AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black
AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black

AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black

  • ID товару: 33363

Новий товар

Кількість каналів процесора 5.2, Кількість каналів посилення 5, Вихідна потужність 75 Вт на канал 8 Ом, 135 Вт на канал 6 Ом, Діапазон частот 10 Гц – 100 кГц, Співвідношення сигнал/шум 100 дБ (Direct), Вбудовані декодери DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Система автокалібрування Audyssey MultEQ XT, Підтримувані формати аудіофайлів (USB, Ethernet, Wi-Fi) MP3/WMA/AAC/FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC 96 , DSD 2,8/5,6, JPEG, Підтримка голосового управління Alexa, Google Assistant, Підтримка сервісів TIDAL, Spotify, інтернет-радіо, Denon для iPhone та Android

Більше деталей

33 615 грн.

117 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відео 8K та справжній об'ємний звук 5.2-канального ресивера

AVC-S670H має неймовірне відео 8K, об'ємний звук високої чіткості, декодери Dolby TrueHD та DTS HD Master Audio. Плюс із HEOS® Built-in ви можете транслювати та передавати музику на бездротові колонки Denon Home в інших кімнатах. Це серце вашого домашнього кінотеатру.

  • Якість звуку Denon: Заповніть невеликий простір динамічним звуком Denon.
  • Справжній об'ємний звук: Підтримує Dolby TrueHD та DTS-HD для високоякісного об'ємного відтворення.
  • Доступні 8K: Підтримує новітню технологію 8K HDMI для чудової якості відео.

Потокова передача музики по всьому будинку

Завдяки технології HEOS® Built-in ви легко отримуєте доступ до потокової передачі музики та ділитеся нею з колонками з підтримкою HEOS в інших кімнатах.

Високопродуктивний дискретний 5-канальний підсилювач

Дискретні сильноточні підсилювачі на всіх каналах забезпечують потужність до 135 Вт на канал - достатньо потужності, щоб розкачати більшість динаміків у невеликому приміщенні.

Понад 100 років інновацій

Компанія Denon, заснована в 1910 році, робить можливими найважливіші моменти завдяки невтомному прагненню до якості, інновацій та якості звуку.

Вбудований WI-FI, AIRPLAY 2 та Bluetooth

Забезпечує підключення Wi-Fi та Bluetooth до бездротової мережі або пряму потокову передачу музики з інтелектуальних пристроїв. Використовуйте AirPlay для потокової передачі Apple Music.

Просте налаштування та технологія корекції приміщення AUDYSSEY

Наш удостоєний нагород помічник з налаштування надає чіткі покрокові інструкції, які допоможуть вам розпочати роботу. Включає програмне забезпечення Audyssey MultEQ для точного калібрування, яке оптимізує якість прослуховування у вашій кімнаті.

Технологія Dolby Audio

Високоякісний без втрат Dolby TrueHD та Dolby Digital, декодер сигналів Dolby Digital Plus та Dolby Pro Logic II upmixer для 2-канальних аудіосигналів для створення повністю захоплюючого п'ятиканального об'ємного звуку.

Технологія об'ємного звучання DTS

Високоякісні технології без втрат DTS-HD і DTS Surround, декодування сигналів DTS 96/24, а також мікшер DTS Neo 6, що підвищує, для двоканальних аудіосигналів для створення повністю захоплюючого п'ятиканального об'ємного звучання.

HDMI-підключення з ARC/eARC

Підтримує новітні технології на всіх входах та виходах HDMI. ARC (Audio Return Channel) або eARC (Enhanced Audio Return Channel) спрощує відтворення звуку з телевізора через AV-ресивер за допомогою лише одного з'єднання HDMI. eARC забезпечує передачу HD-аудіо, такого як Dolby TrueHD та DTS HD Master Audio, в той час як ARC обмежений звичайними 5.1-канальними аудіоформатами або PCM.

8K/HDCP 2.4

Насолоджуйтесь оригінальною якістю зображення 8K на своєму 8K-телевізорі або проекторі. Підтримує наскрізну передачу 8K, так і масштабування 4K контенту до 8K. Підтримує HDCP 2.3, найновіший стандарт захисту від копіювання для впевненості при потоковій передачі захищеного від копіювання контенту.

Яскраві кольори завдяки HDR 10+

Підтримує HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma) та наскрізну передачу Dynamic HDR та HDR10+. HLG пропонує технологію HDR поверх мовного контенту. І Dynamic HDR, і HDR10+ використовують динамічні метадані для оптимізації тіней та світлих ділянок під час зміни екрана.

Dolby Vison

Dolby Vision - це чудова технологія обробки зображень HDR, яка забезпечує виняткову кольору, контрастність і яскравість екрану. Сумісність із Dolby Vision, тому ви можете насолоджуватися контентом Dolby Vision із сумісного вихідного пристрою та телевізора.

Ігри нового покоління

Підтримує змінну частоту оновлення (VRR), швидку передачу кадрів (QFT) та автоматичний режим із малою затримкою (ALLM) для плавного ігрового процесу без затримок при підключенні до сумісних ігрових пристроїв.

HEOS® Built-in

Завдяки технології HEOS® Built-in ваш AV-ресивер може здійснювати бездротову потокову передачу музики на сумісні компоненти HEOS із різних безкоштовних та преміальних потокових сервісів. Споживачі можуть слухати улюблену музику в будь-якій кімнаті будинку без проводів. Відтворіть ту саму пісню в кожній кімнаті або виберіть іншу пісню для кожної підключеної кімнати за допомогою різних джерел потокової передачі. Додайте колонки Denon Home у більшу кількість кімнат та керуйте всім цим за допомогою програми HEOS.

Airplay 2 та голосове управління Apple Siri

Використовуйте AirPlay 2 для бездротової потокової передачі Apple music на AV-ресивер або об'єднайтеся з іншими колонками, сумісними з AirPlay, щоб наповнити свій будинок музикою.

Працює з Amazon Alexa

Керуйте своїм AV-ресивером без допомоги рук за допомогою Amazon Alexa та свого голосу. Регулюйте гучність, переходьте до наступної доріжки, перемикайте входи для різних медіаплеєрів тощо — «Просто запитайте». Завантажте безкоштовну програму HEOS Home Entertainment Skill, щоб активувати голосові команди Amazon Alexa. Потрібен додаток Alexa та Amazon Echo, Dot або еквівалент. Доступність функцій залежить від регіону.

Підтримка аудіо високої роздільної здатності

Насолоджуйтесь чудовою якістю звуку з вашими улюбленими треками високої роздільної здатності. Підтримувані формати: ALAC, FLAC та WAV з роздільною здатністю до 192 кГц/24 біт. Він також сумісний із файлами DSD 2,8/5,6 МГц. Відтворення аудіодоріжок у форматі HD з USB-накопичувача або інших підключених дисків через мережу або з Amazon Music HD за передплатою. Також підтримуються звичайні файли MP3 та WMA.

Передача аудіо через Bluetooth

З'єднайте улюблені навушники Bluetooth з AV-ресивером, щоб продовжувати слухати улюблену музику, фільми або телепрограми вночі. Ви також можете одночасно відтворювати звук з динаміків та навушників Bluetooth. Якщо у вас є член сім'ї або один з порушеннями слуху, ми рекомендуємо це налаштування. Ви можете підключити одну пару навушників одночасно.

Помічник з налаштування Denon

Відзначене нагородами керівництво Denon Setup Assistant містить прості та зрозумілі інструкції для початку роботи. Просто підключіть AV-ресивер до телевізора та дотримуйтесь інструкцій на екрані телевізора, щоб підключити колонки, виконати вимірювання колонок та підключити пристрої-джерела. Для додаткової зручності AV-ресивер автоматично перейменовує входи HDMI при підключенні або ви можете перейменувати їх вручну на свій розсуд.

Технологія корекції приміщення Audyssey Suite

У AV-ресиверах Denon використовується пакет програмного забезпечення Audyssey EQ для простого та точного налаштування та калібрування. За допомогою доданого вимірювального мікрофону Audyssey, Audyssey вимірює всі динаміки у вашому домашньому кінотеатрі та налаштовує AV-ресивер, щоб забезпечити найбільш плавне та оптимальне загальне враження від прослуховування у вашій кімнаті. Цей AV-ресивер підтримує технологію корекції приміщення Audyssey MultEQ. Іншими підтримуваними функціями Audyssey є динамічний еквалайзер та динамічна гучність.

Програма Denon AVR Remote

Це iOS або Android програма дозволяє керувати вашим AV-ресивером. Наприклад, змінювати входи, звукові режими, гучність, зберігати та вилучати Quick Selects, відображати статус AVR, інформацію про вхідний та вихідний сигнали, змінювати додаткові налаштування тощо. Після вибору музики HEOS віддалена програма AVR автоматично перемикається на програму HOES для безперебійної роботи між двома програмами.

Працює з Google Assistant

Запустіть музыку в застосунку HEOS, потім попросіть Google Assistant керувати гучністю, відтворенням, паузою, пропуском треків, вимиканням та вмиканням звуку.

Характеристики Denon AVC-S670H

  • Кількість каналів процесора 5.2,
  • Кількість каналів посилення 5,
  • Вихідна потужність 75 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, 0,08%, два канали працюють), 135 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, 1%, один канал працює),
  • Вхідна чутливість/імпеданс 200 мВ/47 кОм (лінійний вхід),
  • Діапазон частот 10 Гц – 100 кГц (+1 дБ, – 3 дБ, режим Direct),
  • Співвідношення сигнал/шум 100 дБ (Direct),
  • Вбудовані декодери (основні) DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio,
  • Система автокалібрування Audyssey MultEQ XT,
  • Покращувач для музичних файлів Compressed Audio Restorer,
  • Підтримувані формати аудіофайлів (USB, Ethernet, Wi-Fi) MP3/WMA/AAC/FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC 96/24, DSD 2,8/5,6, JPEG,
  • Підтримка голосового керування Alexa, Google Assistant,
  • Підтримка сервісів TIDAL, Spotify, інтернет-радіо
  • Підтримка програми Denon для iPhone та Android
  • Режим Direct
  • Регулювання частоти кросовера
  • Апскейлінг до 8K
  • Bluetooth є, прийом та передача
  • Входи 6 HDMI (3 входи з підтримкою 8K), HDR10+, HGL, Dolby Vision, Dynamic HDR, 2 оптичних, 3 лінійних, для програвача вінілу, 2 композитних, USB для портативних носіїв
  • Виходи HDMI (eARC, з підтримкою 8K), 2 виходи на сабвуфери, композитний, 6,3 мм гніздо для навушників
  • Виходи на АС 5 пар гвинтових клем
  • Міцна комутація Ethernet, мініджек для калібрувального мікрофона
  • Сумісність з Roon
  • Потужність 340 Вт, 0,1 Вт в режимі Standby
  • Габарити (ШхВхГ) 434x151x341 мм
  • Вага 7,8 кг
 
Характеристики
БрендDenon
МодельAVC-S 670H
ТипAV Ресівер
Частотний діапазон10 Гц – 100 кГц
Кількість каналів5.2
Вихідна потужність75 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, 0,08%, два канали працюють), 135 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, 1%, один канал працює)
BluetoothЄ
Входи6 HDMI (3 входи з підтримкою 8K), HDR10+, HGL, Dolby Vision, Dynamic HDR, 2 оптичних, 3 лінійних, для програвача вінілу, 2 композитних, USB для портативних носіїв
ВиходиHDMI (eARC, з підтримкою 8K), 2 виходи на сабвуфери, композитний, 6,3 мм гніздо для навушників
Співвідношення сигнал/шум100 дБ
споживана потужність340 Вт, в режимі очікування 0,1 Вт
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм434 x 151 x 341 мм
вага, кг7,8

Напишіть відгук

AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black
Кількість каналів процесора 5.2, Кількість каналів посилення 5, Вихідна потужність 75 Вт на канал 8 Ом, 135 Вт на канал 6 Ом, Діапазон частот 10 Гц – 100 кГц, Співвідношення сигнал/шум 100 дБ (Direct), Вбудовані декодери DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Система автокалібрування Audyssey MultEQ XT, Підтримувані формати аудіофайлів (USB, Ethernet, Wi-Fi) MP3/WMA/AAC/FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC 96 , DSD 2,8/5,6, JPEG, Підтримка голосового управління Alexa, Google Assistant, Підтримка сервісів TIDAL, Spotify, інтернет-радіо, Denon для iPhone та Android

Напишіть відгук

24 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ