Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+
Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+ Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+ Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+ Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+ Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+ Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+

Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+

  • ID товару: 29291
  • Артикул: AT-0138

AT-0138

Новий товар

Audio-Technica AT2020USB+ – конденсаторний USB-мікрофон, призначений для якісного домашнього (любительського студійного) звукозапису. Вибране рішення, крім відповідного звучання, відзначилося добротним збиранням та демократичною вартістю.

Більше деталей

7 925 грн.

10 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020 USB+

Audio Technica at2020 usb plus

Студійний мікрофон Audio Technica at2020 usb plus належить до продукції японської транснаціональної групи компаній Audio-Technica, заснованої у 1962 році. Основна її спеціалізація: розробка та виготовлення аудіообладнання (мікрофони, мікшери, навушники, бездротові системи).

Кожен з отриманих продуктів має довговічність та ідеальне співвідношення ціна/якість. Продукцію широко використовують під час концертів, у студіях звукозапису та телебачення, на радіо, а також на багатьох спортивних та інших культових заходах (Супербоул, Олімпійські ігри, Кубок світу). Завдяки цьому у всьому світі компанію AT визнали як висококласного виробника.

Серед її клієнтів спортсмени, бізнесмени, ді-джеї, провідні та просто меломани.

Широкий вибір товарів японської марки представлений онлайн-каталозі «Музлайн».

Студійні мікрофони

Запис звуку, а точніше її якість, залежить від обраної техніки. Неможливо отримати справді професійний результат, використавши у процесі бюджетні пристрої чи польові умови.

Мікрофони типу Audio Technica 2020 plus призначені спеціально для роботи в студії, де гарантована хороша акустика. При цьому їх вартість впливає на підвищення якості отриманих записів.

Даний тип мікрофонів найчастіше використовують для:

створення музики (вокал чи інструменти);

прямих трансляцій;

запис звуку.

Через високу чутливість вони зовсім не придатні для використання на виступах, під час вітру або інших сильних перешкод.

Як вибрати мікрофон?

Асортимент мікрофонів для студії досить великий. Є варіанти для різних цілей і бюджетів. Основними видами є динамічні, стрічкові та конденсаторні, до яких належить Audio Technica at2020 plus.

Стрічкові пристрої відомі теплотою та м'якістю, які вони надають готовим записам. Серед усіх типів, цей найтендітніший і найдорожчий.

Динамічні – найстійкіші та призначені для гучних та різких записів. Вони витримають навіть найбільший тиск.

Конденсаторні мікрофони не мають властивості надавати додаткове забарвлення звукам, зате вони є найточнішими. Це забезпечує А/Ц конвертер, що перетворює звук на цифровий сигнал.

Найбільш бюджетними є моделі, які використовують як підключення USB-порт.

Audio Technica 2020 usb plus

Характеристики цього мікрофона роблять його ідеальним варіантом для домашніх та проекційних студій, та забезпечують різноплановість його використання, хоча фаворитом він є у сфері запису вокалу. Вражають також результати роботи у парі зі струнними інструментами. АТ 2020 має широкий звуковий діапазон і витримує досить великий тиск.

Вініловий корпус забезпечує довгий термін служби, а невелика вага та надійне кріплення – зручність використання. Мікрофон практично не має власного шуму, що є важливим для цифрового запису.

Моніторинг сигналу пристрою забезпечує роз'єм під навушники, що має регулятор гучності. У його комплектацію також входить додатковий аксесуар: настільна підставка.

Підключення до комп'ютера відбувається за допомогою USB. Пристрій сумісний із Windows, Mac та IOS.

Де можна вибрати музичну апаратуру?

Якщо ви займаєтеся звукозаписом або є представником радіо-, теле- та музичної індустрії, то купити студійний мікрофон – це найкраще для вас вкладення коштів. Audio-Technica AT2020 USB+ підійде як для професіоналів, так і для любителів, завдяки простоті використання та широті функціоналу.

Купити мікрофон Аудіо Техніка пропонує інтернет-магазин музичних інструментів Muzline. На сайті є великий вибір всіх пристроїв для тих, хто так чи інакше пов'язаний із музикою та звуком. Каталог наповнений фото та відгуками про товари, замовити які можна з доставкою по всій Україні.

Вибрати найоптимальніший варіант допоможе будь-який із кваліфікованих фахівців магазину онлайн, по телефону або у стаціонарному відділенні у Києві. Там можна розглянути пристрої ближче і порівняти їх роботу наживо.

Технічні характеристики AUDIO-TECHNICA AT2020USB+:

Тип мікрофона: конденсаторний

Спрямованість: кардіоїдний

Область застосування: вокальна

Тип виконання: настільний

Матеріал виготовлення: метал,пластик

Чутливість: 37 дБ

Мінімальна частота: 20 Гц

Максимальна частота: 20 000 Гц

Опір (імпеданс): 1 ком

Тип підключення: провідне

Довжина кабелю: 3.1 м

Роз'єми: USB

Довжина мікрофона: 162 мм

Ширина мікрофона: 52 мм

Вага: 374 г

Комплектація:

Перехідники на стійку

Захисний чохол

Підставка на стіл

USB кабель 3.1 м

 

Напишіть відгук

Студійний мікрофон Audio-Technica AT2020USB+

Audio-Technica AT2020USB+ – конденсаторний USB-мікрофон, призначений для якісного домашнього (любительського студійного) звукозапису. Вибране рішення, крім відповідного звучання, відзначилося добротним збиранням та демократичною вартістю.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ