Teac TN-4D-SE/WA аналоговий вініловий програвач
Teac TN-4D-SE/WA аналоговий вініловий програвач Teac TN-4D-SE/WA аналоговий вініловий програвач Teac TN-4D-SE/WA аналоговий вініловий програвач

Teac TN-4D-SE/WA аналоговий вініловий програвач

  • ID товару: 30156
  • Артикул: TN-4D-SE/WA

TN-4D-SE/WA

Новий товар

28 554 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

TN-4D-SE - аналоговий програвач з прямим приводом та елегантним низькопрофільним дизайном, що стало можливим завдяки використанню нещодавно розробленого безщіткового серводвигуна постійного струму.

Його безщітковий двигун постійного струму (із системою керування зі зворотним зв'язком) забезпечує кристальну стабільність швидкості та плавність обертання, а також усуває зубчастість*. Цей низькопрофільний двигун дозволив нам розробити цоколь, надзвичайно гладкий та стильний у порівнянні з цоколем більшості інших програвачів із прямим приводом. У новому тонармі використовуються ножові підшипники з поворотною точкою, розроблені у співпраці з SAEC Corporation, всесвітньо відомим виробником тонармів вищого класу. Результатом є глибока якість звуку з високою роздільною здатністю, з яким не можуть зрівнятися тонарми зі звичайними підшипниками. Партнером є ретельно розроблений підсилювач PHONO EQ, який дозволяє безпосередньо підключати програвач до лінійних входів вашої Hi-Fi системи. Високоякісний операційний підсилювач NJM8080, спеціально розроблений для hi-fi додатків компанією New Japan Radio Corporation, використовується для передачі найдрібніших музичних деталей.

Для отримання музики з вашого вінілу TN-4D-SE комплектується високо оціненим картриджем Oyster MM від SUMIKO - легендарного американського виробника картриджів. Відомий своєю вродженою музичністю, картридж попередньо встановлюється на головку звукознімача на заводі, що дозволяє працювати практично за принципом "підключи та грай". S-подібний тонарм дозволяє швидко змінювати картридж/головку, тому користувачі можуть змінювати якість звучання, експериментуючи з різними картриджами, якщо вони виникне таке бажання.

TN-4D-SE - це аналоговий програвач, який забезпечує високу точність швидкості обертання та дуже характерний для конструкції з прямим приводом завдяки своїй гладкій та стильній естетиці.

Що таке коггінг?
Когерентність - це явище, при якому періодичне тяжіння якоря та ротора всередині двигуна залежить від кута повороту, що призводить до тонкої пульсації. Наприклад, якщо ви повернете вісь двигуна пальцями, ви відчуєте, що обертання відбувається східчасто. Це явище відоме як зубчастість.
Щоб усунути зубчастість у програвачі з прямим приводом, двигун повинен мати велику кількість полюсів, а також складні схеми та механізм для досягнення плавного обертання. В результаті більшість програвачів з прямим приводом мають відносно великі розміри, тому такі програвачі виходять громіздкими.

Витончений двигун, розроблений виключно для програвачів із прямим приводом

У TN-4D-SE використовується витончений безщітковий двигун постійного струму, що забезпечує кристально точну швидкість, регульовану керованою комп'ютером схемою зворотного зв'язку, і досягає низького рівня вау-і флаттера для програвача з прямим приводом, особливо з стильним, низькопрофільним дизайном.

Підшипники тонарма з ножовою кромкою та поворотною точкою

У співпраці з корпорацією SAEC, всесвітньо відомим виробником тонармів вищого класу, у тонармі TN-4D-SE використовується ножовий підшипник з поворотною точкою. На відміну від тонармів зі звичайними підшипниками, будь-які тонкі вертикальні рухи, з якими стикається цей тонарм, допомагають відтворювати динамічніший звук з відмінною роздільною здатністю. S-подібний тонарм також має універсальне кріплення головки звукознімача, що дозволяє користувачам швидко та легко змінювати картриджі/головки, та підтримує широкий діапазон ваги картриджів (від 14 до 23 г/0,5 – 0,8 унції).

Прецизійний антискейтинг та регулювання тиску стілусу

Як і слід було очікувати, тонарм оснащений противагою для точного регулювання тиску стилуса та антискейтинговим механізмом.

Попередньо встановлений картридж Oyster від SUMIKO

TN-4D-SE поставляється з картриджем Oyster MM від SUMIKO - легендарного американського виробника картриджів, що добре зарекомендував себе. Незалежно від типу музики картридж Oyster забезпечує потужне, але глибоке звучання.

Вбудований підсилювач PHONO EQ з підтримкою MM-картриджів

TN-4D-SE поставляється із вбудованим підсилювачем PHONO EQ, який дозволяє безпосередньо підключати програвач до лінійних входів вашої існуючої системи hi-fi. ІС NJM8080 від New Japan Radio Corporation виконує функції операційного підсилювача, підвищуючи рівень крихітних сигналів, що одержуються через картридж, до рівня LINE без втрати якості.

Литий алюмінієвий диск

У поєднанні з нещодавно розробленим двигуном литий алюмінієвий диск із високою інерцією допомагає досягти кращої стабільності швидкості.

Ізолюючі ніжки з відмінною амортизацією

Ізолюючі ніжки складаються з обробленої алюмінієвої оболонки з гумовою подушкою, закріпленої на цоколі із МДФ високої щільності. Завдяки відмінним амортизаційним властивостям ніжки TN-4D-SE дуже стійкі до акустичного зворотного зв'язку.

2-швидкісний програвач для 33-⅓ та 45 об/хв

TN-4D-SE підтримує 33-⅓ та 45 об/хв для платівок LP та EP. Наше прагнення якісного проектування простежується навіть у конструкції поворотного регулятора для запуску/вибору швидкості, виготовленого з обробленого алюмінію.

tn-4d_sewa_rear.jpeg

Особливості з першого погляду

  • Аналоговий програвач із прямим приводом
  • Кришталево стабільна швидкість завдяки новому безщітковому двигуну постійного струму зі зворотним зв'язком
  • Литий алюмінієвий диск
  • Основа тонарма з ножовою кромкою та поворотною точкою, розроблена виробником тонарма вищого класу SAEC
  • Багатошарова обробка рояльним чорним або натуральним горіховим шпоном
  • Вбудований підсилювач із еквалайзером PHONO для високоякісного звучання (перемикання PHONO/LINE)
  • ОУ аудіофільського класу NJM8080 використовується у каскаді PHONO EQ
  • 2-швидкісний привід на 33-⅓ та 45 об/хв
  • Позолочені вихідні роз'єми, стійкі до окислення
  • Картридж Oyster MM від SUMIKO
  • Ударопоглинаючі ізолюючі ніжки
  • клема GND
  • Відповідність RoHS
ХарактеристикаЗначення
тип приводуПрямий
Тип двигунаБезщітковий двигун постійного струму
Швидкості обертання33-⅓ об/хв, 45 об/хв
Вау та флатери0,1%
Відношення сигнал/шум67 дБ або вище (А-зважений, низькочастотний фільтр 20 кГц)
Матеріал дискаАлюміній литий
Діаметр диска30 см
Тип тонармаS-подібний, статично збалансований
Ефективна довжина тонарма223 мм
Діапазон тиску голки0 г - 5,0 г
Вага сумісного картриджа3,0 г - 12,0 г
Вага головки-корпусу11 г (включаючи гайки, гвинти та дроти)
Тип головки-корпусуММ-тип (заводська установка SUMIKO Oyster)
Вихідна напругаPHONO 4.0 мВ (1 кГц), ЛІНІЯ 224 мВ (-13 дБВ)
Робоче харчуванняAC 100 – 240V, 50/60Hz
споживана потужність2 Вт
Потужність у режимі очікування0,5 Вт або менше
габаритні розміри420 × 117 × 356 мм / 16.5" × 4.6" × 14.0"
ВагаБлизько 6,1 кг/13,5 фунтів
АксесуариПовстяний килимок, адаптер EP, противага, головка-корпус, тарілка, пилозахисна кришка, петлі × 2, аудіокабель RCA з клемою GND, адаптер змінного струму (GPE036W-24015), посібник користувача
 
Характеристики
УправлінняРучне
Тип картриджаMM
Інтерфейс підключенняRCA
Швидкість33 ⅓ об/хв, 45 об/хв
КолірГоріх
ПривідПрямий
ФонокоректорЄ
Картридж у комплектіТак
КришкаУ комплекті
Матеріал столуМДФ
Матеріал тонармаАлюміній
Матеріал дискаАлюміній
Тип тонармаS-подібний
Кабель тонармаЗйомний
Тип шелуЗйомний

Напишіть відгук

Teac TN-4D-SE/WA аналоговий вініловий програвач

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ