Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900 Audio-Technica ATH-WP900

Портативні дерев'яні навушники-вкладиші Audio-Technica ATH-WP900

  • ID товару: 29433
  • Артикул: ATHWP900

ATHWP900

Новий товар

Портативні навушники-вкладиші ATH-WP900 мають гарний корпус із вогняного клена для високоякісного прослуховування на ходу та високої естетики. Клен - це жорстка, щільна деревина, що часто використовується для виготовлення струнних інструментів, таких як гітари та скрипки.

Більше деталей

38 699 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Audio-Technica

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Оздоблення з вогняного клена, надане японським виробником гітар Fujigen, підкреслює унікальну текстуру кожного корпусу, надаючи їй єдину свого роду красу, яка з роками тільки поглиблюватиметься. Навушники оснащені ексклюзивними 53-мм драйверами з потужною магнітною схемою, покриттям DLC (алмазоподібний вуглець) та конструкцією друкованої плати з верхнім кріпленням для виняткового повнодіапазонного відтворення звуку. Спеціально розроблена похила перегородка покращує потік повітря між передньою та задньою частинами діафрагми для кращого відтворення звуку в діапазоні низьких та середніх частот, а також оптимально розміщує чашки навушників над вухами для підвищення комфорту та стримування звуку. Навушники також оснащені роз'ємами A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) для безпечного підключення до двох знімних кабелів, що додаються, довжиною 1,2 м (3,9 фута). Один кабель має 3,5 мм (1/8" ) позолочений стереофонічний міні-штекер для використання зі смартфонами та стандартними аудіопристроями. Інший кабель оснащений 4,4 мм (1/6") 5-контактним балансним штекером з позолоченим покриттям для використання з цифровими аудіоплеєрами високої роздільної здатності та збалансованими сумісними підсилювачами для навушників. Амбушюри та оголов'я ATH-WP900 виготовлені з гладкої синтетичної шкіри для тривалого комфорту, а поворотні амбушюри плоскі для зручності транспортування в сумці для перенесення. Про аудіо високої роздільної здатності Коротко: перехід до аудіо високої роздільної здатності Хоча багато слухачів можуть вважати, що звук високої роздільної здатності з'явився разом з появою компакт-диска в 1982 році, обмеження на об'єм пам'яті завжди перешкоджали відтворенню звуку з компакт-диска (стандартизований на частоті 44, 1 кГц/16 кГц). біт) від повного та повного відтворення вихідного записаного звуку. Поява та подальша популярність MP3 лише загострили цю проблему: необхідне стиснення цих файлів призводить до втрати аудіоінформації, що значно знижує якість звуку. Але з появою форматів аудіофайлів без втрат, вищої швидкості Інтернету і все більш доступного місця для зберігання (і в менших упаковках) виникає необхідність у створенні аудіообладнання, здатного захоплювати і відтворювати справжнє аудіо високого дозволу, яке, як правило, вважається кращим. 96 кГц/24 біта або вище. Логотип Hi-Res Audio підтверджує, що продукт відповідає стандартам Hi-Res Audio. Відповідно до цих стандартів навушники повинні мати частоту перетворювача щонайменше 40 кГц. Як виробник аудіофільських навушників такого типу з 1972 року, Audio-Technica має хороші можливості для надання аудіорішень, що відповідають вимогам медіаформатів Hi-Res Audio, що дозволяє повністю відтворювати їх розширені звукові характеристики.

  • Корпуси з клена сплавлені з тонкого шару клена з полум'ям поверх цільного обробленого клена для отримання жорстких і щільних корпусів, які виглядають так само добре, як і звучать.
  • Оздоблення з вогняного клена, надане японським виробником гітар Fujigen, підкреслює унікальну текстуру кожного корпусу, створюючи красу, яка з роками лише поглиблюватиметься.
  • Ексклюзивні 53-мм драйвери із потужною магнітною схемою забезпечують винятковий повнодіапазонний звук.
  • Покриття DLC (алмазоподібний вуглець), нанесене на діафрагми для покращення високочастотного відгуку
  • Конструкція друкованої плати із верхнім кріпленням допомагає регулювати повітряний потік, забезпечуючи точний рух діафрагми.
  • Похила перегородка покращує потік повітря між передньою та задньою частинами діафрагми для кращого відтворення звуку в діапазоні низьких та середніх частот та допомагає герметизувати чашку вуха.
  • Два знімні кабелі довжиною 1,2 м (3,9 дюйма) з роз'ємами A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) на навушниках: один із позолоченим стереофонічним міні-роз'ємом 3,5 мм (1/8 дюйма), інший з 4,4 мм (1/8 дюйма) стереофонічний міні-роз'єм. 6"), 5-контактний балансовий штекер із позолоченим покриттям
  • Амбушюри та оголов'я виготовлені з гладкої синтетичної шкіри для тривалого комфорту.
  • Поворотна плоска конструкція дозволяє легко транспортувати навушники в сумці для перенесення.
  • Японська майстерність: усі дерев'яні навушники Audio-Technica збираються вручну в Токіо

ТипЗакрита динаміка
Діаметр драйвера 53 мм
Частотна характеристика 5 – 50 000 Гц
Максимальна вхідна потужність 1000 мВт
Чутливість 100 дБ/мВт
Імпеданс 38 Ом
Маса 243 г (8,6 унції), без кабелю
Кабель Знімний кабель 1,2 м (3,9 фута) (від A2DC до 3,5 мм (1/8 дюйма)) з позолоченим стереофонічним міні-штекером, знімний кабель 1,2 м (3,9 фута) (від A2DC до 4 ,4 мм (1/6 дюйми), 5-контактний позолочений збалансований штекер)
Аксесуари у комплекті сумка для перенесення

Напишіть відгук

Портативні дерев'яні навушники-вкладиші Audio-Technica ATH-WP900

Портативні навушники-вкладиші ATH-WP900 мають гарний корпус із вогняного клена для високоякісного прослуховування на ходу та високої естетики. Клен - це жорстка, щільна деревина, що часто використовується для виготовлення струнних інструментів, таких як гітари та скрипки.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ