Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black
Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black

Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black

  • ID товару: 26808
  • Артикул: ZR97030

ZR97030

Новий товар

Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black

Більше деталей

31 776 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Унікальний дизайн Yamaha R-N602, простий і привабливий, успадкований безпосередньо від Hi-Fi компонентів Yamaha, включає зручне розташування кнопок. Шліфована алюмінієва передня панель має багате текстуроване оздоблення. Ручки управління ті ж, що і на наших найшикарніших моделях. Все в Yamaha R-N602 – як усередині, так і зовні – демонструє нашу відданість досконалості та функціональності.

Yamaha R-N602 – це ресивер та мережевий програвач в одному пристрої. Він дозволяє відтворювати аудіо файли, завантажені з Інтернету та збережені на диску комп'ютера або мережевої системи зберігання даних. Можна також користуватися сервісами потокової музики або слухати Інтернет-радіо (через vTuner). Спеціальний додаток Yamaha NP Controller дозволяє бездротовим з'єднанням програвати мелодії, що зберігаються на смартфоні або планшеті.

Компанія Yamaha працює над своєю системою під назвою MusicCast. Нещодавно представники японської компанії оголосили про новий прорив у галузі мережевої аудіо апаратури. Для вдосконалення системи Yamaha провела безліч опитувань. За словами представників компанії, система дозволить без затримок передавати звук високої якості у кожен куточок квартири чи приміщення. Фактично MusicCast дозволяє побудувати гнучку та масштабовану багатокімнатну аудіосистему, яку можна змінювати та підлаштовувати в залежності від поставлених завдань.

Завдяки технології Yamaha MusicCast користувачі зможуть підключати до сумісних пристроїв інші аудіо пристрої, розміщені по всьому будинку.

Програвач Yamaha R-N602 має порт USB на передній панелі для швидкого підключення iPod, iPhone, iPad або USB-накопичувачів. Ви отримуєте миттєвий доступ до музики, збереженої в пам'яті пристрою, завдяки цифровому з'єднанню забезпечується висока якість звуку.

Ресивер підтримує формати WAV/FLAC 192 кГц/24 біт, Apple Lossless 96 кГц/24 біт, DSD Native 5.6 МГц і навіть новий AIFF 192 кГц/24 біт, забезпечуючи максимально високу якість аудіо сигналу. У ньому використано 192 кГц/24 біт ЦА-перетворювач BurrBrown, що має міцну репутацію якості. Вам сподобається це чудове звучання з високою роздільною здатністю.

З включенням режиму Pure Direct звуковий сигнал йде в обхід ланцюгів керування тембром (НЧ та ВЧ), балансом та буферного підсилювача. Це покращує якість звуку за умови збереження потужності вихідного сигналу. Коли звук стає чистішим, виразніше виявляються найтонші музичні нюанси.

На передній панелі Yamaha R-N602 є регулятор для плавного настроювання тонкомпенсації. Відокремлений від загального регулятора гучності він дозволяє контролювати баланс нижніх та верхніх частот для оптимального налаштування діапазону тонів за будь-якого рівня вихідного сигналу, заповнюючи втрату нижніх частот, властиву нашому сприйняттю при прослуховуванні музики на малій гучності.

Ресивер Yamaha R-N602 має режим ECO, який майже на 20% скорочує споживання електроенергії. Функція автоматичного вимкнення може спрацьовувати через 2, 4, 8 чи 12 годин.

 
Характеристики
ТипСтерео ресивер
ВходиRCA line x 4, RCA Phono, Toslink x 2, Coaxial x 2, USB type A
ВиходиRCA x 2, Subwoofer LFE, 6.3mm jack
Розміри (В x Ш x Г), мм435 x 151 x 392
Пульт ДУЄ
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки9,8

Напишіть відгук

Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black

Стерео ресивер Yamaha R-N602 Black

Напишіть відгук

5 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ