Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом
Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом

Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом

  • ID товару: 30175
  • Артикул: C11228K

C11228K

Новий товар

Alva TT2 - програвач із системою прямого приводу, з виготовленим на замовлення MC-картриджем, абсолютно новим тонармом та Hi-Res Bluetooth із вбудованим фонокоректором. Нові програвачі Alva користуються підвищеним інтересом, пропонуючи комфортне користування та чудову якість звуку.

Більше деталей

86 099 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Cambridge Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Bluetooth aptX HD – бездротова потокова передача Hi-Res з можливістю перемикання. Встановіть програвач на зручну плоску поверхню.
Вбудований фонокорректор - фонокорректор, що перемикається, пряме підключення до підсилювача - спростіть налаштування.
Прямий привід – постійна швидкість обертання диска з ідеальним відтворенням звуку.
Попередньо встановлений високопродуктивний MC-картридж - оригінальні музичні деталі, індивідуальний дизайн. Просте налаштування.
Новий тонарм зі знімною головкою - легкий та міцний. Ідеально відтворює ваші записи.

Король зручності

Alva TT V2 призначений для тих, хто хоче слухати записи з винятковою якістю - без необхідності обирати або встановлювати додаткові компоненти. TT V2 поставляється з попередньо встановленим картриджем, розробленим на замовлення. Він також підключається практично до будь-якої аудіосистеми завдяки вбудованому фонокаскаду з можливістю перемикання. Він навіть працює в бездротовому режимі з високоякісними акустичними системами Bluetooth.

Hi-Res Bluetooth

Вбудований Bluetooth aptX HD звільняє Alva від решти hi-fi. Завдяки свободі розміщення деки Alva на будь-якій плоскій поверхні, ваші записи займають центральне місце. Музика може передаватися на будь-які сумісні пристрої Bluetooth, включно з навушниками, з якістю Hi-Res до 24 біт/48 кГц. Або ви можете відключити цю функцію і просто використовувати фонокабелі - вибір за вами.

Вбудований фонокоректор

Alva TT V2 має вбудований фонокоректор (фонопідсилювач), створений на основі нашого відзначеного нагородами Alva Duo - для розкриття неймовірних деталей ваших записів. Це означає, що ви можете підключити TT V2 до будь-якого підсилювача або сумісної акустичної системи. Ви також можете відключити фонокоректор деки - ідеальний варіант, якщо ваш підсилювач вже оснащений фонокоректором, або щоб зберегти можливість модернізації. 

Попередньо встановлений картридж MC

Виготовлений на замовлення картридж Alva TT V2 вже встановлений, тому немає потреби в складному налаштуванні, а його звучання ідеально поєднується з іншими компонентами програвача. Ми розробили високопродуктивний картридж з рухомою котушкою (MC) з відкритим кантилевером. Він зменшує небажаний резонанс і вібрацію, забезпечує високий рівень посилення і чудову музичну деталізацію при відтворенні.

Прямий привід

Alva TT V2 оснащений двигуном прямого приводу із середнім крутним моментом, як і його попередник TT. 8-полюсний, 3-фазний, безщітковий двигун постійного струму має кварцове керування для забезпечення точної швидкості обертання програвача. Завдяки точному управлінню і безшумній роботі Alva TT V2 досягає всього 0,06% "вау" і "флаттера". Це означає чудову стабільність висоти тону - особливо під час відтворення довгих і тривалих музичних нот. 

Надійний масивний диск

На додаток до двигуна з прямим приводом, тарілка Alva TT V2 на дотик нагадує відполірований камінь. Його виготовлено з поліоксиметилену, напівкристалічного термопластику, використовуваного в точному машинобудуванні, де потрібна висока жорсткість і стабільність розмірів. Вага диска в поєднанні з нашим двигуном прямого приводу із середнім крутним моментом забезпечує чудову стабільність швидкості під час відтворення записів. 

Абсолютно новий тонарм

Після багатогодинного тестування наші інженери вибрали для Alva TT V2 і Alva ST новий тонарм з високою масою і низьким резонансом. Завдяки мінімізації резонансних частот і в поєднанні з картриджем він допомагає витягти максимум деталей з ваших записів. Знімна лита алюмінієва головка дає змогу легко міняти картриджі, а потім налаштовувати їх із більшою точністю завдяки новому антискатувальному дискомету. 

Створено для життя

Колекція платівок може прослужити все життя, так чому б і програвачу не прослужити все життя? Ми створили Alva TT V2, щоб він прослужив довго, починаючи з верхньої пластини, вирізаної з 6-мм алюмінієвого листа, і шару EVA для поглинання вібрації, розташованого на МДФ. Він поміщений у композитне шасі і важить вражаючі 10,9 кг. Надійна міцна конструкція з чудовими акустичними якостями. 

Стиль, непідвладний часу, з Лондона

Alva TT V2 з алюмінієвою верхньою панеллю місячно-сірого кольору і матово-чорним цоколем, що звужується до нашої фірмової плаваючої клиноподібної основи, є втіленням нашого позачасового стилю. Він ідеально поєднується з нашими бестселерами серії CX і має спільний логотип бренду, нанесений лазером, з нашою преміальною серією Edge.

Пил ніколи не спить

За допомогою відкидної пилозахисної кришки збережіть у первозданному вигляді тонарм і алюмінієву верхню панель вашого нового програвача Alva, коли ви закінчите обертати диски. Його легко піднімати, опускати, знімати і знову встановлювати - вибір за вами. 

ХарактеристикаЗначення
тип приводуПрямий
Швидкості обертання33.3, 45 об/хв
Вау та флаттер<0.1%
Платформа обертанняPOM (поліоксиметилен)
Діаметр платформи305 мм
Вага платівки2.2 кг
Audio OutRCA Phono/Line Level
BluetoothSBC/aptX/aptX HD
живленняЗмінний струм 100-240В, 60/50Гц
споживана потужність5.5 Вт
Максимальна споживана потужність20 Вт
Споживання енергії в режимі очікування<0.25 td="">
Розміри (Ш x В x Г)435 x 139 x 368 мм
Вага10.9 кг
Посилення фонокорректора @1KHZ42 дБ
Номінальний вихід фонового каскаду250 Вrms
Phono Stage Input Noise (A-weighted)0.1u Vrms
Phono Stage RIAA Curve Accuracy+/- 0.3dB 30Hz-20kHz
Відношення сигнал/шум фонокорректора>90 дБ
Фонокоректор THD+N 1КГЦ0.0025%
Імпеданс входу фонового каскаду47kΩ
Капаситант входу фонового каскаду330пФ
Тип тонармаСтатичний збалансований тонар зі знімним оголов'ям
Ефективна довжина тонарма221.5 мм
Звис тонарма19 мм
Ефективна маса тонарма19.6 г
Вага сумісних картриджів4.5-12 г
КартриджВисокопродуктивна рухома котушка
Cartridge Frequency Response+/- 1dB 30Hz-20kHz
Cartridge StylusЕліптичний
Cartridge CantileverАлюміній
Вихідний рівень картриджа2 мВ @ 1 кГц
Зусилля відстеження картриджа2 г
Рекомендоване навантаження картриджа47 ком
В комплектіПрогравач ALVA TT V2 з прямим приводом, пилозахисна кришка, короткий посібник користувача, 2 шарніри в зборі, вимірювач щупа Ortofon, противага, знімна головка з картриджем з рухомою котушкою, пластинка з поліуретану, мережні дроти, кабель RCA, посібник з техніки безпеки, провід заземлення.
 
Характеристики
УправлінняРучне
Тип картриджаMC
Інтерфейс підключенняRCA, BlueTooth
Швидкість33 ⅓ об/хв, 45 об/хв
КолірСріблястий, Чорний
ПривідПрямий
ФонокоректорЄ
Картридж у комплектіТак
КришкаУ комплекті
Матеріал столуАлюміній, МДФ
Матеріал тонармаАлюміній
Матеріал дискаPolyoxymethylene (POM)
Тип тонармаПрямий
Кабель тонармаЗйомний
Тип шелуЗйомний

Напишіть відгук

Програвач Cambridge Audio ALVA TT2 із прямим приводом

Alva TT2 - програвач із системою прямого приводу, з виготовленим на замовлення MC-картриджем, абсолютно новим тонармом та Hi-Res Bluetooth із вбудованим фонокоректором. Нові програвачі Alva користуються підвищеним інтересом, пропонуючи комфортне користування та чудову якість звуку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ