Програвач вінілових пластин Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White
Програвач вінілових пластин Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White Програвач вінілових пластин Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White Програвач вінілових пластин Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White

Програвач вінілових пластин Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White

  • ID товару: 33874

Новий товар

У програвачів звинувачувала довга історія. З розвитком технологій багато що змінилося як з погляду технічних можливостей, а й з погляду довкілля. Бездротові мережі є повсюдно, а численні електронні пристрої роблять ваш будинок "розумнішим". Це означає, що тепер існує безліч додаткових електромагнітних полів, які можуть стати на заваді сигналу вашого програвача. 30 років тому такого просто не було. Щоб забезпечити найкраще з'єднання з фонокоректором, була розроблена серія продуктів "True Balanced Connection".

Більше деталей

44 761 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Чому саме True Balanced?

Балансні аудіосполуки зазвичай відомі у професійному секторі, наприклад, у студіях звукозапису чи живих концертах. Дуже важливо мати стабільне та вільне від перешкод з'єднання, оскільки ці сигнали, особливо мікрофонні, сильно посилюються. Те саме стосується і підключення програвача до фонокоректора. Великою перевагою балансного з'єднання є його здатність усувати наведені шуми та перешкоди. У балансних з'єднаннях для одного каналу використовується три дроти: земля, гарячий та холодний провід.

Холодний дріт несе інвертований (зворотний за полярністю) гарячий сигнал. На приймальному кінці холодний сигнал перевертається та складається. Тут і відбувається фокус: Якщо кабель вловлює будь-які перешкоди, вони додаються до обох сигналів. Таким чином, позитивна перешкода – це позитивна галочка на гарячому та на холодному сигналі. Якщо тепер перевернути один із них, то перешкода також інвертується, так що ви отримаєте одну і ту ж перешкоду в позитивному та негативному напрямку.

Якщо тепер скласти ці два сигнали, перешкоди зникнуть. X1 B - наш перший програвач з повністю балансним виходом mini XLR, який забезпечує симетричне підключення до наших нових фонокоректорів Phono Box S3 B або Phono Box DS3 B.

Важливо: Щоб використовувати наше True balanced підключення до фонокоректора, ваш X1 B повинен бути оснащений картриджем MC.

Висококласний тонарм та картридж

У X1 B використовується 8,6-дюймовий карбоново-алюмінієвий тонарм. Карбоновий шар надає тонарму високий рівень жорсткості, а внутрішня алюмінієва трубка бере на себе демпфування тонарма. Підшипник тонарма із наднизьким коефіцієнтом тертя та 4 точками опори гарантує точне, стабільне та чітке відстеження. Цілісна конструкція дозволяє уникнути вібрацій, що викликаються знімними картриджами. Завдяки більшій масі тонарм відмінно підходить для картриджів MC з низькою та помірною податливістю.

Демпфована противага з TPE знижує резонанс між тонармом та картриджем на 50%. X1 B упакований так, щоб задовольнити всіх, кому небайдуже, як звучить їхній вініл. Тому в комплект поставки входить високоякісний MM-картридж Ortofon S2 із попереднім налаштуванням. Повністю алюмінієва основа тонарма пропонує вам справжні аудіофільські можливості. Вона дозволяє регулювати як азимут, і вертикальний кут стеження (VTA).

Висоту тонарма можна плавно регулювати, послабивши два гвинти з різьбленням. Ці налаштування дають можливість адаптувати тонарм до змін висоти, що дозволяє використовувати різні килимки для програвача або інші картриджі для досягнення найкращої якості звуку. Налаштування та експерименти з VTA та Azimuth мають вирішальне значення для вилучення кожної останньої крихти продуктивності з ваших картриджів.

Міні XLR та RCA вихід

X1 B поставляється з нашим високоякісним кабелем Connect it E. Це напівбалансний кабель з низьким опором та чудовим екрануванням. Щоб використовувати переваги балансової передачі сигналу, вам знадобиться один із наших нових балансових фонокабелів. Ми пропонуємо широкий асортимент балансних фонокабелів з різними роз'ємами, які підходять для всіх наших фонопреампів. Якщо ви хочете використовувати ваш X1 B з фонокоректором S3 B, вам знадобиться "Connect it Phono Mini XLR / Mini XLR".

Тиха та стабільна швидкість

Мотор X1 B сам собою вже дуже тихий. Щоб домогтися від нього максимальної продуктивності, було розроблено підвіску двигуна, яка працює в парі з ним. Вона дозволяє двигуну працювати стабільно і не піддаватися зовнішнім впливам. Залишкові вібрації гасяться і усуваються, тому вони не передаються на шасі, платівку та картридж. Шасі мотора X1 B ретельно збалансовано та підвішено на прецизійному ремені з TPE. Таким чином, шасі двигуна ефективно відокремлено від основного цоколя, що забезпечує оптимальну продуктивність. Воно вільно плаває, горизонтально повністю вирівняне і здатне працювати на найвищих рівнях продуктивності.

Швидкість відтворення регулюється електронікою за допомогою складного генератора постійного/змінного струму, що гарантує максимально точне та стабільне відтворення музики. Перемикання між швидкостями здійснюється простим натисканням кнопки. Використовуючи плоский ремінь, можна перемикатися між 33 і 45 обертами на хвилину. Якщо ви встановите круглий ремінь, що входить до комплекту, ви зможете перемикатися між 45 і 78 обертами на хвилину. Просто встановіть картридж із підтримкою shellac і насолоджуйтесь своїми старими платівками.

Ідеальний корпус та гарне оздоблення

X1 має всі висококласні характеристики сучасних програвачів, щоб максимізувати враження від музики та прослуховування. Завдяки великій масі X1 B дозволяє зробити відтворення вінілу детальнішим. Новий X1 B стоїть на регульованих по висоті демпфованих алюмінієвих ніжках, що гарантує ідеальну стійку. Цоколь X1 B із МДФ покритий 8 шарами фарби та відполірований вручну, щоб отримати гарне оздоблення.

Він доступний у чотирьох варіантах обробки: преміальний шпон горіхового дерева, розкішний чорний глянсовий 8-шаровий лак, чорний або білий 8-шаровий сатиновий лак з ручним поліруванням. Новий X1 B виготовляється вручну в Європі з використанням лише першокласних матеріалів, щоб відповідати нашим високим стандартам якості.

особливості:

  • Картридж ММ, сумісний із True-Balanced
  • Конструкція з магнітом, що рухається.
  • Високоякісне відтворення
  • Дуже докладний звук із низьким рівнем спотворень
  • Сумісний з True Balanced картридж MM
  • Живий та надійний з широким динамічним діапазоном
  • Розширений динамічний діапазон
  • Простий та швидкий монтаж
  • Стандартне кріплення (1/2″)
  • Різьбові отвори для гвинтів (без гайок!)
  • Прозорий стілус у зборі
  • Габарити (В/Ш/Г), мм – 125 x 415 x 335
  • Вага – 7 кг
 
Характеристики
БрендPro-Ject
МодельX1 B Pick It PRO B
ТипПрогравач вінілових дисків
УправлінняРучне
Тип картриджаMM
Інтерфейс підключенняTrue Balanced, Mini XRL , RCA
Швидкість78 об/хв, 33 ⅓ об/хв, 45 об/хв
КолірБілий
Розміри (Ш х В х Г), мм415 х 125 х 335 мм
ПривідРемінний
вага, кг7
ФонокоректорНі
Картридж у комплектіТак
КришкаУ комплекті
Матеріал тонармаАлюміній
Тип тонармаПрямий
Кабель тонармаЗйомний
Тип шелуНез'ємний

Напишіть відгук

Програвач вінілових пластин Pro-Ject X1 B Pick It PRO B High Gloss White

У програвачів звинувачувала довга історія. З розвитком технологій багато що змінилося як з погляду технічних можливостей, а й з погляду довкілля. Бездротові мережі є повсюдно, а численні електронні пристрої роблять ваш будинок "розумнішим". Це означає, що тепер існує безліч додаткових електромагнітних полів, які можуть стати на заваді сигналу вашого програвача. 30 років тому такого просто не було. Щоб забезпечити найкраще з'єднання з фонокоректором, була розроблена серія продуктів "True Balanced Connection".

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ