Студійний мікрофон AKG ARA
Студійний мікрофон AKG ARA Студійний мікрофон AKG ARA Студійний мікрофон AKG ARA Студійний мікрофон AKG ARA Студійний мікрофон AKG ARA Студійний мікрофон AKG ARA Студійний мікрофон AKG ARA

Студійний мікрофон AKG ARA

  • ID товару: 29030
  • Артикул: AKG-C22-USB

AKG-C22-USB

Новий товар

Компанія AKG рада представити новий професійний конденсаторний USB-мікрофон AKG Ara з двома діаграмами спрямованості. Ara ідеально підійде для подкастер, веб-стримерів, ютуберів, музикантів і геймерів для запису звуку студійної якості.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

3 199 грн.

3 799 грн.

-600 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AKG

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Основні особливості AKG Ara: Професійна якість звуку – перетворювачі високої роздільної здатності 24 біт/96 кГц; Два режими капсулів – мікрофон з двома капсулями забезпечує два зручні режими захоплення звуку; Просте налаштування та універсальна сумісність – інтуїтивно зрозуміле налаштування та робота за принципом plug-and-play з підтримкою Mac та ПК, а також планшетів та телефонів iOS та Android; Вихід для навушників та контроль гучності – нульова затримка під час запису з керуванням гучністю, гейном та включенням; Універсальні можливості установки – стійка (підлогова та настільна), вудка; Сучасний дизайн з вінтажним зовнішнім виглядом готовий бути в кадрі.

Дворежимний USB-мікрофон AKG Ara дозволяє подкастерам, блогерам, геймерам та музикантам записувати звук професійної якості з високою роздільною здатністю прямо зі своїх робочих столів. Незалежно від того, займаєтеся ви стрімінгом або записом, захоплюйте звук з роздільною здатністю 24 біта та частотою 96 кГц для кришталево чистої мови та приголомшливих вокальних та інструментальних треків.

Подвійні схеми звукознімачів Ara дозволяють зосередитися на одному голосі або інструменті або на всіх у кімнаті: виберіть спрямованість Front (кардіоїдну), щоб зосередитися на звуку безпосередньо перед мікрофоном і не захоплювати звук з інших сторін, використовуйте Front+Back (всеспрямовану), щоб вловити звуки навколо мікрофона, наприклад, кількох людей чи групи виконавців.

Використовуйте Ara на робочому столі, стійці, вудці або навіть у дорозі з додатковим адаптером та мобільним пристроєм. Цей мікрофон легко підключити та використовувати завдяки USB-підключенню та драйверам.

Характеристики

Перетворення сигналу Конденсаторний

Спрямованість Змінна спрямованість

Різновид Вокальний

Застосування Студійний

Передача сигналу USB

Моно/Стерео Моно

Кабель у комплекті Є

Кнопка вимкнення Ні

Колір Чорний/Сірий

Матеріал Метал

Частотний діапазон 20 – 20000 Гц

Опір 16 Ом

Звуковий тиск 120 дБ SPL

Співвідношення сигнал/шум 0,03% (USB -20 dbfs input); 0.35% ( Acoustic 94 dbfs input)

Роз'єм USB 2.0

додаткові характеристики

Напрямки: Front, Front&Back, Tight Stereo and

Wide Stereo; Перетворення: 24-біт/96 кГц

Гарантія 12 місяців

Комплектація Мікрофон, кабель USB, картка для реєстрації

Розміри товару (без пакування) 182 x 114 X 221 мм

Вага без пакування (нетто) Вага: 0.665 кг

Напишіть відгук

Студійний мікрофон AKG ARA

Компанія AKG рада представити новий професійний конденсаторний USB-мікрофон AKG Ara з двома діаграмами спрямованості. Ara ідеально підійде для подкастер, веб-стримерів, ютуберів, музикантів і геймерів для запису звуку студійної якості.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ