Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black
Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black

Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black

  • ID товару: 33876

Новий товар

Pro-Ject X2 B - це ексклюзивний програвач, який отримав нагороду EISA і має високі ігрові характеристики, який до країв наповнений передовими технічними рішеннями. Вперше для програвача він оснащений повністю збалансованим сигнальним трактом - True Balanced - щоб ви могли отримати максимальну віддачу від хорошого звукознімача з рухомою котушкою (MC), при підключенні до відповідного збалансованого підсилювача RIAA (опція).

Більше деталей

71 453 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

MC-звукоснімач збалансований за своєю природою, і завдяки балансуванню всього шляху сигналу всі шуми, що випромінюються, можуть бути зведені до абсолютного мінімуму. Надслабкий сигнал від MC-пікапа надзвичайно чутливий до шуму, тому є сенс зробити все можливе. З іншого боку, балансна конструкція вимагає вдвічі більше компонентів шляху сигналу, ніж підсилювач RIAA. Тому вона зазвичай зустрічається тільки в hi-fi обладнанні, що знаходиться у важкій ціновій категорії. А також у професійному устаткуванні, де все має працювати, а ціна стоїть на другому місці.

Разом із відповідним збалансованим RIAA-підсилювачем Phono Box S3 B модель X2 B отримала бажану нагороду EISA 2022-2023 як "Кращий продукт" у категорії "Вінілова система". Це доводить, що збалансована концепція працює і що ви отримуєте виняткове співвідношення ціни та якості. Але навіть якщо ви купите X2 B, не плануючи купувати збалансований Phono Box RIAA, ви не витратите багато грошей марно на дорогу збалансовану вертушку. Саме тому, що MC-звукоснімачі збалансовані за своєю природою, підготовка X2 B до наступного балансного апгрейду обмежується набором XLR-роз'ємів та додатковим кабелем.

Витончений та елегантний дизайн

Завдяки елегантному та стильному дизайну X2 B може стати перлиною вашого інтер'єру, не привертаючи до себе зайвої уваги. Якщо ви дійсно дбаєте про свій вініловий звук і хочете, щоб він добре виглядав, X2 B - чудовий вибір.

На цоколь нанесено цілих вісім шарів лаку для надання йому особливої глибини та пишноти. Як альтернатива ви можете вибрати неймовірно привабливу версію зі шпону натурального горіха. Комфорт також на найвищому рівні, тому що, на відміну від багатьох інших висококласних програвачів, ви отримуєте електронне перемикання між 33/45 обертами на хвилину.

Готовність до роботи та гнучкість

X2 B поставляється з ексклюзивним заводським звукознімач Ortofon Quintet Red MC, який ідеально поєднується з масивним і надтвердим тонармом. Завдяки незліченним можливостям тонкої настройки, ви можете оптимізувати X2 B для переважної більшості представлених на ринку звукознімачів.

Вхідний в комплект сигнальний кабель RCA дуже високої якості, але при бажанні його можна замінити ще якіснішим. Якщо ви хочете повністю використовувати балансний шлях сигналу - наприклад, з одним з підсилювачів Pro-Ject, відповідних RIAA, - як опція можна придбати балансовий фонокабель.

X2 B доступний у лакованій обробці або в обробці з натурального горіхового шпону. В комплект входить пилозахисна кришка, звукознімач Ortofon Quintet Red MC, повстяний килимок та сигнальний кабель RCA.

Резонансам шлях закритий

Цоколь X2 B виготовлений з важкого, що гасить резонанси МДФ, що забезпечує непохитно стабільну основу для інших компонентів. Надтихий двигун відокремлений від шасі прецизійним ременем з TPE, а швидкість обертання регулюється електронікою за допомогою вбудованого генератора постійного та змінного струму, який забезпечує чудово чисте та стабільне живлення двигуна.

Цілісний акриловий диск важить цілих два кілограми, тому він ефективно придушує резонанси та вібрації і при цьому відмінно виглядає. Міцні ніжки з алюмінію та гуми TPE ізолюють від вібрацій від землі та регулюються по висоті, що дозволяє легко вирівняти X2 B.

Тонарм є ексклюзивною низькорезонансною багатошаровою конструкцією з вуглецевого волокна і алюмінію, в якій корпус звукознімача і трубка важеля виготовлені з одного шматка. Основа алюмінію забезпечує максимальну стійкість, і ви можете регулювати як азимут, так і вертикальний кут стеження, щоб забезпечити ідеальний контакт голки з канавкою. На важкій платформі ця витончена рука дійсно має можливість повністю реалізувати свій потенціал.

особливості:

  • Повністю збалансований тракт сигналу при використанні додаткового звукознімача з рухомою котушкою та відповідного підсилювача RIAA
  • Ексклюзивне 8-шарове оздоблення лаком або шпоном натурального дерева
  • Тяжкий акриловий диск з низьким резонансом
  • Готовність до роботи зі встановленим на заводі звукознімач Ortofon Quintet Red MC
  • 9-дюймовий тонарм із вуглецевого волокна/алюмінію
  • Електронне перемикання 33/45 об/хв
  • Регульовані алюмінієві ніжки з демпфуванням TPE
  • Ексклюзивне 8-шарове оздоблення лаком або шпоном натурального дерева
  • Пилозахисний чохол та високоякісний RCA-кабель у комплекті
  • Ручне збирання в Європі
  • Габарити (В/Ш/Г), мм – 150 x 460 x 340
  • Вес - 10 кг
 
Характеристики
БрендPro-Ject
МодельPro-Ject X2 B Quintet Red
ТипПрогравач вінілових дисків
УправлінняРучне
Співвідношення сигнал/шум70 дБ
Тип картриджаMC
Інтерфейс підключенняTrue Balanced, Mini XRL , RCA
Швидкість45 об/хв, 33 ⅓ об/хв
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм150 x 460 x 340 мм
ПривідРемінний
Ефективна довжина тонарма230 мм
Ефективна маса тонарма13,5 г
Енергоспоживання4,5 Вт, в режимі очікування 0,3 Вт
вага, кг10
Картридж у комплектіТак
КришкаУ комплекті
Матеріал столуМДФ
Матеріал тонармаКарбон
Матеріал дискаАкрил
Тип тонармаПрямий
Кабель тонармаЗйомний
Тип шелуНез'ємний

Напишіть відгук

Програвачі вінілових дисків Pro-Ject X2 B Quintet Red Piano Black

Pro-Ject X2 B - це ексклюзивний програвач, який отримав нагороду EISA і має високі ігрові характеристики, який до країв наповнений передовими технічними рішеннями. Вперше для програвача він оснащений повністю збалансованим сигнальним трактом - True Balanced - щоб ви могли отримати максимальну віддачу від хорошого звукознімача з рухомою котушкою (MC), при підключенні до відповідного збалансованого підсилювача RIAA (опція).

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ