CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver
CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver

CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver

  • ID товару: 33661

Новий товар

CD Box RS2 T - це найновіша розробка в нашій лінійці найкращих CD-програвачів з верхнім завантаженням, побудованих на базі CD-механізму StreamUnlimited CD-Pro 8 та сервосистеми CD-84. CD Box RS2 T доводить відтворення стандартних компакт-дисків Red Book Audio CD до досконалості.

Більше деталей

117 600 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Наступне покоління досконалих CD-програвачів

Компанія Pro-Ject завжди робила продукти та інвестиції, які не можна назвати мейнстримом. У той час, коли всі схоплювалися на воз CD, ми починали з вертушок! Тепер коли всі переходять на потокове відтворення, ми інвестуємо в новий революційний CD-програвач.

Ми віримо в те, що слухаємо музику усвідомлено, і в те, що є багато людей, які глибоко поділяють цю думку. Як і у випадку з аналоговими пластинками люди хочуть мати в руках фізичний носій. І це справедливо і для CD! Більшість із нас, як і у випадку з аналоговими пластинками, все одно збираються помістити більшу частину своїх компакт-дисків на жорсткий диск або зберігати їх у підвалі. Але багато хто хоче зберегти свої найкращі диски, і для цього їм потрібен справжній CD-програвач. Дуже якісний, але не дуже дорогий.

Справжні CD-програвачі Redbook стали рідкістю, справжніх висококласних механізмів не існує. Сьогодні ми знаємо, що для точного читання компакт-дисків дуже важливим є привід. Механіка багатьох приводів важко справляється з читанням компакт-дисків і використовує для цього аудіоінтерполяцію, що часто негативно позначається на якості звуку. В результаті носій компакт-дисків може набути несприятливої репутації, тому настав час знову створити ідеальний, першокласний CD-програвач.

Тільки програвач має значення, тому що багато хто вже має дуже хороший ЦАП, а значить, нам не потрібно додавати ЦАП і збільшувати вартість. Тому ми зосередилися на тому, щоб зробити найкращий CD-програвач, на який лише здатні.

Сервосистема CD Pro-8 інтегрована безпосередньо до алюмінієвого корпусу. Весь корпус підвішений на фірмовій антивібраційній системі, що дозволяє контролювати рівень зовнішніх вібрацій, що досягають нутрощів пристрою. Механізм CD стабілізований і надійно захищений, не схильний до зовнішніх впливів.

На дуже жорсткому шасі з вуглепластику встановлені віброгасники, що додатково сприяє ізоляції CD-завантажувача від зовнішнього впливу. Крім того, все шасі жорстко з'єднане з корпусом CD Box RS2 T. Така конструкція забезпечує відмінну жорсткість всієї системи і в той же час чудову ізоляцію від усього спектру коливань. Механізм CD оснащений удосконаленим затискачем із нового алюмінієвого сплаву. Він ідеально збалансований і забезпечує ідеальний контакт між диском та приводом, що дозволяє досягти плавного обертання та ідеального зчитування інформації з диска.

Будучи виключно пристроєм передачі даних, оптичний і коаксіальний виходи S/PDIF дозволяють підключити улюблений ЦАП високого класу. Цифровий вихід AES/EBU через XLR ще на крок перевершує якість оптичних та коаксіальних сигналів, а на верхівці CD Box RS2 T пропонує вихід I²S + Masterclock через HDMI. Цей стандарт забезпечує ідеальне цифрове з'єднання і є ідеальним рішенням, що дозволяє обійти обмеження, притаманні іншим формам цифрових звукових з'єднань. Це робить його ідеальним компаньйоном для нашого Pre Box RS2, який повною мірою використовує переваги цього стандарту цифрової передачі. Завдяки наявності вихідних опцій вся ретельність та увага, які були приділені при розробці CD-приводу, не пропадуть задарма.

Відмова від вбудованої електроніки перетворювачів та підсилювачів гарантує, що ці деталі не заважатимуть ідеальному читанню компакт-дисків та дозволять використовувати ЦАП високого класу.

Pro-Ject вперше використовує новий високотехнологічний привід CD-Pro 8 із сервоплатою Blue Tiger CD-84. Привід, шасі, підвіс та сервоплата – це нові розробки, що забезпечують безпрецедентну продуктивність CD у цій ціновій категорії.

Масивне шасі ніколи не вийде з ладу та не деформується під впливом високих температур. Зубчасті колеса для саней працюють на прецизійних сталевих осях. Шасі фрезерується з високою точністю з цілісного блоку алюмінію, а кожен поворотний стіл виточується зі сталі та хромується. Це дуже важливо для транспортування та гарантує довгий термін служби.

Система підвісу складається з жорсткої пластини з вуглецевого волокна, трубок з вуглецевого волокна, пружин, силіконових демпферів та гвинтів. Підвіска, кришка та диск програвача виготовлені зі 100% справжнього вуглецевого волокна.

CD Box RS2 T оснащений складним, надточним, таким, що володіє новими механічними якостями, приводом для зчитування ідеально бітового потоку даних.

Надійне шасі та електроніка, що оточує цей привід, передають ідеальний сигнал без джиттера на безліч виходів. Ми можемо з гордістю сказати, що це найкращий CD-програвач в історії та ідеальний партнер для багатьох існуючих нині ЦАПів преміум-класу.

CD Box RS2 T поставляється в точно обробленому, красивому та елегантному алюмінієвому корпусі сріблястого або чорного кольору. У комплект поставки також входить новий пульт дистанційного керування у новому повністю алюмінієвому корпусі.

Функції:

  • CD-привід з верхнім завантаженням
  • Магнітний затискач
  • Відтворення CD Audio, CD-R, CD-RW, гібридний SACD
  • Модуль верхнього завантаження CD-Pro 8 з підвісною системою та сервоплатою Blue Tiger CD-84
  • I²S + Masterclock через роз'єм HDMI
  • РК-екран відображає час, треки, текст (за наявності)
  • Гравітаційний дизайн із центральною точкою маси
  • Алюмінієвий ІЧ-пульт у комплекті
  • Доступний у сріблястому або чорному корпусі із високоякісного алюмінію.

Технічні характеристики:

  • Підтримує Red Book CD-DA
  • Цифрові виходи: AES3 x симетричний (AES/EBU) на роз'ємі XLR, S/PDIF 1 оптичний (TOSlink®) 1 коаксіальний (гніздо RCA), I2S + головний годинник 1 роз'єм HDMI
  • Зовнішній блок живлення 20/3000 ма постійного струму; 100-240 В, 50/60 Гц
  • Потужність 600 мА постійного струму, що споживається, <0,5 Вт в режимі очікування
  • Заміна батарейки в пульті дистанційного керування 1 х CR2032/3 В або 1 х CR2025/3 В
  • Розміри Ш x В x Г (Г з розетками) 206 х 78 х 200 (210) мм
  • Маса 3000 г без блоку живлення
 
Характеристики
БрендPro-Ject
МодельCD Box RS2 T
ТипCD-програвач
ВиходиAES3 x симетричний (AES/EBU) на роз'ємі XLR, S/PDIF 1 оптичний (TOSlink®) 1 коаксіальний (гніздо RCA), I2S + головний годинник 1 роз'єм HDMI
Підтримувані форматиRed Book CD-DA
споживана потужність600 мА постійного струму менше 0,5 Вт в режимі очікування
КолірСірий
Розміри (Ш х В х Г), мм206 х 78 х 200 (210) мм
вага, кг3
Блок живлення20/3000 мА постійного струму; 100-240 В, 50/60 Гц

Напишіть відгук

CD-програвач Pro-Ject CD Box RS2 T Silver

CD Box RS2 T - це найновіша розробка в нашій лінійці найкращих CD-програвачів з верхнім завантаженням, побудованих на базі CD-механізму StreamUnlimited CD-Pro 8 та сервосистеми CD-84. CD Box RS2 T доводить відтворення стандартних компакт-дисків Red Book Audio CD до досконалості.

Напишіть відгук

15 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ