LP Star Wars - The Force Awakens Hologram DLP

LP Star Wars - The Force Awakens Hologram DLP

  • ID товару: 6424
  • Артикул: 50087342166

50087342166

Новий товар

Вініловий диск LP Star Wars - The Force Awakens Hologram DLP

Ціна за шт.

Більше деталей

2 600 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Минулого року остання частина саги «Зоряні Війни» «Пробудження Сили», яка з успіхом пройшла всіма кінотеатрами Північної Америки, була визнана найуспішнішим фільмом серіалу «Зоряних Війн»! Протягом 12 тижнів планку в один мільярд доларів було успішно подолано. То був новий рекорд! Фільм отримав п'ять номінацій Нагорода Академії Мистецтв, включаючи “Найкраща Музика до Кінофільму” (Best Original Score), а також чотири номінації 69-ї Нагороди Британської Академії Кіно, у тому числі “Найкраща Оригінальна Музика”. Джон Вільямс, диригент і композитор звукової доріжки до фільму «Пробудження Сили», є автором усіх музичних тем у 45 номінаціях на нагороду Академії у категорії «Краща музика до кінофільму». Неймовірно!

Зараз студія звукозапису Walt Disney Records випустила спеціальним тиражем подвійний вініловий диск у співпраці з фірмою Pro-Ject Audio Systems завдяки її дистриб'ютору в США, компанії Sumiko.

Головною особливістю цього видання є витрачені голограми зіркового корабля «Сокіл Тисячоліття» та зіркового винищувача Tie, які під час обертання диска ніби перелітають із місця на місце. Виглядає просто фантастично! Фірма Pro‐Ject Audio Systems включена до списку учасників рекламної кампанії, метою якої є розширення обсягу продажів цього спеціального видання вінілового альбому. В офіційному трейлері, як і на всіх рекламних майданчиках для відтворення платівки, використовується програвач Pro‐Ject.

Нам особливо приємно, що ми є учасником цієї рекламної кампанії, сподіваємось, що наші дистриб'ютори скористаються наданим шансом та почнуть свою рекламну кампанію, використовуючи звукову доріжку до фільму «Зоряні Війни» як генератор нових ідей.

«Фірма Pro-Ject Audio Systems братиме участь у рекламному просуванні альбому «Зоряні війни. Пробудження Сили» (STAR WARS – The Force Awakens), у вигляді 2-х вінілових дисків, включаючи фактичну голограму! Альбом уже випущено! Ми ніколи не стикалися з такою підвищеною увагою до наших програвачів вінілових дисків з боку преси. Нам дуже приємно повідомити про чудовий прийом у легендарній Abbey Road Studios.

Наш дистриб'ютор у США фірма SUMIKO розіслала моделі Elemental оглядачам, блогерам, ключовим продавцям для подальшого розширення рекламної компанії. Вони отримають альбом і програвач вінілових дисків для демонстрації, і ми вважаємо, що цей підхід забезпечить таку підтримку нашого бренду, яку раніше ми не могли навіть мріяти. Ми очікуємо багато оглядів та відеороликів із програвачем Elemental.

Щодо нашого «домашнього ринку» в Австрії. То перша демонстраційна презентація голографічної платівки вже відбувається у флагманському магазині EMI у Center of Vienna. Якщо ви ще не отримали програвач вінілових дисків, це має вас надихнути на його покупку, і створення колекції вінілових дисків, про які ви навіть не підозрювали!

Якщо ви вважаєте себе фанатом вінілу, але у вас не є програвачем, тоді купіть його. Продайте колекцію DVD дисків, ігрову приставку, собаку нарешті. Зробіть все можливе, щоб відчути дотик «вертушки», а потім заженіть дешево все, що у вас залишилося, щоб придбати подвійний вініловий альбом з голограмою «Зоряні Війни. Пробудження Сили»

Одним словом, цей комплект повинен мати кожен шанувальник «Зоряних Війн» у будь-якій точці земної кулі.

Напишіть відгук

LP Star Wars - The Force Awakens Hologram DLP

Вініловий диск LP Star Wars - The Force Awakens Hologram DLP

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ