Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi
Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi

Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi

  • ID товару: 3531

Новий товар

Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi призначена для підключення iPod/iPhone/iPad з 30-контактним роз'ємом до існуючої AV-системи.

Більше деталей

7 400 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi призначена для підключення iPod/iPhone/iPad з 30-контактним роз'ємом до існуючої AV-системи. Пристрій виконаний у простому та надійному металевому корпусі, та оснащений аналоговими стеревиходами, а також роз'ємом S-Video. Також передбачено роз'єм USB для підключення встановленого док гаджета з комп'ютером, для його синхронізації з iTunes.

Аудіосигнал з пристрою знімається в аналоговому вигляді і надходить на спеціальну буферну схему. Вона має вихідний опір менше 15 Ом, що забезпечує дуже хорошу сумісність із будь-якими аудіокомпонентами та з'єднувальними кабелями. Закінчення Fi в назві даної моделі означає, що док-станція забезпечує вихідний аудіосигнал з фіксованою амплітудою (0,3), і призначена для підключення до лінійного входу підсилювача або ресивера. Відеосигнал із виходу S-Video може бути поданий на зовнішній дисплей для перегляду записаних у пам'яті підключеного пристрою відео.

Апарат комплектується мініатюрним пультом дистанційного керування, з якого можливий доступ до всіх функцій плеєра, установленого в док апарату. Для роботи Pro-Ject Dock Box S Fi використовується якісний зовнішній блок живлення великої потужності, що дозволило видалити на безпечну відстань це потенційно небезпечне для якості звуку та зображення джерело перешкод.

Пристрій виготовлений з використанням якісних комплектуючих, RCA-роз'єми на задній панелі мають позолочені контактні поверхні. Металевий корпус не лише надає Pro-Ject Dock Box S Fi солідний зовнішній вигляд, але й забезпечує надійний захист електроніки від будь-яких зовнішніх впливів. Цей пристрій призначений для максимально точної передачі аудіо та відеосигналів з iPod/iPhone/iPad на наявне обладнання і чудово справляється з цим завданням. Pro-Ject Dock Box S Fi є простим і ефективним засобом відтворення будь-якого мультимедійного контенту з портативних пристроїв Apple.

Особливості док-станції для підключення iPod Pro-Ject Dock Box S Fi

Дискретний звуковий буфер

Поверхневий монтаж SMD зменшує маршрути сигналів.

Відеовихід.

Рівномірна частотна характеристика 20 Гц – 20 кГц.

У комплекті - пульт дистанційного керування для управління відтворенням.

Можливість підзарядки iPod або iPhone за допомогою 30-контактного роз'єму.

Напишіть відгук

Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi

Док-станція Pro-Ject Dock Box S Fi призначена для підключення iPod/iPhone/iPad з 30-контактним роз'ємом до існуючої AV-системи.

Напишіть відгук

15 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ