Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX
Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX

Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX

  • ID товару: 16594
  • Артикул: RX 5040-C-INX

RX 5040-C-INX

Новий товар

Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX призначена для встановлення повного спектру AV обладнання. Вона витримує навантаження на кожну полицю в 40 кг. Усього передбачено 4 полиці. Ніжки стійки виконані з високоякісного матового анодованого алюмінію, покритого лаком. Полиці зроблені із загартованого прозорого скла.

Більше деталей

19 655 грн.

5 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sonorous

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX призначена для встановлення повного спектру AV обладнання. Вона витримує навантаження на кожну полицю в 40 кг. Усього передбачено чотири полиці в даній моделі. Ніжки стійки виконані з високоякісного матового шліфованого алюмінію, покритого лаком. Також вони оснащені роликовою системою для комфортного пересування паркетом, ламінату та плиткою. Полиці зроблені із загартованого прозорого скла із закругленими кутами та полірованою кромкою . Можливі два кольори полиць. Стійка також доступна в інших кольорах.

Sonorous - це не тільки гарні та витончені меблі, але також безпечний і високотехнологічний продукт, адже для виробництва опор ( ніжок ) ТВ тумб і стійок використовується анодований алюміній , який по міцності не поступається сталі. Щоб отримати преміальний зовнішній вигляд, алюмінієві ніжки багаторазово шліфуються та покриваються спеціальним складом, завдяки якому не залишається слідів від пальців при дотику.

У ТБ тумбах і стійках під телевізор використовується тільки загартоване скло (ще його називають безпечним) із закругленими кутами та полірованою кромкою. Загартоване скло в 5 разів міцніше за звичайне скло. При розколюванні розпадається на багато безпечних тупих уламків.

Також у стійках Sonorous використовується високотехнологічний UV клей (повністю прозорий та дуже міцний), який розподіляє статичну та динамічну вагу по всій поверхні, не створюючи концентрованих точок тиску. А в з'єднаннях використовуються пластикові прокладки, які повністю поглинають паразитну звукову вібрацію та запобігають прямому контакту металу та скла.

Крім того, ТБ стійки та тумби під телевізор оснащені прихованою роликовою системою , що дозволяє плавно переміщати меблі навіть з телевізором та іншою апаратурою. При цьому коліщатка не видно і не псують зовнішній вигляд.

Роблячи вибір на користь бренду Sonorous , Ви отримуєте не лише гарний та технологічний, але й довговічний продукт. До того ж, виробник надає гарантію на всю свою продукцію Sonorous 5 років .

Характеристики стійки під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX:

  • Тип установки: підлогова
  • Призначення: для ТБ та аудіо-відео компонентів
  • Тип конструкції: фіксована
  • Максимальне навантаження на кожну полицю: 40 кг
  • Кількість полиць: 4
  • Особливості: міцні прямокутні матові алюмінієві ніжки, покриття лаком, відкрите виконання, приховані коліщатка, загартоване скло
  • Матеріал конструкції: алюміній
  • Матеріал полиць: скло
  • Розміри: 50 см × 64 см × 81 см
  • Вага: 32.7 кг
  • Колір конструкції: сталевий
  • Колір скла: прозорий
 
Характеристики
БрендSonorous
МодельRX 5040-C-INX
Типстійка під Hi-Fi компоненти
Тип установкипідлогова
Видвідкрите виконання
Призначеннядля ТБ та аудіо-відео компонентів
Приміткимаксимальне навантаження на кожну полицю: 40 кг
ФормаПрямокутна
Матеріал корпусуАлюміній
Колірсталевий/прозорий
Розміри50 см × 64 см × 81 см
Додатковоміцні прямокутні матові алюмінієві ніжки, покриття лаком, приховані коліщатка, загартоване скло
Особливостікількість полиць: 4
Особливості конструкціїфіксована
Вага32.7 кг
Матеріалполиць: скло

Напишіть відгук

Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX

Стійка під Hi-Fi компоненти Sonorous RX 5040-C-INX призначена для встановлення повного спектру AV обладнання. Вона витримує навантаження на кожну полицю в 40 кг. Усього передбачено 4 полиці. Ніжки стійки виконані з високоякісного матового анодованого алюмінію, покритого лаком. Полиці зроблені із загартованого прозорого скла.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ