AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black
AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black

AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black

  • ID товару: 33015

Новий товар

Розроблений та вироблений у Японії, потужний AVC-X4800H має 9.4 канали посилення. Завдяки Dolby Atmos та DTS:X, а також IMAX Enhanced та Auro-3D, AVC-X4800H огортає великі житлові приміщення захоплюючим 3D-звуком. Завдяки технології HEOS транслюйте музику бездротовою мережею.

Більше деталей

129 600 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

11-канальна обробка, 9-канальне посилення

9-канальне посилення не означає, що вам потрібно зупинитись. Завдяки зовнішньому 2-канальному підсилювачу, який може бути призначений або на фронтальну акустику або на пару каналів висоти, ви можете налаштувати 11-канальну конфігурацію, наприклад 7.1.4, що забезпечує ще більшу гнучкість і захоплюючий звук.

Dolby Atmos

Відчуйте простір у форматі Dolby Atmos. Зроби свій домашній кінотеатр краще з конфігурацією 5.4.4, щоб повністю поринути у 3D-звучання контенту Dolby Atmos. Технологія Dolby Surround поєднує усі акустичні системи для створення відчуття 3D у контенті попередніх поколінь. Технологія Dolby Atmos Height Virtualization створює відчуття верхнього звуку без системи 5.1.2. Ви також можете насолоджуватися музичними треками Dolby Atmos, доступними на Apple Music, Amazon HD, TIDAL або сумісного стрімінгового пристрою.

DTS:X

Технологія просторового звучання DTS:X розміщує звук там, де він природним чином виникає у просторі, створюючи реалістичний багатовимірний звук. Система DTS Neural:X забезпечує повне занурення та реалістичність для контенту попередніх поколінь. DTS Virtual:X забезпечує захоплюючий об'ємний звук без верхніх акустичних систем, створюючи ефект віртуального об'ємного звучання конфігурації 7.1, 5.1 або 2.1.

IMAX Enhanced

Преміальна якість з IMAX Enhanced – найновішою технологією від DTS, яка встановлює новий стандарт зображення, звуку, масштабу та чіткості у домашньому кінотеатрі. Дивіться більш чіткі та яскраві зображення. Відчуйте захоплюючий звук та насолоджуйтеся преміальним контентом, оцифрованим з технологією IMAX. Ви можете насолоджуватися покращеними можливостями IMAX, починаючи з конфігурації 5.1.4. Потрібен телевізор або проектор, сумісний із IMAX Enhanced.

Auro 3D

Auro-3D піднімає можливості домашнього кінотеатру на абсолютно новий рівень, забезпечуючи захоплюючий тривимірний звук для музики, ігор, трансляцій та фільмів, огортаючи вас живим звуком. Перетворіть існуючу аудіовізуальну колекцію на Auro-3D завдяки технології Auro-Matic.

Реалістичне Аудіо 360

Пориньте в звук настільки реальний, якби ви були на живому концерті або разом із артистом записувалися в студії. З 360 Reality Audio музика ще ніколи не була такою реальною. Деякі AV-ресивери Denon здатні відтворювати аудіо у форматі 360 градусів, підключивши пристрій Google Chromecast до AV-ресивера через HDMI. Трансляція контенту 360 Reality Audio із сервісів потокової передачі музики нині недоступна. Слідкуйте за подальшими оновленнями!

Підключення через HDMI за допомогою ARC/eARC

Підтримує новітні технології на всіх входах та виходах HDMI. ARC (канал повернення звуку) або eARC (Розширений канал повернення звуку) спрощують відтворення телевізійного звуку через AV-ресивер за допомогою всього одного підключення HDMI. eARC забезпечує передачу звуку у форматі HD та 3D, такого як Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio та Dolby Atmos, у той час як ARC обмежений звичайними аудіоформатами 5.1ch або PCM.

8K/HDCP 2.3

Насолоджуйтесь бездоганною якістю зображення 8K на 8K телевізорі або проекторі. Підтримує наскрізну роздільну здатність 8K, так і збільшення масштабу контенту 4K до 8K. Підтримує найновіший стандарт захисту від копіювання HDCP 2.3 під час потокової передачі захищеного від копіювання контенту.

Чудова кольорова передача з HDR 10+

Підтримує HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), а також динамічний HDR та наскрізний HDR10+. HLG пропонує технологію HDR поверх телевізійного контенту. Обидві технології Dynamic HDR та HDR10+ використовують динамічні метадані для оптимізації тіней та відблисків при зміні кадрів.

Dolby Vison

Підтримка Dolby Vision дозволяє насолоджуватися контентом Dolby Vision із сумісного пристрою та телевізора. Dolby Vision - це приголомшлива технологія HDR-зображення, яка забезпечує надзвичайну перенесення кольорів, контрастність і яскравість зображення.

Ігри наступного покоління

Підтримує технології змінної частоти оновлення (VRR), швидкої передачі кадрів (QFT) та автоматичний режим з низькою затримкою (ALLM) для гри без затримок під час підключення до сумісних ігрових консолей.

HEOS Built-in

Завдяки вбудованому модулю HEOS, ваш AV-ресивер може передавати музику бездротовою мережею на сумісні компоненти HEOS з різних безкоштовних і преміальних потокових сервісів. Ви також можете насолоджуватися улюбленою музикою у будь-якій кімнаті будинку бездротової мережі. Відтворіть ту саму пісню в кожній кімнаті або виберіть різні пісні для кожної підключеної кімнати за допомогою різних джерел потокової передачі. Додайте АС Denon Home до інших приміщень та керуйте всім цим за допомогою програми HEOS.

Аудіо з високою роздільною здатністю через USB-вхід

Відкрийте для себе неймовірну точність відтворення треків у високій роздільній здатності та насолоджуйтесь музикою так, як задумав її творець. Передній USB-порт підтримує відтворення аудіо з високою роздільною здатністю до 24 біт / 192 кГц з USB-накопичувача. Аудіоформати, що підтримуються: MP3, WMA, WAV, MPEG 4/AAC, FLAC і ALAC.

Система корекції приміщення Audyssey

AV-ресивери Denon використовують програмне забезпечення Audyssey для простого та точного налаштування та калібрування. За допомогою вимірювального мікрофона, що додається, Audyssey вимірює всі акустичні системи у вашому домашньому кінотеатрі і налаштовує AV-ресивер, щоб забезпечити максимально плавну і оптимальну загальну якість прослуховування у вашій кімнаті. Цей AV-ресивер підтримує технологію корекції приміщення Audyssey MultEQ. Іншими підтримуваними функціями Audyssey є динамічний еквалайзер і динамічна гучність.

Audyssey MultEQ Editor app

Ви можете піти ще далі за допомогою Audyssey MultEQ для детального налаштування звуку відповідно до конкретних особливостей вашої кімнати і адаптувати звук до ваших особистих уподобань. За допомогою цієї програми ви можете використовувати можливості Audyssey MultEQ, щоб повністю контролювати звучання вашого домашнього кінотеатру. Програма доступна для покупки в магазинах iOS та Google Play.

Виходи на сабвуфери та налаштування

Пориньте в рівномірно розподілений, точний бас. Оснащений чотирма виходами сабвуфера для згладжування низьких частот та забезпечення кращої дисперсії. Жодних чутних піків чи провалів — лише потужний бас, що заповнює кімнату. Налаштуйте сабвуфери відповідно до ваших уподобань, якщо підключено більше двох сабвуферів. Виберіть "Standard", якщо бажаєте, щоб баси були рівномірно розподілені. Виберіть "Directional", якщо ви хочете, щоб більш спрямований бас був плавно інтегрований до каналу АС, найближчої до кожного сабвуфера в приміщенні.

Технологія Dirac Live

Dirac Live Room Correction використовує найсучасніші запатентовані алгоритми для аналізу та цифровим чином зменшує вплив приміщення та підвищує продуктивність акустичних систем. Деякі AV-ресивери Denon підтримують можливість застосування Dirac Live. Ліцензійний ключ Dirac Live можна придбати, щоб розблокувати цю функцію. Можливість розширення буде підтримуватися за допомогою майбутнього оновлення вбудованого програмного забезпечення.

Технічні характеристики:

  • Тип: багатоканальний AV-підсилювач
  • Конфігурація каналів: 9.4
  • Вихідна потужність:
    • 125 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц - 20 кГц, 2 канали задіяні)
    • 165 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, 2 канали задіяні)
  • Частотний діапазон: 10 Гц – 100 кГц
  • Сигнал/шум:
    • Аналог: 100 дБ
    • Цифра: 102 дБ
    • Фонокоректор: 74 дБ
  • Імпеданс акустики: 4 - 16 Ом
  • Інтерфейси:
    • 7 х HDMI входів, 3 х HDMI виходи (1 з eARC), з підтримкою HDR/HDR10+, 8K/120 та 4K/60, HDCP 2.3
    • 1 х USB-A (5.0 В, 1 А) – фронтальний
    • 2 х Toslink входу
    • 2 х RCA коаксіального входу (цифрові)
    • 5 x RCA входів (аналогові, стерео)
    • 1 x RCA вхід фонокоректора (аналоговий, стерео)
    • 1 x RCA вхід тюнера (аналоговий, стерео)
    • 2 x RCA композитних відеовходу
    • 1 x 3RCA компонентний відеовхід
    • 11 x RCA виходів підсилювача 7.4.0 (аналогові)
    • 2 x RCA вихід (аналоговий, стерео, Зона2 та Зона3)
    • 4 x RCA виходу (аналогові, на сабвуфер)
    • 1 х RJ-45 (Ethernet)
    • Роз'єм для навушників (6.35 мм, фронтальний)
    • Гвинтові акустичні клеми 7.4.0
    • Вхід для настроювального мікрофона (фронтальний)
    • 3 х 3.5 мм виходу тригера DC12V
    • 2 х 3.5 мм вхід/вихід ІЧ-приймача
    • Інтерфейс RS-232C, D-Sub
  • Бездротові інтерфейси: Wi-Fi, Bluetooth, Airplay 2, HEOS
  • Формати та стандарти, що підтримуються: MP3, WMA, AAC, FLAC, ALAC, WAV, FLAC HD, DSD 2.8/5.6 MHz, LPCM
  • Підтримувані стандарти: DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, Dolby Height Virtualization, Dolby Surround, Multichannel Stereo, 360 Reality Audio, MPEG H, Auro 3D, IMAX Enhanced
  • Потужність: 710 Вт, 65/110 Вт (ECO On/Off, без посилення аудіо), 0.1/0.5 Вт (в режимі очікування)
  • Розміри (ШхВхГ): 434 х 167 х 379 мм / 434 x 236 x 389 (вертикальна антена)
  • Вага: 13.4 кг
 
Характеристики
БрендDenon
МодельAVC-X4800H 8K
ТипAV Ресівер
Частотний діапазон10 Гц – 100 кГц
Кількість каналів9.4
Вихідна потужність125 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц - 20 кГц, 2 канали задіяні) 165 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, 2 канали задіяні)
Співвідношення сигнал/шумАналог: 100 дБ Цифра: 102 дБ
Імпеданс4-16 Ом
споживана потужність710 Вт, 65/110 Вт (ECO On/Off, без посилення аудіо), 0.1/0.5 Вт (в режимі очікування)
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм434 х 167 х 379 мм / 434 x 236 x 389 (вертикальна антена)
Пульт ДУЄ
вага, кг13,4
Бездротові можливостіWi-Fi, Bluetooth, Airplay 2, HEOS
Фонокоректор74 дБ

Напишіть відгук

AV Ресівер Denon AVC-X4800H 8K (9.4 сh) Black

Розроблений та вироблений у Японії, потужний AVC-X4800H має 9.4 канали посилення. Завдяки Dolby Atmos та DTS:X, а також IMAX Enhanced та Auro-3D, AVC-X4800H огортає великі житлові приміщення захоплюючим 3D-звуком. Завдяки технології HEOS транслюйте музику бездротовою мережею.

Напишіть відгук

25 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ