підвищення зручності підключення різних цифрових джерел, тому було прийнято рішення вбудувати ЦАП, який працював би на високому рівні незалежно від підсилювача. Для підвищення надійності ЦАП має власне джерело живлення. Заснований на мікросхемі ЦАП з низьким рівнем спотворень та шумів Texas Instruments PCM5242 TI, яка також використовується в багатьох інших продуктах класу hi-fi, а також у попередніх продуктах Musical Fidelity, M8xi має 2 коаксіальні (S/PDIF), 2 оптичні (S/ PDIF) та 1 асинхронний USB Type-B входи. Коаксіальний та USB-входи здатні підтримувати аудіопотоки високої роздільної здатності до 24 біт/192 кГц, а оптичний вхід – до 24 біт/96 кГц. Для досягнення максимальної продуктивності всі потоки даних піддаються апсемплінгу та повторної синхронізації внутрішнім конвертером, що дозволяє зменшити джиттер та усунути небажані артефакти у звуку.

Технічні характеристики
M8xi видає 550 + 550 Вт/сек на навантаження 8 Ом. Він надзвичайно стабільний і дуже лінійний. Спотворення також низькі: менше 0,005% у чутному діапазоні частот від 20 Гц до 20 кГц. M8xi має дивовижну лінійність і узгодженість. Він безумовно стабільний і легко відтворює будь-яку існуючу акустичну систему з достатнім запасом потужності.

Наш підхід до технічних вимірів
На нашу думку, підсилювач має бути абсолютно нейтральним. Це "прямий провід із посиленням". Легко сказати, але важко та складно зробити. Ми хочемо наголосити, що не вважаємо технічні характеристики самоціллю. lt – це метод перевірки загальної концепції підсилювальної системи. Мета наших схем/ПКБ - низький зворотний зв'язок та досягнення повної нейтральності, прозорості та відмінних технічних характеристик. Доказом того, що ми на правильному шляху, є технічні характеристики. Ми вважаємо, що технічні характеристики неможливо знайти виражені спотвореннями на частоті 1 кГц. Ми вважаємо, що підсилювач повинен задовольняти широкий спектр технічних вимог, перш ніж він стане нейтральним.

Лінійність
Майже всі акустичні системи мають складні криві імпедансу та навантаження. Підсилювач повинен бути здатним підтримувати напругу практично незалежно від навантаження. Якщо підсилювач не може підтримувати свою напругу у всьому спектрі, то кінцева частотна характеристика та спотворення будуть нелінійними. Це не є нейтральністю.

Спотворення
Переважна більшість виробників підсилювачів говорять про спотворення лише на частоті 1 кГц. Ми вважаємо, що це лише невелика частина інформації. На наш погляд, підсилювач повинен мати дуже низький рівень спотворень в діапазоні 20 Гц - 20 кГц і вище. Ми вважаємо, що високочастотні характеристики підсилювача підтверджують загальну ефективність схеми та розведення друкованої плати. Спотворення M8xi практично не змінюються від 10 кГц до 50 кГц. Це видатне досягнення та підтвердження працездатності схеми та розведення друкованої плати.

Коефіцієнт шуму
Підсилювачі мають бути тихими. Якщо це не так, то деталізація низького рівня безповоротно губиться. Крім того, серйозно страждає динамічний діапазон. Динамічний діапазон - це потужність підсилювача, а й те, наскільки тихим може бути. Динамічний діапазон - це сумарне значення від тихого до найгучнішого звуку. У цьому плані M8xi перевершує всіх.

Прецизійний регулятор гучності
M8xi оснащений прецизійним регулятором гучності. Він забезпечує ідеальне відтворення до найнижчих рівнів, що недосяжно при використанні стандартних потенціометрів. Ця виняткова точність досягається завдяки резисторам на підкладці з лазерним припасуванням.

Якість звуку
M8xi звучить легко, плавно та динамічно. Він не звучить "гучно", він просто звучить правильно. Динаміка передається без драматизму та суєти. Вони приходять та йдуть. Немає жодних спотворень, лише чиста нерозбавлена музика. lt звучить як чудовий невеликий підсилювач класу А, але з безмежним запасом потужності. Досконалість!

Основні характеристики:

Підсилювач

  • Вихідна потужність (20 Гц – 20 кГц): 550 Вт на канал на 8 Ом (870 Вт на 4 Ом); пікова потужність 1,6 кВт на 2 Ом.
  • Максимальна вихідна напруга: 67 Вольт RMS, 20 Гц – 20 кГц; початок кліпування (190 Вольт пік-пік)
  • THD+N: <0,004%, типове значення, від 20 Гц до 20 кГц (XLR)
  • Відношення сигнал/шум: > 86 дБ, зважене за рівнем А (XLR)
  • Вхідний імпеданс: 25KΩ (RCA), 50KΩ (XLR)
  • Частотна характеристика: +0, -1 дБ, від 10 Гц до 100 кГц
  • Максимальний піковий вихідний струм: 105 А
  • Коефіцієнт демпфування: 150
  • Вихідні пристрої: 3+3 пари (мостове включення) на канал

Входи (аналогові)

  • 4 пари роз'ємів RCA лінійного рівня
  • 2 пари лінійних роз'ємів XLR (балансні)

Входи (цифрові)

  • 2x коаксіальний S/PDIF до 24 біт 192 кГц
  • 2x оптичний S/PDIF до 24 біт 96 кГц
  • 1x USB B Асинхронний USB до 24 біт 192 кГц

Виходи (аналогові)

  • 1 пара лінійного рівня RCA фіксований
  • 1 пара попередніх виходів RCA змінний
  • 1 пара лінійного рівня XLR змінний

Виходи (цифрові)

  • 1x коаксіальний S/PDIF до 24 біт 192 кГц
  • 1x оптичний S/PDIF до 24 біт 96 кГц

Загальні відомості

  • Габарити (ШхГхД): 485 x 185 x 510 мм
  • Макс. Потужність: 2000 Вт
 
Характеристики
БрендMusical Fidelity
МодельM8XI
ТипСтерео підсилювач
Частотний діапазон10 Гц – 100 кГц
Вихідна потужність550 Вт на канал при навантаженні 8 Ом (870 Вт при навантаженні 4 Ом); Пікова потужність 1,6 кВт на навантаженні 2 Ом
Співвідношення сигнал/шум86 дБ, A-зважене (XLR)
Вхідний опір25 ком (RCA), 50 ком (XLR)
Вихідна напруга67 (середньоквадратичне значення), від 20 Гц до 20 кГц; початок обмеження (190 В від піку до піку)
Коефіцієнт демпфування150
споживана потужність2000 Вт
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм485 x 185 x 510 мм
Максимальний робочий струм105 А
THD+N0,004%, від 20 Гц до 20 кГц (XLR)

Напишіть відгук

Стерео-підсилювач (інтегральний) Musical Fidelity M8XI

В 1990 компанія Musical Fidelity випустила перший в історії супер-інтегральний підсилювач A1000. Він був прийнятий із захопленням і навіть сьогодні продається за високими цінами. Модель A1000 стала першою у довгому ряді суперінтегральних підсилювачів компанії Musical Fidelity. Її дітища: NuVista M3, Tri Vista 300, kW500, M6/500i, NuVista 800 і NuVista 600 були з не меншим ентузіазмом зустрінуті аудіофільським світом. Модель M8xi - остання і найкраща у своєму роді.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ