Очисник голки FLUX-Sonic
Очисник голки FLUX-Sonic Очисник голки FLUX-Sonic Очисник голки FLUX-Sonic Очисник голки FLUX-Sonic Очисник голки FLUX-Sonic

Очисник голки звукознімач FLUX-Sonic

  • ID товару: 34723

Новий товар

Електричний очищувач стілус для програвачів пластинок

Очисник голки Flux-Sonic був розроблений для м'якого, безпечного і швидкого видалення бруду, що прилип, з голки програвача пластинок за допомогою спрямованої вібрації. Спрямована вібрація забезпечує очищення без залишків. Немає необхідності знімати стілус. Прилад простий у використанні та підходить для будь-якого програвача. Flux-Sonic можна використовувати так часто, як це потрібно. Ми рекомендуємо використовувати його перед кожним відтворенням. Чистяча рідина Flux-Fluid також продається окремо у флаконах по 15 мл. Відкрийте для себе колекцію платівок!

Більше деталей

7 722 грн.

Дивитись всі товари бренду: Flux HiFi

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Очисник голки FLUX-Sonic був розроблений у Німеччині і тут же виготовляється для м'якого, безпечного та швидкого видалення стійких забруднень з голки програвача. Спрямована вібрація з частотою 210 Гц та 3-мірною амплітудою максимум 8 мкм забезпечує очищення без залишків. При цьому немає потреби знімати стілус.

Прилад простий у застосуванні та підходить для будь-якого програвача. FLUX-Sonic можна використовувати так часто, як це потрібно. Ми рекомендуємо використовувати його приблизно через 5-6 платівок.

У комплект поставки входить 5 мл рідини, що чистить FLUX-Fluid. FLUX-Fluid можна також придбати окремо у флаконах по 15 мл. Відкрийте для себе колекцію платівок!

Очищає та доглядає за вашим цінним картриджем
Покращує здатність картриджа вловлювати.
Збільшує термін служби стілусу
Покращує якість звуку
Швидке та просте використання

FLUX-Sonic - догляд за цінним картриджем
Картридж - один із найважливіших компонентів вашого програвача. Тому немає жодних сумнівів у тому, що чутливий стілус потребує особливого догляду. FLUX-Sonic полегшує це завдання. Очисник голки був спеціально розроблений для дбайливого, безпечного та швидкого очищення картриджа.

Налиплий бруд видаляється зі стилуса програвача за допомогою спрямованих вібрацій. Це забезпечує очищення без залишків та гарантує найвищу якість звуку. Практичність: немає необхідності знімати звукознімач, що дозволяє уникнути пошкоджень, спричинених неправильним розбиранням. Це означає, що FLUX-Sonic може використовуватись і недосвідченими любителями програвачів платівок. Чищення картриджа ще ніколи не було таким простим.

FLUX-Sonic гарантує найвищу якість звуку
Догляд та чищення звукознімача не повинні бути недооцінені. Якщо ви чистите стілус програвача, ви можете розраховувати на найвищу якість звуку. За допомогою очищувача стілусу FLUX-Sonic очищення чутливого картриджа перетворюється на дитячу гру. Систему можна використовувати так часто, як це потрібно. Для досягнення найкращих результатів рекомендується чистити картридж після 5 програвань.

FLUX-Sonic корисний для вас у кількох відносинах. З одного боку, ви збільшуєте термін служби стілус, а з іншого - значно покращуєте якість звучання. Чистий стілус програвача зводить до мінімуму шум при підхопленні та оптимізує звучання завдяки покращеній здатності підхоплення. Електричний очищувач стілус переконає вас у цьому двічі.

Ви будете вражені: після чищення звукознімача ви з новим задоволенням слухатимете свою стару колекцію платівок. Ви будете вражені акустичними властивостями, які з'являються внаслідок чищення. Якщо ви давно не чистили свій стілус, ви ясно почуєте різницю. Поліпшена якість звуку змусить ваше музичне серце битися швидше.

Переконайтеся у перевагах FLUX-Sonic та замовте електричний очищувач голки прямо у нашому інтернет-магазині. Продукт виготовлений у Німеччині та має трирічну гарантію. Наша порада: одночасно замовте рідину, що чистить FLUX-Fluid. Не варто недооцінювати добрий запас. Рідина також поштучно продається у флаконах по 15 мл.

Історія

Історія віброочисників голок сягає корінням у 1970-і роки. Існували пристрої різних компаній, які використовували високу частоту, що передається рідиною, для видалення бруду зі стілуса. Після появи CD та зниження продажів програвачів у 80-х та особливо 90-х роках ці пристрої зникли з ринку. На жаль багатьох слухачів платівок, вони були перевидані через високу вартість. З SONIC компанія FLUX-Hifi взяла на озброєння цю ідею та переробила технологію. Результат просто фантастичний!

Чищення

Стілус є основним компонентом у процесі відтворення. Тут створюється рух, який згодом індукує напругу. Мета полягає в тому, щоб точно слідувати канавкою в мікрометричному діапазоні. Виробники картриджів роблять все можливе, щоб досягти ідеального результату. Однак якщо стилус забруднений, алмаз – незалежно від того, наскільки він відполірований та відшліфований – не може точно йти за відхиленням. Він реагує надто рано чи надто пізно, що призводить до спотворень. Навіть імовірно чисті пластинки покриті брудом, частина якої видно, а частина невидима в канавці. Вона містить частинки силікатів, полімерів та органічних речовин. Вони прилипають до голки під впливом високої температури у процесі сканування. Після програвання лише одного боку платівки голка майже повністю покривається брудом. Після чищення звичайною сухою щіткою стілус волокна видаляються, але інкрустація залишається. Тільки агресивний рідкий очищувач забезпечує досить чисту поверхню алмазу. Однак, оскільки ці очищувачі можуть впливати не тільки на клей алмазу, але і на чутливі гумові деталі підвіски голководця, тут слід бути обережним. Після використання Flux-Sonic не пошкоджується жодна деталь звукознімача, ми отримуємо чудовий результат. Стілус сяє новим блиском.

Технологія

Принцип роботи аналогічний ультразвуковому очищувачу, що використовується в стоматології, або ультразвуковій ванні для лінз. Сильна високочастотна вібрація очищує поверхню. Деякі матеріали, такі як алюміній, ушкоджуються при ультразвуковій обробці. Навіть якби алмаз був ідеально очищений, точки склеювання та підвіска голководця були б пошкоджені, як і при використанні агресивних рідких очисників.

Вібраційний очищувач Flux-Sonic, навпаки, працює на низькій частоті. Схема та механіка розроблені таким чином, що тривимірна вібрація впливає на голку, забезпечуючи видалення всіх частинок бруду. Частота точно підібрана таким чином, що пошкодження клею або підвіски виключено, а результат очищення максимальний. Відхилення значно менше значень фактичного сканування. Тому рух голки відповідає лише малій частині навантаження у процесі відтворення.

Для передачі вібрації від приладу до голки потрібна рідина. Вона має додатковий, м'який очищаючий ефект і виробляється на основі ізопропанолу. Після використання вона випаровується без залишку. Flux-Fluid наноситься на спеціально розроблену подушечку з найтонших поліетиленових волокон. Ці волокна самі собою створюють капілярний ефект завдяки своїй кількості і щільності, що дуже схоже на ефект рідини. У поєднанні з рідиною Flux-Fluid виходить ідеальна комбінація, яка передає вібрацію і водночас поглинає бруд. Рекомендуємо використовувати його перед кожним процесом відтворення.

Результат

Процес очищення займає лише 15 секунд, після чого вже досягається оптимальний результат. Покращується здатність скануючої системи захоплення. Найменше стирання також збільшує термін служби стілус. Шуми під час руху значно знижені. Що стосується звуку, то різниця просто вражаюча. Спотворення та дратівливі фонові шуми практично зникли. Відтворення стало набагато динамічнішим і приємнішим. Неприємні піки більше не зустрічаються, і навіть найвищі рівні відтворюються без спотворень. Здається, що частотний діапазон розширено, особливо у низьких і високих частот. Звичайно, чищення платівки так само важливе, як і чищення стілус. Переконайтеся, що платівки настільки чисті, наскільки це можливо. Пристрій Flux-Hifi вже знаходиться в розробці.

Очищає та доглядає за вашим цінним картриджем
Швидке та просте використання
Мінімізує шум при скануванні
Покращує приймальну здатність картриджа
Збільшує термін служби стілусу
Покращує якість звуку
Гарантія 3 роки

Технічні дані

Низькочастотні коливання із частотою 210 Гц
Амплітуда всього 8 мкм у напрямках X та Y, 2-5 мкм у напрямку Z. Це захищає чутливий звукознімач, розташований у магнітній котушці
2x батареї AAA
1 світлодіодний діод для підсвічування майданчика, що дозволяє точно встановити звукознімач
На нижній стороні, покритій повстю, є "протиковзні потовщення" з латексу

Вага 54 г
Розмір 11,4 x 6,5 x 3 см

 
Характеристики
ТипЗасіб для чищення стилуса
ПризначенняДля чищення голки звукознімача

Напишіть відгук

Очисник голки звукознімач FLUX-Sonic

Електричний очищувач стілус для програвачів пластинок

Очисник голки Flux-Sonic був розроблений для м'якого, безпечного і швидкого видалення бруду, що прилип, з голки програвача пластинок за допомогою спрямованої вібрації. Спрямована вібрація забезпечує очищення без залишків. Немає необхідності знімати стілус. Прилад простий у використанні та підходить для будь-якого програвача. Flux-Sonic можна використовувати так часто, як це потрібно. Ми рекомендуємо використовувати його перед кожним відтворенням. Чистяча рідина Flux-Fluid також продається окремо у флаконах по 15 мл. Відкрийте для себе колекцію платівок!

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ