Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black
Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black Програвач вінілових платівок Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black

Програвач вінілових пластин Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black

  • ID товару: 31322
  • Артикул: 9120097829771

9120097829771

Новий товар

Швидкість: 33, 45 (електронна зміна швидкості). Принцип приводу: ремінна передача. Диск: масивний 5,1 кг з точеного алюмінію та демпфованого TPE. Підшипник диска: перевернутий з керамічними кульковими наконечниками та магнітною опорою. Тонарм: 9-дюймовий цільний тонарм із вуглецевого волокна. Ефективна довжина плеча/маса: 9 дюймів (230 мм)/8,5 г. Звис: 18 мм. Аксесуари: блок живлення 15 В постійного струму / 0,8 А, пилозахисний чохол, одиночний адаптер 7 дюймів, повстяний килимок, фоно-кабель. Вага: 15 кг. Колір: High Gloss Piano Black

Більше деталей

111 286 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Високоякісний програвач з великим навантаженням та збалансованим з'єднанням

X8 - Xtension 9 і 10 в межах досяжності
X8 - це наш найдоступніший програвач з масовим навантаженням. Акуратно розташований між X2 і Xtension 9, X8 переймає і ламає функції своїх великих братів і сестер, щоб зробити масові принципи дизайну високого класу доступними, як ніколи раніше.

Масивна страва 5,1 кг
X8 пропонує важку, демпфовану пластину TPE з масою, прецизійно виточену з цільного алюмінієвого блоку і точно відбалансовану. На Xtension 9 і 10 ви не можете експериментувати з використанням різних килимків через приклеєний вініловий верх. X8 поставляється зі стандартним повстяним килимком, що також дозволить вам у майбутньому поекспериментувати з килимками з різних матеріалів та налаштувати звук на свій смак.

Перевернутий підшипник з керамічним наконечником на магнітній підтримці
Неодимовий магніт знижує навантаження на підшипник із керамічним наконечником. Враховуючи масивний важкий диск, це призводить до плавно обертової основи для ваших вінілових платівок та ідеальної стабільності швидкості.

X8 успадкував масивне шасі з MDF і першокласний карбоновий тонарм Pro-Ject 9cc EVO від своїх великих братів і сестер. Регульована по висоті X8 оснащена алюмінієвими ніжками. Технологія демпфування TPE у ніжках ефективно відокремлює X8 від поверхні, на якій він стоїть. Ніжки – відмінний вибір для більш бюджетного програвача, оскільки вони швидше та простіше в установці, ніж магнітні ніжки на X9/10, а також потребують меншого обслуговування.

Справжнє збалансоване з'єднання
Ми запускаємо цілу лінійку нових компонентів True Balanced Connection, які забезпечують збалансоване з'єднання для вашого налаштування фонокорректора. X8 – наш перший програвач із цією новою технологією фонокорректора.

Поворотні столи мають довгу історію. Згодом багато що змінилося, як з технічних можливостей, а й з оточення. Бездротові мережі всюдисущі, а незліченні електронні пристрої роблять ваш будинок «розумнішим». Це означає, що є багато додаткових електромагнітних полів, які можуть заважати сигналу вашого програвача. Цього просто не було 30 років тому. Щоб забезпечити найкраще з'єднання з вашим фонокоректором, ми розробили наше «справжнє збалансоване з'єднання».

Балансні аудіосполуки зазвичай використовуються у професійному секторі, наприклад у студіях звукозапису або на живих концертах. Дуже важливо мати стабільне з'єднання без завад, оскільки ці сигнали будуть сильно посилені. Те саме стосується і підключення вашого програвача до фонокоректора. Великою перевагою балансного з'єднання є його здатність усувати шуми та перешкоди. І найголовніше, картриджі за своєю природою вже є збалансованими перетворювачами сигналу! З True Balanced ви просто використовуєте все, буквально все, що ваш картридж уловлює з канавки запису. Ви не викидаєте половину корисного сигналу, як це робиться у типових несиметричних фонокорректорах RCA.

X8 поставляється з 5-контактним вихідним роз'ємом та нашим стандартним напівсиметричним кабелем Connect it Phono E 5P -> RCA. Оновивши його до нашої повністю збалансованої версії 5P to XLR (придбається окремо) та використовуючи балансний фонокоректор, такий як наш Phono Box DS3 B або будь-який з наших фонокоректорів RS/RS2, ви повністю налаштовані на роботу з True Balanced. Це призводить до збільшення динаміки, зменшення шуму та покращення відношення сигнал/шум. Ви можете собі уявити, наприклад, чути частини своєї музики, яких раніше буквально не було.

Розкрийте весь потенціал! Оновіть свій фоно-кабель до Connect it Phono CC 5P/XLR для істинно збалансованого підключення до нашого Phono Box RS2 або нашого нового Phono Box DS3 B.

Підключити E 5P
У комплекті з X8: Напівбалансовий аудіокабель Premium RCA.

Ortofon Quintet Blue
X8 поставляється із заводською установкою Ortofon Quintet Blue або без неї. Цей картридж ідеально налаштує вас працювати з True Balanced!

Карбоновий тонарм
X8 успадкував масивне шасі з MDF і першокласний карбоновий тонарм Pro-Ject 9cc EVO від своїх великих братів і сестер.

Металеві ніжки
Демпфований та регульований по висоті
Три регульовані по висоті алюмінієві ніжки, що амортизують, гарантують ідеальну підставку і значно знижують ризик виникнення акустичного зворотного зв'язку.

33/45 про/хв
Прецизійне управління
Перемикайте швидкості натисканням кнопки та насолоджуйтесь стабільною та точною швидкістю завдяки вбудованому електронному регулятору швидкості.

Істинно збалансований
Розкрийте всю міць
X8 готовий до нашого нового True Balanced Connection. Несиметричні з'єднання RCA буквально використовують лише половину потужності картриджа. За допомогою одного з наших нових True Balanced фоно-кабелів, підключених до Phono Box S3 B, Phono Box DS3 B, Phono Box RS або RS2, ви зможете почути свій MC-картридж повністю!

Ручна робота в ЄС
З 1991 року
Зроблено у Європі на заводі з виробництва програвачів із багаторічним досвідом. Майстерність знаходиться глибоко всередині X8.

Технічні характеристики

Швидкість: 33, 45 (електронна зміна швидкості)
Принцип приводу: ремінна передача
Фонокабель у комплекті: Connect it E 5P -> RCA, 1,23 м
Алюмінієві ніжки: регульовані по висоті та демпфовані TPE
Диск: масивний 5,1 кг з точеного алюмінію та демпфованого TPE
Підшипник диска: перевернутий з керамічними кульковими наконечниками та магнітною опорою
Вау та флаттер: 33: ±0,11%; 45: ± 0,10%
Дрейф швидкості: 33: ±0,11%; 45: ± 0,09%
Сигнал до шуму: 73 дБ
Тонарм: 9-дюймовий цільний тонарм із вуглецевого волокна
Ефективна довжина плеча/маса: 9 дюймів (230 мм)/8,5 г
Звис: 18 мм
Аксесуари: блок живлення 15 В постійного струму / 0,8 А, пилозахисний чохол, одиночний адаптер 7 дюймів, повстяний килимок, фоно-кабель.
Потужність: 5 Вт / 0,3 Вт в режимі очікування
Розміри із закритою кришкою: 465 х 150 х 350 мм (Ш х В х Г)
Розміри з відкритою кришкою: 465 х 415 х 420 мм (Ш х В х Г)
Вага: 15 кг

 
Характеристики
БрендPro-Ject
МодельX8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black
УправлінняРучне
Тип картриджаMC
Інтерфейс підключенняRCA
Швидкість33 ⅓ об/хв, 45 об/хв
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), ммІз закритою кришкою 465 x 150 x 350 мм, з відкритою 465 x 415 x 420 мм
Гарантія12 місяців
ПривідРемінний
Ефективна довжина тонарма230 мм
Ефективна маса тонарма8,5 г
вага, кг15
ФонокоректорНі
Картридж у комплектіТак
КришкаУ комплекті
Матеріал тонармаКарбон
Матеріал дискаАлюміній
Тип тонармаПрямий
Кабель тонармаЗйомний
Тип шелуНез'ємний

Напишіть відгук

Програвач вінілових пластин Pro-Ject X8 Evo SuperPack Quintet Blue High Gloss Black
Швидкість: 33, 45 (електронна зміна швидкості). Принцип приводу: ремінна передача. Диск: масивний 5,1 кг з точеного алюмінію та демпфованого TPE. Підшипник диска: перевернутий з керамічними кульковими наконечниками та магнітною опорою. Тонарм: 9-дюймовий цільний тонарм із вуглецевого волокна. Ефективна довжина плеча/маса: 9 дюймів (230 мм)/8,5 г. Звис: 18 мм. Аксесуари: блок живлення 15 В постійного струму / 0,8 А, пилозахисний чохол, одиночний адаптер 7 дюймів, повстяний килимок, фоно-кабель. Вага: 15 кг. Колір: High Gloss Piano Black

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ